Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Policistični jajnici 24.7.2010 21:38:10
|
|
|
|
Cvetana
|
Zavrsavam sa cikloproginovom za par dana, pa onda treba da dobijem, ponovo proverim hormone....Poslednjih dana mi se pojavilo ono braonkasto krvarenje, to mi se desavalo i ranije kad sam pila hormone, e sad dr kaze da je to pad koliko sam razumela progesterona i da ce mi verovatno promeniti i pojacati terapiju............uffffffffffff
|
|
|
|
RE: Policistični jajnici 30.7.2010 23:00:49
|
|
|
|
jabukica
|
Devojke, nema vas da se družimo. Šta je sa planovima, jel se kupate negde ili ste zaposlene ili prezauzete oko mućkanja . Kako napredujete, ima li koja ?
|
|
RE: Policistični jajnici 31.7.2010 22:30:28
|
|
|
|
lidija 011
|
tu smo draga, ali povremeno...prezaposlene smo ...ljubim te
|
|
RE: Policistični jajnici 2.8.2010 15:59:54
|
|
|
|
1zvezdana1
|
kod mene za sada pusti snovi ali bice znam,idem u grcku 30 08 i muckam muckam
|
|
RE: Policistični jajnici 3.8.2010 14:52:29
|
|
|
|
enigmaa
|
Ako neka od vas ima problem sa maljavoscu kao sto je i moj slucaj samo da vas obavestim za novu kremu na trzistu.Zove se BIOXET i postoji varijanta samo za lice i samo za telo.Ja sam kupila ovu za lice,utrljava se dva puta dnevno ujutru i uvece,ja je koristim svega deset_ dana pa jos ne znam.Probajte nemate sta da izgubite.Nije krema za depilaciju vec krema za redukciju nezeljenih dlacica i njihovo slabljenje,a formulisan je takodje da obezbedi dnevnu negu lica.Ja je koristim svega deset_ dana nadam se naboljem jer i sami znate kako bole psihicki dlake na licu
< Poruku je uredio enigmaa -- 3.8.2010 14:55:22 >
|
|
|
|
RE: Policistični jajnici 3.8.2010 16:03:07
|
|
|
|
1zvezdana1
|
kazi mi molim te gde si kupila kremu u zrenjaninu ja pitala u par apoteka nemaju.kpliko kosta ?
|
|
RE: Policistični jajnici 3.8.2010 21:36:21
|
|
|
|
jabukica
|
Zvezdana lepo se provedi u Grčkoj, mućkajte i srećno. Na sreću nemam problema sa maljavošću, ja sam izgleda u nešto blažem PCOS - u jer mi je problem najviše izražen jedino u baš neredovnim ciklusima, a problema sa težinom, aknama i maljavošću nemam, a ni LH i FSH mi nisu u inverziji .
|
|
RE: Policistični jajnici 3.8.2010 22:36:42
|
|
|
|
enigmaa
|
Kremu sam kupila u apoteci prima na Vidikovcu mada njihovih apoteka ima svuda po Srbiji pa se raspitaj gde je u tvom gradu.Kosta oko 13oo dinara i imas za tri tipa koze,normalnu,masnu i suvu.
|
|
|
|
RE: Policistični jajnici 5.8.2010 11:00:32
|
|
|
|
1zvezdana1
|
|
|
RE: Policistični jajnici 5.8.2010 22:35:59
|
|
|
|
enigmaa
|
Jel si uspela da je nabavis?
|
|
|
|
RE: Policistični jajnici 5.8.2010 23:38:46
|
|
|
|
lidija 011
|
cula sam i ja za tu kremicu ,prije par mjeseci se pojavila
|
|
RE: Policistični jajnici 9.8.2010 10:41:17
|
|
|
|
1zvezdana1
|
nisam uspela kada budem isla za ns probacu tamo.kako tebi deluje?jesi zadovoljna?
