|
RE: Anksioznost, panični poremećaj 10.4.2012 10:53:12
|
|
|
|
bebać
|
Možda moje iskustvo pomogne nekome, pa da počnem..... preko vikenda, ustvari danas je 4ti dan sam doživjela ''kliničku smrt''(dobro, malo pretjerujem, ali stvarno tu je)....ovako... pila sam deprozel jednu tableticu ujutro posle doručka, već 2 mjeseca...i osjetila pomak, poboljšanje....kontrolu sam imala zakazanu za sutra(11ti) kod psihijatrice....deprozela mi je nestalo 2og aprila.....i kontam ja sad ću na kontrolu pa ćemo vidjeti hoćel mi propisat istu dozu, upolovit štali....prije 4 dana(u subotu ujutro) sam jedva hodala od malaksalosti, slabosti i vrtoglavice, prije toga dan u petak počela sam se preznojavat, iz čista mira nekakva vrućina me opali u stomaku i toliko se preznojim da sam se išla presvlačit...u nedelju sam već ležala na krevetu, ustanem na 5min i opet me skljoka u krevet, nemam snage jednostavno za hodanje a kamoli šta drugo....ja kontam neki me virus uhvatio....juče je stanje toliko bilo alarmantno da posle 5min na nogama počne mi se onesvješćivat... ja i dalje ne kontam šta mi je, samo znam da nisam dobro nikako...m me pita šta me boli rekoh ne znam, ništa, ali ne mogu stajat na nogama....on mi kaže da sam razmažena i da se prenemažem kako bi on titro oko mene, meni pukne film i naravno svadja...krenem da idem doktoru da vidim šta mi je...a ja ne kontam i dalje....pritisak mi 110 sa 90, sve ok, nikakvih drugih simptoma, doktoru ništa nije jasno, pita me jesam li kakve tablete pila prije toga....KAD ONO TO JE.... nuspojave posle naglog prestanka uzimanja lijeka .... i odmah trčim u apoteku, uzmem deprozel, jutros još jednu normalnu dozu i dolazim polako sebi Odmah mi je dao uputnicu da idem psihijatrici, da ne čekam sutra...kad i ona potvrdi isto....ali ja i dalje ne kontam. Ko je ovdje lud???? Zašto mi nije propisala dovoljno lijeka do sledeće terapije, ili me upozorila da se to može desiti ako mi nestane lijeka??? Niko mi ništa nije rekao, a novi lijek nisam mogla dobiti na stari recept a bez njene kontrole nisam ništa na svoju ruku ni htjela da radim..... Uh, grozno ama grozno šta preživih za ova 4 dana....uglavom, još mjesec pijem istu terapiju pa kontrola 3eg maja, sada naravno imam dovoljno lijeka, ali sada....kako su tako nemarni ili šta?Ne razumijem.... p.s. Da, vidjoh da mi je dijagnoza F 41, anksioznost drugog reda.
< Poruku je uredio bebać -- 10.4.2012 10:54:02 >
|