Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.1.2013 15:38:18
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: bojana86 Ikacc,ja se nadam da je faza..posto kada je bio manji je fino spavao. Ovo traje vec jedno 2 mjeseca i bas je iscrpljujuce. A po danu isto slabo spava 3-4 puta po 40min,sve nesto istrzan san. Mada kao sto kazu,svako dijete je razlicito..:-D I ovo isto kao kod nas
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.1.2013 16:00:58
|
|
|
|
Sanchy
|
Spava od osam uvece do pola sedam ujutru,popije mleko i nastavi do devet pola deset...Soni mozda su zubici,kazu da se beba tako budi cesto nocu kada krenu..
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.1.2013 18:05:55
|
|
|
|
nina26
|
moja je konacno pocela da spava nocu p o5,6 sati to je za nas super zaspi oko 11,12,probudi se oko 5 pa zaspi oko 6, pa tako zna da spava do 10,11
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.1.2013 19:52:55
|
|
|
|
mlada_mama
|
nina moja sofija je samo prvih dana budila se oko 3 da siki. Sad zaspe u 12 a budna je oko 6-pola 7
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.1.2013 20:57:37
|
|
|
|
Bebilina
|
Od rodjenja je spavao 19-23/00, pa polako produzavao i sa 6 ned se budio jednom u 3/4 i posle spavao do 7:30/8, budan sat vremena, pa spavanje do 10. Sa 2.5 meseca je vezao citavu noc sto je nama 19-7:30/8 i posle opet spava 8:30-10 Iskljucivo je dojen jos uvek. E poslednjih dana je poceo da se budi u 6:30/7 i ja razmisljam da uvedem kasice jer je moguce da je gladan...
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.1.2013 21:38:34
|
|
|
|
jacagoga
|
mene su zaplasili u halo bebi, posto je moja mrva rodjena u 37oj nedelji, 2450gr, rekli su mi da mora da jede na 2.5-3h ja sam je budila ali dzaba pojede 20ml i zaspi, sad je pustim da spava koliko hoce po nekad sastavi i 5h, ne znam da li gresim ili da je ipak budim. Sa tacno mesec dana je napredovala malo vise od 1kg, sestra rece da je to ok.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.1.2013 21:59:05
|
|
|
|
Bebilina
|
Jaco ja je ne bih budila. Preko kile za mesec dana je extra, ona ce jesti koliko i kada joj se rucka. Ja sam isto tako bila u dilemi kad je mali vec drugi dan spavao po 5h, pa sam treceg pitala babicu i rekla mi je da mi na pamet ne pada da ga diram. On je prvih par dana izgubio oko 100gr, pa onda do kraja meseca dodao preko 1500gr, tako da je dobijao dovoljno hrane onda kada je hteo.
< Poruku je uredio Bebilina -- 11.1.2013 22:00:35 >
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.1.2013 7:37:56
|
|
|
|
adulence
|
jacagogo ja Ivu nisam od pocetka budila i ona mi se budi jednom utoku noci i to oko 5,jedei nastavi da spava i ugojila mi se 1400 g ...tako da pustije oa kad bude gladna probudice se...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.1.2013 8:01:32
|
|
|
|
anajid
|
Moji blizancici spavaju celu noc vec nekih desetak dana.Zaspu oko 22h i ujutro do 7h,jedu i nastave.Koja sam ja sretnica
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.1.2013 8:08:01
|
|
|
|
madamme
|
Jaco, nema budjenja bebe da jede nocu. San je vazniji od jela i on omogucava da napreduje. Nadoknadice, ne brini. Osim toga, to je osnova za losu naviku, tako ce se buditi da jede i kad poraste. Moje dete je rodjeno sa 4 kg i takve bebe sporije napreduju, moja je cak gubila na kilazi. Jedna debilna dr u DZ me izmaltretirala i rekla da je budim nocu, pa sam potrazila savet od iskusne dr koja mi je rekla ovo sto tebi kazem. Sve to dodje na svoje. Poz
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.1.2013 12:58:22
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: anajid Moji blizancici spavaju celu noc vec nekih desetak dana.Zaspu oko 22h i ujutro do 7h,jedu i nastave.Koja sam ja sretnica daj mi tvoje blizance na jednu noc, a ti uzmi moju Zoi da je naucis kako treba da se spava
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.1.2013 13:14:06
|
|
|
|
Anoniman
|
nina, pa zoi je jos mala, naucice. i sama kazes da je pocela da spaja po 5-6 sati, to je super. m je opet u losoj fazi, valjda zubic opet krece, a evo sad spava vec 2 sata
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.1.2013 13:52:22
|
|
|
|
nina26
|
Ksenci, pa jeste sobzirom da se budila svaka 3 sata do skoro, sad smo super ox, ti zubici toga se plasim kao niko...jel joj dajes depon?
