ivaj -> RE: Anksioznost, panični poremećaj (19.6.2011 14:04:02)
|
Toliko dugo sam na ovom forumu a nisam ni znala da postoji ova tema.U stvari,mozda sam i svracala ali se stvarno ne secam. Sa anksioznoscu se borim godinama i dosadno mi je vise[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Inace,ovu dijagnozu sam sama postavila.Sad postoji internet i po mojim simptomima nije tesko zakljuciti sta mi je.Nekada davno isla sam i kod lekara,ali vremenom sam shvatila da mi je dobro samo dok odlazim tamo-cim prestanu odlasci i nema lekova,sve se vraca. Sve nesto mislim da covek samo sam sebi moze da pomogne. Ali to u mom slucaju nije moguce jer luda glava cini cuda.Sto ja umem da napravim scenario to ne zna niko! Da napisem konkretno sta mi je-bezvoljnost,depresija,gusenje,napadi panike,strahovi,... Sa prve tri stavke i nekako zivim,sa druge dve nikako. Cim sednemo u kola i krenemo negde,meni krece napad.Bez xanaxa u novaniku ne krecem nigde. Strahovi su ubedljivo najgori.Od kako mi je umrla mama od raka,cini mi se da svakim danom umirem i ja po malo.Jednog dana sahranjujem sebe u glavi,a narednih dana sve moje najblize.I to je strasno. Evo sad kad se muz sprema za operaciju,pisala sam vam vec o tome,Boze me sacuvaj ja se svakog dana oprastam s njim i sve mislim da nam je mozda poslednje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nisam normalna majke mi mile. Inistih samu sebe.Ne spavam nocima jer zamisljam sve najgore. Onda situacija u kuci,zivot pod istim krovom sa ljudima koje ne mogu da smislim. Svekar,svekrva,dever,jetrva,uh,uh,uh...Sve moj do mojega.Trenutno me najvise nervira jetrva i pravi mi najvece probleme.Par dana govori sa mnom,pa par dana ne,sad je pocela da brani deci da se druze sa Janom.A ova moja trci za njima kao mala budala i ne mogu da joj objasnim neke stvari.I sve me to pojede.Ne znam kako da se postavim i objasnim sebi. Da ne duzim vise,smorila sam jer mi je tako doslo. I neke stvari sam napisala koje su mozda za drugu temu,ali morala sam da spomenem jer sve to doprinosi da se ocajno osecam. I eto tako,sve u svemu nije dobro.
|
|
|
|