bebać -> RE: Anksioznost, panični poremećaj (16.11.2011 11:00:08)
|
Meni se ruke znoje ima 7 godina, pisala sam o tome..sjećam se prvi puta kad sam vidjela koliko su se preznojile da je počelo kapati sa prstiju[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ja mislim da to ima veze sa ovim svime, ali ja čitam vas, i kod mene nema tog nekog straha od nečega/nekoga ja imam problem sa crnim mislima, i svim tim što ja pokrojim po svojoj glavi i ubijedim sebe da je to tako ili će biti,recimo, kad mi se sitacija ne svidi, to mi nabije nervozu,počnu mi se ruke znojit, i onda krenu crne misli tipa :' e to od toga nema, ništa, neću to uspjeti,to će ispasti loše,mene niko ne voli, nemam sreće u životu, svi su protiv mene' i bukvalno sama sebe ukopam da posle takve jene 'seanse' ja izgledam kao da mi je neko umro[sm=smiley13.gif] i obično mi treba nekakav doping 'dobrog doživljaja' da se nešto desi, i ja se izbauljam iz tog stanja ALI do sledeći put[sm=smiley13.gif] Ne kontam se, šta može da leži u ovome??? Kad sam bila kod psihijatra pre 2 godine, ona je konstatovala isto ' crne misli' ali da je to faza( bio mi svekar u stanu,koji me nerviro, nisam radila, dijete mi nije imao ko pričuvati da ja odahnem i posvetim se sebi) dala mi lijek,rekla da tražim posao i to je bilo to. Ali mislim da nije faza, ja mislim da to vuče nešto još dalje i dublje. Imal ko ovakvo iskustvo, znači bez straha u nešto, nego 'ukopavanje samog sebe insinuacijama crnih misli i da su svi protiv tebe'???
|
|
|
|