seeka -> RE: Analize za otkrivanje uzroka neplodnosti (11.10.2012 17:57:57)
|
CAO svima...ovako dosla sam od doktorice hemtaloga,i rekla mi je da je moj nala uredan...da nema na FV nikakve mutacije,da ne ocekujem da odmah bude savrseno sve jer sam primala 4 boce krvi....propisala mi je da primam inekcije OHB 12 sedmicno i da dodjem na kontrolu a dva mjeseca sa nalazima sljedecim....KKS,TR,FE,TIBC,FERITIN,LDH,BILIRUBIN...........i opet ja neznam sta je ovo [sm=smiley36.gif] [sm=smiley35.gif] stalno nesto novo..........eto tako ja prodje danas kod hematologa,naci sad opet na inekcije i da izvadim ove nalaze i mjesecno jednom krvnu sliku...cisto da se provjeri reda radi...hemoglobin mi je sad 100 ref(110-160)eritrociti 3,29ref.vrijednosti(3,8-5,8)nije jos sve savrseno,ali kako je bilo ovo je odlicno sad....hvala vam cure ako mi itko moze da mi rastumaci OPET I OPET OVOKKS,TR,FE,TIBC,FERITIN,LDH,BILIRUBIN.....(bilirubin koliko nam on se trai u mokraci)))dal sam u pravu????a ovo ostalo opet spansko selo,asto mi trazi ovo,voljela bi da cujem vase misljenje....HVALAAAAA
|
|
|
|