Ivana84ns -> RE: Anksioznost, panični poremećaj (4.12.2011 16:45:03)
|
Zdravo devojke, kako ste? Vaš se slabo piše ovde, skoro svaki dan dođem da vidim da li ima nešto novo,međutim ništa. Ja sam vam onako, jedan dan dobro, dva sledeća ne baš i tako u krug. Stalno me nešto probada u grudima, pa onda pomišlajm na razne gluposti, kako mi sa srcem nešto nije u redu, pa šta ako ovo, šta ako ono. Nikako da se opustim i da jednostavno ne razmišljam o tome. To mi je trenutno najveći problem i naravno skoro svakodnevne vrtoglavice i neke blage glavobolje, ne mogu da definišem šta je od ta dva više. Pa me sve to nekako izmori, prvo ti simptomi, onda to večito razmišljanje, a sada mi dolazi i pms [sm=hudicek1.gif]. E PoisonEve ulila si mi hrabrosti, draga, jer se i ja nadam da ću uskoro imati [sm=duda.gif], ali mi je stalno u glavi šta će biti ako se do tada ne otarasim ove grozote. Kada sam pročitala tvoj posto nekako mi je lakše. Uživaj sa svojom bebicom [sm=smiley1.gif] i sve najbolje ti želim. Uf pcelica Maja to je baš gadno, mada i meni vrlo često želudac prvi odreaguje na nervozu i na to moje stanje. Počne sve kao neki grč, onda mučnina i naravno nema šanse da bilo šta pojedem, sve mi se gadi. Ali kada to prođe onda mi je apetit normalan i normalno jedem. Sada mi kilaža tako reći stagnira, što je dobro [sm=smiley36.gif]. Maruja kako si nam ti? Da li koristiš terapiju, kako se osećaš? Pišite ako imate vremena. Svako iskustvo dobro dođe, bar ja tako mislim. Ne znam kako vama ali meni jako pomaže, kada pročitam da nisam sama, da nemam samo ja tu muku i nekako mi je lakše kada sa nekim podelim to. A to ne mogu sa svakim, jer vidim da neko ko to nije na njegovu sreću imao ne može ni da razume u potpunosti. Zato mi je ova tema dobra, a kada se svi lepo sredimo i budemo [sm=bravo.gif] onda otvaramo neku lepšu temo gde ćemo da pišemo o nekim lepšim stvarima [sm=smiley1.gif]. Sve vas puno pozdravljam i nadam se da će se neko javiti uskoro.
|
|
|
|