jovana j -> RE: Znaci trudnoće (30.9.2010 22:13:09)
|
Drage moje zene cekalice i one koje nas podrzavate i punite uvek dobrim savetima, Dobro vece! Evo ja sam i danas (4.dan) sa mojom temperaturom. Jutros cim sam ustala 37,0, onda danas oko 2 sata 37,1 pa sada uvece kada sam izmerila 37,2. Inace danas sam nazvala svoju prijateljicu koja je doktor i odlucila se potraziti savet od nje. Premda, ono sto jeste ja je nisam pitala odmah u stilu ''ej, da li mislis da sam mozda trudna'', vec sam joj rekla da imam 4 dana ovakvu temperaturu. Prvo sto mi je rekla da ta temp. moze mnogo toga da znaci. Pa je pitala da li se dobro osecam, da nije pred grip, da nije mozda Umnjak, ili da nisam trudna?! I onda smo i o tome popricale posto sam joj pre par meseci rekla da se ja i moj ne pazimo, ali nisam joj rekla da smo sada prvi put ovaj mesec onako pravili [sm=duda.gif]. Pitala me je za ovulaciju, rekla sam joj kada je bila, sta i kako, i ona mi je u principu rekla da bi bilo dobro da odradim test pa da vidim. Tako da, ja resila da cekam jos celu nedelju dana [sm=smiley29.gif]. Da verovatno cu da pandrknem do tada... ali ajde [sm=smiley23.gif] Sta mi drugo ostaje?! Bolje to nego da se razocaravam pre vremena, jel da? [sm=zmeden.gif] Ne bih da se nadam pa da se skenjam posle toga ... ovako trudicu se da ostanem cool [sm=zmeden2.gif] pa sta nam sudjeno, sudjeno nam . p.s. Puuuuuno srece nam svima zelim!!!!! Od srca.... i puno [sm=rozacrtici.gif] p.s.s. Bicu ja ovde okolo... pisemo se mi jos... [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|