Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.12.2012 13:22:52
|
|
|
|
vukosava
|
Nocas se nije budila. Nova sam zena.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.12.2012 13:28:19
|
|
|
|
Azra_
|
Bravo! Zavidim ti. Moj zaspao u 23h. Buđenje u 2h, pa u 3 popio mleko, pa još jedno buđenje u 5h i onda od 6-7 više bio budan nego što je spavao. U 7h popio mleko i nastavio da spava do 9h. Manje više...takve su nam noći...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.12.2012 13:32:52
|
|
|
|
cockic
|
a sto ga nepystis y krevetac i tako ce se yspavati.retkost je da yrlajy dygo meni je lena max 15min plakala sa ylascima y soby.i dan danas veze kad zaspi nocy sinoc jer je prehladjena legla je y 18h a y 4h se bydila mada sad joj je oprosteno dok neozdravi pa posle pre 20h nece leci ja potpisyjem da knjiga radi samo treba biti yporan
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.12.2012 16:24:03
|
|
|
|
Azra_
|
On spava sam u krevecu. Ne nosam ga, sam se uspava. U početku je plakao, ali se navikao, sad se sam uspava, ali to nije rešilo noćna buđenja. Ni noću ga ne uzimam u ruke kad se probudi, ali eto...takav je od kad se rodio.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 3.12.2012 22:32:40
|
|
|
|
meyo
|
uh azra takav je bio moj prvi sicnic, a evo izgleda da ni brat nece biti nista bolji, prosto zavidim zenema kad mi kazu da njima bebci sa dva mjeseca spavaju u komadu po 5-6 sati recimo od 9-5 ili od ponoci do 6-7 ujutru.. mi nemamo nikakvog reda po pitanju spavanja.. nekad zaspi sat nekad dva nekad tri.. kad ste vi pocele sa prespavljivanjem noci ?
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 3.12.2012 23:17:51
|
|
|
|
Azra_
|
Meyo, mi imamo savršen raspored po pitanju spavanja. dakle, peko dana spava dva puta po sat vremena, uvek u isto vreme. Obroci takođe u isto vreme, ali skoro u minut. Pri tom, nisam ja ta koja zadaje taj vojnički režim , već dete. u isto vreme se raspekmezi za spavanje, u isto vreme vidim da je gladan. Red smo uspostavili negde od 4-5.meseca. Na spavanje nikad pre 22h i onda noću žurka. E ti nema nikakvog reda. Osim što je od kad se rodio, samo jednom spavao 5h u komadu. Mislila sam da nešto nije u redu. Sad sam srećna kad spava 3-4h u cugu. Skoro mi je komšinica koju dugo nisam videla, udala se malo dalje , rekla da njen mali sa 3,5 godine još uvek nije prospavao celu noć. Naježim se! Meyo, kad se prvo detence ustalilo oko noćnog spavanja, ako se ustalilo?
< Poruku je uredio Azra_ -- 3.12.2012 23:23:42 >
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.12.2012 8:34:22
|
|
|
|
minna
|
Tako se i ja isto najezim, a u poslednje vreme sve cujem tako neke price oko 3,5, 4 god, uh. Mi se jos budimo, a pre vise od mesec dana sam mu ukinula mleko nocu, i on se jos toliko dere kad mu ne dam, da ja jedva izdrzavam. I ne znam vise sta da radim, poludeh, mislim nemam ja sta sad tu da radim nego da cekam, al koliko vidim uskoro necu docekati
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.12.2012 12:49:18
|
|
|
|
ivbo
|
I mi smo u ovom klubu nespavača i dalje .Moj sin ima skoro 15 mjeseci,a i dalje se budi 4,5 puta noću.Gotovo sam navikla na to stanje kao normalno,sta da se radi?!
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.12.2012 17:29:01
|
|
|
|
nina26
|
Da li neko zna da mi kaze,sta se desilo sa mojom bebom Od kako je napunila 40 dana,promenila se skroz..preko dana manje spava, ajde to, ali uvece joj jako dugo treba da zaspi, i to se toliko unervozi da pocne histericno i da mlatara rukicama i da trazi siku i ako joj je ispred nosa a nista nisam menjala u tom svakodnevnom ritualu kupanja, hranjenja itd....? prvo sam mislila da su grcevi u pitanju,ali nisu, jer kad je spustim na krevet ona se kao malo smiri, pa onda pocne da se dere koliko joj se spava, a nije gladna, ali joj dam siku jer bez nje ne moze da zaspi....?? sta da radim?
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.12.2012 23:25:24
|
|
|
|
ana77
|
Nama u tim situacijama najbolje pomaze kuhinjski aspirator, to je uvek smiri. Vole taj zvuk!
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 0:07:55
|
|
|
|
Azra_
|
Mi smo u tom uzrastu voleli zvuk fena za kosu... Voli ga i danas ali ga ne smiruje, samo se zabavlja...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 0:11:43
|
|
|
|
ikacc
|
ali joj dam siku jer bez nje ne moze da zaspi....?? Mozda joj je to uteha i uspavanka..mi koristimo dudu za spavanje..ako se ne uspava na mleko
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 0:20:03
|
|
|
|
cockic
|
moj sin se od 15 meseca ne bydi i ako se pribydi popije vody i nastavi,a cera se ne bydi od 8 meseca da ih neyreknem. mislim ona se bydi ali samo kenka i nastavi,nocy nista ne pije oko 5-6h mleko i onda nastavi jos sat dva evo veceras je legla oko 20h
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 0:24:03
|
|
|
|
ikacc
|
Moja je od 5.meseca pocela cele noci da spava..retko kad da se setila da zaplace za mleko..sve sam je sama uzimala svakog jutra oko 5-6 da je dojim..ali nocu bez budjenja, sem kratkog kenjkanja ili kada ima bolove..zubici i tako to
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 0:26:18
|
|
|
|
Azra_
|
Ikacc, ti si srećna žena. Pu-pu, da vas ne ureknemo....
