Jacaca -> RE: Analize za otkrivanje uzroka neplodnosti (9.3.2009 15:46:25)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Radila sam virusološke analize, gde se radi: Cytomegalovirus, Epstein Barr, Herpes simplex, Rubella, Toxoplasma Gondii. I utvrdismo da nema ništa od toga. Onda sam radila Citogenetičku analizu ili kariotip, što u prevodu na srpski znači da broje hromozome i meni i mm. Utvrdili smo da smo genetički normalni. [sm=smiley1.gif] Radila sam i hormone i valjda beše i tu sve ok. Naravno da se pre toga radi pap-a, brisevi itd. Sve sam to radila pre dve godine. E sad ću hormone i još po nešto ponovo da radim. A da! Svaki doktor će vam tražiti i spermogram vešeg muža. nisam imala pobacaj ali su mi sve ovo trazili i ok je, samo sto meni nisu trazili a i ne znam sta je epstein barr, ali sam radila hepatitis a i B i HIV, naravno i sve gore nabrojane, zatim briseve na micoplasmu, hlamidiju, i ureaplasmu, cervikalni i vaginalni bris, Colposkopiju i Papa test, mokracu i urinokulturu, Ogtt, ks sa puno pride dodataka, ako nekoga bas interesuje pogledacu tacno i histeroskopiju, snimanje materice unutra.
|
|
|
|