maja/mne -> RE: Znaci trudnoće (29.7.2010 12:49:42)
|
IZVORNA PORUKA: smeško Majo, to se dugo pamti, to je tacno. Ali, moras da budes hrabra. Prvo moras da, koliko mozes, izbegavas ordinacije u kojima ima trudnica. To, u prvim danima jaaako tesko pada, znam iz iskustva. Drugo, daj sebi malo vremena, nista ne moze da prodje preko noci. Veruj mi, posle izvesnog vremena, okrenuces se novoj trudnoci, jer smo mi zene stvorene da se borimo. Molim te, ne daj da sada sebi pokvaris zdravlje! Znam da surovo zvuci, ali ja sam se izvukla tek kad sam sebi rekla, MORAM da pocnem sa brigom o sebi, dok sam ja zdrava - bice i trudnoca, ako nisam...Okreni se dragim ljudima i stvarima koje volis da radis. Ako ti treba razgovor, ja i mnoge druge devojke koje su prosle kroz to, smo ovde. Ljubim te.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] pravi si pozitivni smesko [sm=smiley1.gif] na ovo ne bih imala nista dodati jer sve sto si rekla tacno je.... a lidija iz bara sam... prvu cu poci negdje da se odmorim psihicki a i fizicki, i uzecu te tablete tj vitamine sto mi doktor preporuci a kad se vratim na kontrolu cisto radi sebe...
|
|
|
|