Trcosava -> RE: Znaci trudnoće (28.9.2010 7:30:54)
|
IZVORNA PORUKA: jovana j Drage forumasice, Ja sam ovde relativno nova i u poslednjih par dana sam procitala dosta postova... doduse trebalo mi je vremena da se snadjem malo ovde. Cak sam i svoj ticker napravila [sm=smiley1.gif] Uglavnom, moj muz i ja se trudimo da napravimo nesto, doduse onako zapravo tek sada u ovoj poslednjoj ovulaciji. Tek sam sada onako svesno propratila svoj sekret, kad je kakav, i neverovatno je koliko se pokazuje sve sto sam citala o ovim stvarima. [sm=smiley1.gif] Majka priroda je zaista savrsena. Uglavnom, poslednja [sm=hudicek1.gif] bila je 10.septembra, medjutim jedino sto primecujem osim umora i velike pospanosti, poprilican bol grudi ali vec u poslednjih nedelju dana! To je poprilicno rano, s obzirom da [sm=hudicek1.gif] treba da bude tek 8.oktobra. Eto. Ne bih da se tripujem, samo imam jedno pitanjce. Ja inace piskam svaki cas, to mi je valjda normalno [sm=smiley36.gif] , samo danas sam posle posla legla da odremam, i moj muz je dosao sa posla i legao do mene u krevet da se ugreje (mi smo u Stokholmu i ovde je preko dana 11 stepeni brrrr), i mene je odjednom tako proboo desni jajnik. [sm=smiley13.gif] Neverovatan osecaj. Ne mogu da kazem da me nesto boli, samo me je bas preseklo, jako cudan osecaj, i svakako neprijatan. Zna li neko nesto vise o tome? Kao i o ovako bolnim grudima skoro 3 nedelje pre [sm=hudicek1.gif] ? Puno pozdrava devojkama i zelim puuuno [sm=rozacrtici.gif] Jovana volela bih da si slučaj kao i ja, naime mene su grudi bolele mnogo pre nego što trebam da dobijem i to je bio jedini siguran znak da sam trudna. U oba slučaja je bilo tako, naravno i spavanje u 21-22, jedva sam držala oči otvorene, a budila sam se ujutru u 7 I ja sam imala presecanja u stomaku, kao da ću da dobijem, svaki čas sam gledala da slučajno nisam dobila (čak mi takav osećaj bio - ono samo kao da nešto krene) SVe najbolje i da 8.10 javiš da si videla [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] (ja sam test radila 5 dana nakon kašnjenja)
|
|
|
|