dejana007 -> RE: Znaci trudnoće (23.8.2010 10:10:34)
|
Pošto sam ja po testovima i beti trudna, dr jos uvek nije ustanovio ultrazvucno jer je jos rano, mogu ipak pricati o simptomima :) Ovako, povisena BT, nemam mucnine, niti posebno zelju da jedem jednu vrstu hrane. Imala sam bolove u materici i jajnicima odmah nakon ovulacije i to jos uvek traje. Pošto sam mislila da sam jaka nisam mirovala i nakon puta i jakog pozitivnog stresa prokrvarila, ne mnogo ali dovoljno. Dr mi prepisao utrogestan 3*2 i to mi je pomoglo. Drugi dan imala manje krvarenje, treci dan jos manje - ako se karamel sekret koji se pojavio jednom u toku dana moze smatrati krvarenjem , a za danas videcemo. Bolove i dalje imam ali ne toliko jake i intenzivne, iskreno plasim se pobacaja ili da nesto nije u redu ali cutim i lezim dok ne vide plod na ultrazvuk i to je to. Mirujem, ne idem na posao. Ponovicu betu za koji dan da vidimo dal uredno raste. zadnja vrednost bete je bila 221 sto se poklopilo sa drugom odnosno cetvrtom nedeljom trudnoce ( kako dr racunaju) A da, spavam non stop i imam bolove u ledjima ujutru kad ustanem. Ali sve ima izdrzim samo da je plod o.k. Veliki pozdrav :)
|
|
|
|