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 0:31:14
|
|
|
|
ikacc
|
Jes srecna, Bogu hvala sto mi je podario nju, ali pak mene muci to sto uopste nece mnogo da jede..pogotovo sada kada krecu jos zubici..Spavanje je ok..ali niko nije bez problema...
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 9:57:31
|
|
|
|
mlada_mama
|
Ja mislim da imam najbolje dijete ona zaspe oko 11 kad je okupam i nahranim (dojim) i onda se ne cuje do 5-6. Po danu je vise i cesce budna a i jede na svaka 2.5 - 3 sata, al bolje da je budna po danu, ljepse spava nocu
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 15:18:39
|
|
|
|
bojana86
|
Jao mame zavidim vam kako vam bebe fino spavaju....kuc-kuc da se ne ureknu! Moj sin ima 6mjeseci i jako slabo spava nocu,zaspe oko 22h,pa nakon 45min je prvo budjenje,pa se malo pronosamo i zaspe,pa mozda sat vremena pa opet tako,,onda jede oko 1h,pa ga stavim sa nama ,al opet kece da se vrti,i opet plac i budjenje,i stalno tako,nikako bar dva sata da sastavi bez budjenja...uzas!!!!!!1 ako imate savjet pisite....
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 15:59:40
|
|
|
|
ikacc
|
Bojana mozda je takva faza..mi smo do 6 imali grceve, i do tada je imala kenjkanja i placa..zaspi kasnije verovatno zbog bola..ali kad zaspi ne budi se do sutra ujutru..a onda kako su prestali grcevi bilo je bolje.. Mada kad krenu zubici opet muke.. ili spavanje ili ruckanje.. A da ti ne spava malo vise preko dana , ili je malo vise gnjavi da je istrosis, da moze posle lepo da pajki
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 16:08:17
|
|
|
|
Tiziana
|
To koliko koja beba spava je skroz do toga kakvo je dete! mozete sa dva deteta da radite potpuno iste stvari,a da oni razlicito reaguju. Mi sad imamo 14m,od 5tog dana!!!! spava po 5-6h u komadu(sisala je!),a od nekog 3-4m od 21-06h! i sada je mali svajcarac,u 9 mora u krevet, budnjenje izmedju 7-8h ujutru. uspavljivanja nema,sama zaspi,a ja nista posebno nisam uradila povodom toga,j endostavno takva je.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 5.12.2012 20:43:56
|
|
|
|
bojana86
|
Ikacc,ja se nadam da je faza..posto kada je bio manji je fino spavao. Ovo traje vec jedno 2 mjeseca i bas je iscrpljujuce. A po danu isto slabo spava 3-4 puta po 40min,sve nesto istrzan san. Mada kao sto kazu,svako dijete je razlicito..:-D
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 6.12.2012 8:11:02
|
|
|
|
ivbo
|
joj,koliko li ima tih faza? mi izgleda upadamo iz jedne u drugu .Te grčevi,te zubići,te ovo,te ono,a beban ne spava,pa ne spava
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 6.12.2012 9:22:29
|
|
|
|
Zemunka85
|
Moja cera je do skoro spavala od 8-9, do 5-6. Zadnjih par dana je to sama pomerila na od 11 do pola 10. Milina...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 6.12.2012 11:33:38
|
|
|
|
bojana86
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Moja cera je do skoro spavala od 8-9, do 5-6. Zadnjih par dana je to sama pomerila na od 11 do pola 10. Milina... i ja se pitam....ova nasa faza sa ovim cestim budjenjem nas izludi i dugo traje,a kraj joj se ne nazire . nadam se da nece jos dugo...mi imamo problem sto ovaj nas beban nece ni flasicu,kontam da mu sisanje nije dovoljno,al dzabe nece flasicu,cudna neka beba!
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.1.2013 15:36:35
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: bojana86 Jao mame zavidim vam kako vam bebe fino spavaju....kuc-kuc da se ne ureknu! Moj sin ima 6mjeseci i jako slabo spava nocu,zaspe oko 22h,pa nakon 45min je prvo budjenje,pa se malo pronosamo i zaspe,pa mozda sat vremena pa opet tako,,onda jede oko 1h,pa ga stavim sa nama ,al opet kece da se vrti,i opet plac i budjenje,i stalno tako,nikako bar dva sata da sastavi bez budjenja...uzas!!!!!!1 ako imate savjet pisite.... Isti slucaj i sa nama ..Luna ce 6 meseci sada... Budjenje je na pola sata- sat...Sve sam zivo probala...Budi se i ne vredi...Ako ne ustanem kada je cujem da je ususkam, dam dudu skroz se razbudi ..Gladna nije..dam joj uvek vodicu, neka popije , nekad ne....Suva je, u sobi je prijatno, al nesto ne stima...Premorena sam skroz
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?