cvrcak84 -> RE: Policistični jajnici (10.2.2012 1:02:58)
|
Da i meni su preporucili da prvo omrsavim, ali mi je to jaaaako tesko. Inace ne jedem mnogo a kad smanjim onda se ne osjecam dobro [sm=smiley29.gif] a uspjela sam da omrsavim 4kg tako sto sam proslo ljeto vozila bicikl skoro svaki dan, ali sam vozila... uh, cak i preko 20km [sm=bravo.gif] i kad su nastupile hladnoce i zima zavukal sam se u kucu, kucni bicikl mi nije nekeko zanimljiv pa mi skuplja prasinu, a i ima nesto u voznji kroz prirodu i svjezem vazduhu [sm=smiley20.gif][sm=smiley4.gif] i tako, sad cekam ljepse vrijeme a prvo kraj februara da uradim svoje hormone ponovo.. trenutno imam [sm=hudicek1.gif] vec 4 dana i ide mi kao luda.. i kao nikad do sad, a pila sam orgametril da dobijem, sad mi preporucila neke kapi da zaustavi (koje sam kupila a ne pijem) odustala sam od njih na svoju ruku, zbunjujem organizam, te dobij te zaustavi, pa nek ide sad malo... [sm=smiley1.gif] ali stavrno, godi mi sad da imam jer u poslenjih godinu toliko oskudne mi budu da ulazak mijenjam samo iz higijenskih razloga...[sm=smiley24.gif] meni se stalno kroz glavu provlaci ta inzulinska rezistencija... mislila sam i to jos da uradim pa da vidim sta se desava... mozda je to problem, a ja djelujem u pogresnom smijeru. Jer cure gore kazu da je to cest pratilac PCO [sm=zmeden.gif] ali 'ajde, ja mislim da ce ipak sve to da bude u redu, cesto se vodim mislju kako nase mame, bake i unazad, nisu ni znale za hormone, ni sta se to sve desava ( a nekad je tako i bolje) a nemoguce da je kod njih sve bilo po ps-u i opet su, prije ili kasnije, ostajale [sm=nosecka.gif] pa valjda cemo i mi... [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|