|
|
RE: Policistični jajnici 9.8.2010 17:39:50
|
|
|
|
enigmaa
|
Rezultati se vide kako pise na upustvu tek posle tri meseca,a ja sam daleko od tog perioda!!!Probacu,nista me ne kosta jer zelim da verujem da ce pomoci pa sad kako bude,za sada ne vidim neku razliku ali se nadam da cu je uskoro videti,to bi bilo ekstra
|
|
|
|
RE: Policistični jajnici 12.8.2010 15:44:04
|
|
|
|
dejana007
|
Nešto sam se uznemirila pa rekoh da vas pitam, možda neka od vas može4 da mi pruži odgovor. Zbog policističnih jajnika pijem metforin - 1 tableta dnevno. Ovulacija je završena pre par dana pa me zanima dal bi u slučaju, eventualnom slučaju začeća moglo doći do nekih komplikacija? Doktor mi je na odmoru. Na samom uputstvu piše da nije za trudnice i dojilje.
|
|
RE: Policistični jajnici 13.8.2010 14:08:44
|
|
|
|
Zoey
|
Ja pijem Siofor. Po iskustvu mnogih devojaka koje piju metformin, a i kako je meni moja dr endokrinolog rekla, on mora da se nastavi da se pije u trudnoci, bar do 4. meseca. Tako da nemoj da brines. Sve devojke koje znam da piju Siofor ili Glukophage, piju minimum do 4 meseca trudnoce. Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Policistični jajnici 13.8.2010 18:32:46
|
|
|
|
dejana007
|
Zoey hvala I ja pijem siofor 1 dnevno. Sad mi jke lakse. Pozzzz
|
|
RE: Policistični jajnici 14.8.2010 15:26:56
|
|
|
|
1zvezdana1
|
ja isto pijem gluformin 3 x5oo cinimi se da vec 2 meseca nemam ovulaciju nema probadanja nema one suzi jedino mi meca dolazi na 26 dan a ranije je na 32 31
|
|
RE: Policistični jajnici 15.8.2010 8:14:38
|
|
|
|
dejana007
|
Meni dr rekla da budem strpljiva, neće to "preko noći" tj da se srede hormoni i ja sam evo strpljiva....
|
|
RE: Policistični jajnici 16.8.2010 14:24:15
|
|
|
|
Zoey
|
Meni su hormoni ok, jedini problem je insulinska rezistencija. Endokrinolog mi je rekao da je pitanje kakve su mi ovulacije pored takvih nalaza OGTT-a, mada su mi svi hormoni kao bombonica Nece preko noci, optimalan period da se sve sredi je 3-6 meseci.
|
|
|
|
RE: Policistični jajnici 16.8.2010 19:37:55
|
|
|
|
jabukica
|
Hoćemo, dočekaćemo je sve . Pozdrav zvezdana.
|
|
RE: Policistični jajnici 16.8.2010 23:13:34
|
|
|
|
1zvezdana1
|
ljubim te dusice od kad te nisam srela ovde
|
|
RE: Policistični jajnici 16.8.2010 23:19:34
|
|
|
|
lidija 011
|
Izgleda je i na rr vrijeme godisnjih odmora ...ljubim vas drage moje... ...metformin moze da se pije i u trudnoci (ako postoji indikacija za njega)
|
|
RE: Policistični jajnici 17.8.2010 19:26:58
|
|
|
|
jabukica
|
Da draga iako je vreme godišnjih odmora mi ipak mešamo , i nadamo se da će uroditi plodom . Pozdrav draga lidija.
|
|
RE: Policistični jajnici 17.8.2010 22:02:51
|
|
|
|
1zvezdana1
|
neznam sta da ti kazem valda ona zna zasto mi ga je ukljucila. samo znam da nemam ovulaciju to jest ne osetim je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
za djevojcicujabudicime za djevojcicu?Ines (
19%)
Nika (
16%)
Mila (
24%)
Lena (
41%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!