|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Policistični jajnici
2.7.2010 18:00:38   
Cvetana
ej devojke samo da prijavim narucila sam lh trakice valda ce da mi stignu jedva cekam da pocnem da ih koristim
IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1

ej devojke samo da prijavim narucila sam lh trakice valda ce da mi stignu jedva cekam da pocnem da ih koristim

Ako imas policisticne jajnike i povecan LH trakice ti nece biti mnogo korisne. One beleze nivo LH, a posto je kod pcos povecan moze da se desi da ti pokazuju lazno plodne dane.

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 351
2.7.2010 18:43:50   
jabukica
Možda je bolja varijanta da meriš bazalnu temperaturu, probaj.

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

Direktna veza do poruke: 352
2.7.2010 20:26:10   
1zvezdana1
pa neznam bazalnu temperaturu nemogu da merim posto radim i nocne smene user posted image a ja otprilike osetim kada mi je ovulacija pa bi samo da se uverim sa lh trakicama.

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 353
2.7.2010 20:34:33   
1zvezdana1
 laparaskopijom mi je potvrdeno da imam pcos ali nemam povecan lh hormon cak mi fsh i lh nisu u inverziji kako je to moguce neznamuser posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 354
3.7.2010 0:22:42   
jabukica
Očigledno je moguće, ni meni fsh i lh nisu u inverziji, a na ultrazvuku je utvrđeno da ipak imam PCOS, zvezdana nisi jedina, a verovatno ima još devojaka sa ovakvim slučajem. Pa super ako osetiš kad ti je ovulacija, onda je ok da probaš sa lh trakicama pošto ti nije povišen lh user posted image .

Direktna veza do poruke: 355
3.7.2010 22:22:31   
1zvezdana1
pa nista me ne kosta user posted image pa ako do septembra ne zabebim ivf

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 356
4.7.2010 11:43:06   
jabukica
Tako je zvezdana user posted image , držim ti fige da bude  i do septembra. Meni je sinoć došla user posted image , ja sam baš srećna, jer sada nisam koristila hormone kako bi je izazvala, samo maku JUPI user posted image user posted image user posted image .
Degu bila si u pravu kad si pre dve nedelje simptome zbog kojih sam posumnjala na trudnoću protumačila ovulacijom i da treba da dobijem, svaka čast. user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 357
4.7.2010 12:12:43   
1zvezdana1
maca je dobra stvarno ja sam uz nju dobijala ko svajcarski satuser posted image sto zelim sebi zelim i vama devojkeuser posted image user posted image  

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 358
4.7.2010 12:14:00   
1zvezdana1
ja potajno verujem da ce bitiuser posted image sto zelim sebi zelim i vama

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 359
4.7.2010 23:52:00   
lidija 011
Ja sam radila maybe baby, ali mi je bio konfuzan(zbog pcos), sto ne mora da znaci da ce i tebi biti isto...
Ja sam danas pocela da pijem zlatnu maku(mm ce od sjutra), mozda ja i user posted image , dok odem kod endokrinologa u septembruuser posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

Direktna veza do poruke: 360
5.7.2010 19:03:30   
1zvezdana1
kako bi to bilo lepouser posted image navijam da uspesuser posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 361
5.7.2010 20:04:16   
jabukica
Ja navijam za sve nas user posted image  user posted image user posted image user posted image , i za naše user posted image .

Direktna veza do poruke: 362
5.7.2010 20:06:25   
1zvezdana1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srecna sam devojke bice to sve ok ,zajedno smo jace ajmo jedna po jednauser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 363
5.7.2010 20:25:02   
jabukica
Hoćemo baš tako, sve tri user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 364
5.7.2010 22:47:13   
lidija 011
Vas dvije ste tako drage i pozitivneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretnemo se na pola puta od Bg-a do Zrenjanina sa 3 user posted image ...hmmm...kako bi bilo cjupeeeejuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 365
5.7.2010 23:43:08   
jabukica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ti si draga i pozitivna, baš bi bilo ekstra da se sretnemo sa bebcima user posted image user posted image user posted image , pa da zajedno slavimo.user posted image

Direktna veza do poruke: 366
6.7.2010 0:16:54   
1zvezdana1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dopada mi se ideja

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 367
6.7.2010 22:37:33   
lidija 011
ili bi mozda bilo bolje da bebce ostavimo muzicima, pa tek onda da slavimouser posted image user posted image user posted image ....ma samo da nama uspije(a snazno vjerujem da hoce), pa cemo slaviti od jutra do sjutrauser posted image user posted image user posted image
Divne steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvezdana, jesi li pocela sa lh trakicama ?

Direktna veza do poruke: 368
7.7.2010 20:52:56   
1zvezdana1
evo upravo su mi danas stigle,13dc nemam jos one sluzi a trakica pokazuje 2 crtice jedna je za nijansu bledja pa cu pratiti jos par dana sta se desava sa crticama.hvata me panika al nema veze bar gledam 2 crte na testu pa makar one i neznacileuser posted image .radila i ja mejbi bejbi mikroskopom koji mi je pokazivao paprat samo za vreme mece al to bilo pre 2 godine

Direktna veza do poruke: 369
8.7.2010 2:40:51   
lidija 011
Ja ne znam kako se tacno koriste te trakice, ali navijam da ta druga bude intezivne boje za par danauser posted image user posted image user posted image ...radi ih i za vrijemeuser posted image , moguce je da su tada "oni dani"

Direktna veza do poruke: 370
8.7.2010 10:04:19   
1zvezdana1
user posted image hvala ti draga radicu pa mozda nesto i naradimuser posted image

Direktna veza do poruke: 371
8.7.2010 22:17:59   
lidija 011
Navijamuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 372
9.7.2010 0:42:26   
jabukica
i ja navijam user posted image user posted image user posted image
zvezdana user posted image
lidija user posted image
jabukica user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 373
9.7.2010 2:10:39   
1zvezdana1
bas sam srecna devojke sto sve delimo nase slatke muke,drago mi je sto smo zajedno sto jedna drugoj pomazemo.ljubim vas

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 374
9.7.2010 21:38:51   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: jabukica

i ja navijam user posted image user posted image user posted image
zvezdana user posted image
lidija user posted image
jabukica user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image

hehehe...user posted image user posted image user posted image user posted image ovo me bas razveselilo veceras, jer sam malo nadrndanauser posted image
ehh, koliko znaci razumijevanje, podrska...ma sve od vasuser posted image user posted image user posted image
p.s.ne samo nas tri nego barem jos 33333333333333333333333333333333333333 djevojaka odavdeuser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcurka
pisuljica

Lana (37%)

Hana (31%)

Tara (33%)

Ukupan broj glasova: 104

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here