serendipity -> RE: Znaci trudnoće (12.9.2010 16:26:07)
|
IZVORNA PORUKA: Zzvoncica Procitala sam Sve prethodne strane na ovoj temi...[sm=ocala.gif] , a posto sam nova, nadam se necete mi zameriti na jos malo podpitkivanja[sm=smiley1.gif] ... Trudicu se da budem "kratka"... Ciklusi su mi takoreci "savrseni"... Od PMS simptoma kako kad, ali imam skoro sve... i naduven stomak, i bolove, nervozu ne smem ni da pomenem, a grudi, tj. bolovi u grudima i glavobolja bas i nisu redovna pojava... No, poenta je, trebala sam dobiti [sm=hudicek1.gif] 8.9... i znam da jos nije vreme za "paniku"... Ali, posto imam iza sebe "bogato iskustvo" na zalost negativno (2 spontana, pa vanmatericna, pa smrt ploda u 23 nedelji), dala sam sebi dozvolu da "odlepim"...[sm=smiley29.gif] Grudi me bole kao nikad do sada, stomak s vremena na vreme zaboli kao da ce svakog trenutka[sm=hudicek1.gif] krenuti, a imam i lagane celodnevne mucnine koje se malo umanje ako nesto pojedem... Test Rapid Baby sam uradila jutros jer vise nisam mogla da cekam i bio je negativan[sm=zmeden.gif] ... Grudi me i dalje bole, ne daju se dodirnuti, stomak malo zigne s vremena na vreme, ali.... to je sve... [sm=hudicek1.gif] jos nema.... Eto, ja samo da popricam sa nekim... Nadam se da ne zamerate... Zzvoncine, dobro dosla... Ja nemam da ti kazem nista pametno sto vec nisi procitala. Sve sto si napisala moze da znaci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], a i ne mora. Mozda bi najpametnije, buduci da imas iskustva kako si sama rekla, da izvadis betu odmah sutra ujutru i onda si sigurna sta je i kako je. A testovi, meni su se pokazali uvek pouzdani, ali posto znas da mogu da zakazu, neces imati mira jer uvek mozes da sumnjas u njihov rezultat. Zato je mozda najbolje resenja betaHCG.
|
|
|
|