World -> RE: Policistični jajnici (26.9.2012 15:42:55)
|
IZVORNA PORUKA: Nađolina Drage, nova sam ovdje, redovno vas pratim i citam vase postove... Prikljucila sam vam se iz razloga sto i meni treba neka podrska, druga misljenja i lijepe rijeci da me ohrabre za dalje... Naime, imam PCOS i vec 14 mjeseci pokusavam da zatrudnim.... I ne ide... Probala sam sa Dabrostonom, Klomifenom, cak pila kontracepciju prije svega toga kao da regulisem ciklus.... Sad pijem caj od Virka (Vrkute) i nadam se da necu vise [sm=smiley19.gif] svaki mjesec kao do sad nad prokletom jednom linijom :( [sm=smiley13.gif] Kazite mi sta jos, mimo ljekara, da radim i pokusavam pa da mi se desi [sm=modricrtici.gif]... Veliki pozdrav i ljubim vas djevojke moje Dobro dosla na forum.. evo ja sam iz BL i imam PCO i trudna sam [sm=smiley1.gif] Mi smo godinama pokusavali i sve probali, radili 2 IUI i nista, dok na kraju nisam otkrila da imam insulinsku rezistenciju, pocela piti siofor, malo na dijetu i eto bebice.. [sm=smiley1.gif] Slazem se sa svim ovim sto je rekla degu, treba da prekontrolises, a imamo i jednu dobru dr endokrinologa kod koje idemo, i ona ti moze pomoci.. ne znam kod koga ides od ginekologa, ali znam sta ti mogu preporuciti, pa ako te zanima jos sta javi se na pp...
|
|
|
|