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.1.2013 15:14:29
|
|
|
|
Anoniman
|
dali smo joj sinoc, ali ipak joj je trebalo dosta da se umiri. a u nekom momentu se probudila vristeci, oko 4 ujutro a preko dana je barem ok (sa prethodnim zubom ni preko dana nije bila kako treba).
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.1.2013 21:37:01
|
|
|
|
jacagoga
|
Hvala vam na savetima
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 15.1.2013 17:33:46
|
|
|
|
meyo
|
pa kako uspijevate da vam bebe od 2-3mjeseca prespavaju noc ?? moj super pajki ali se cesto budi da jede zaspe oko 8 e onda budjenje ide 12-2-4-6-8 tacno na svaka dva sata ako pokusam da pomjerim podoj ne uspijevam desi mi se da prespava i on po 5-6 sati u komadu al jako jako rijetko mozda svega par puta do sad
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 15.1.2013 20:13:48
|
|
|
|
nink
|
i ja se pitam kako uspevaju da im bebe od 2-3 meseca toliko dugo spavaju nocu?moj bekan zaspi oko pola deset i probudi se oko 3 e onda se budi na svakih sat i po ,dva...i mislim da bebe koje sisaju cesce se bude...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 15.1.2013 20:25:50
|
|
|
|
sneza24
|
I ja se pitam kako tako male bebe spavaju po celu noć.Moja ima 5,5 meseci i budi se otprilike na 2 sata.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 15.1.2013 20:27:27
|
|
|
|
jovicaa
|
e moja beba isto spava celu noc, ali se budi na svaka 2 sata da sisa a noc mu pocinje u ponoc ne ozbiljno, uopste nema nikakav red, nekad celu noc sisa na 2,3 sata, nekad na 4,5 ma kako kad. a uglavnom zaspi tek oko ponoci
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 15.1.2013 20:58:05
|
|
|
|
adulence
|
ma to najvise zavisi od bebana nema veze da li sike i moja siki pa mi se probudi samo jednom...kako njim odgovara tako je...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 15.1.2013 21:09:25
|
|
|
|
Tiziana
|
To nema sta da uspeva nekome ili ne uspeva,naprosto deca su takva! Moja deca,prvo je bilo na formuli,drugo je sisalo. Prvo je jako rano pocelo da spava celu noc,pod time podrazumevam od 9-6h ujutru,ali sad da me ubijete ne mogu da se setim tacno kad, a drugo je sisalo,jos je dolazila patronazna,onda mozete da pretpostavite koliko je bila mala,ona je vec spavala tipa od 23h do 5h u komadu,i receno mi je da je ne budim.rodila se prilicno malena,3050gr, ali svi su govorili super adaptirana i to je verovatno bilo to.dakle moja deca su takva,spavalice! i tako je i sad. Nemojte lupati glavu oko toga kako drugima uspeva,drugi(ukljucujuci i mene) su imali samo OGROMNU srecu da su im deca takva!
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 15.1.2013 22:48:40
|
|
|
|
Zemunka85
|
Aaa kada vam deca spavaju je l bas bas spavaju? Moja se staaalno nesto vrti. Inace zaspe od pola 10-pola 12, bas kako kad. Nema pravila, ali se kao navijena budi izmedju 7 i 8. Za to vreme se jednom probudi da sisa, kada je i prebacim kod mene, a to budjenje bude od pola 1, do 6. Ni to nema pravila :-) . U medjuvremenu vrti glavicom levo desno, posto spava na stomaku samo, valjda je svrbe zubici.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 16.1.2013 9:04:38
|
|
|
|
MASHKA
|
Moja beba zaspi oko 9 i onda se budi oko 1h pa u 5h i u 8 na kraju. samo jede i nastavi da spava...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 16.1.2013 9:21:33
|
|
|
|
Tiziana
|
PA moji su vec veliki tako da se uopste ne bude.On spava od 21h(22h) do 9, pola 10,vikendom,preko nedelje ga budimo u 8h za obdaniste.A ona spava nesto krace,od 21-7h i ne budi se osim ako nije bolesna ili je muce zubici,ali to je dve tri noci..A kad su bili tako maleni,sto se njega tice ne secam se,ali je mnogo dobro spavao, a ona je tipa sa mese,mesec i po uhvatila ritam da spava od 21-6h ujutru bez budjenja.onda u 6h siki i nastavi da spava do 8h.Mozda se i vrtela,ali ja to nisam cula
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 16.1.2013 11:19:20
|
|
|
|
nink
|
A tek vrtenje,meskoljenje to je tek druga prica..On se skroz okrene na drugu stranu kreveca....I da li je moguce spavanje ,kada se budis na svakih sat, sat i po plus se bebac non stop vrti i kada spava..Ko prezivi pricace
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?