prase -> RE: Znaci trudnoće (26.7.2010 15:20:30)
|
Sad sam se nesto prisetila... Imala sam ja nesto slicno tvom stanju, izuzetno jake bolove u donjem stomaku i krstima, kao da treba da dobijem a pri tom sam mega-prehladjena - hodala sam pogurena ulicom, nije moglo drugacije. Mislila sam da cu da dobijem stvarno, postavila tampon, popila lekove protiv bolova - za dan-dva su bolovi prestali, a nisam dobila i ne znam sta je to bilo do dana danasnjeg. Bilo je samo malo nekog braonkastog krvarenja, jesam mislila da sam mozda u drugom stanju, ali ispalo je da nije tako. Prvu pravu menstruaciju nakon prethodne trudnoce sam dobila nekih 45 dana (moj jedan ciklus) kasnije, drugu sa tim istim (za mene standardnim) razmakom, a treca nije dosla nego je dosla beba umesto nje. Hocu da kazem, ako si nedavno imala spontani, ako su ti hormoni uzburkani (kao sto mogu posle trudnoce da budu), mozda je ovo samo nacin da tvoje telo zatrazi mali tajm-aut. Super ako si trudna, ali nemoj racunati da je to 100%. Ja sam ti rekla da bih uradila betu ne zato sto mislim da si sigurno trudna, nego da bi znala na cemu si, sta god bilo. Eto... pa srecno!
|
|
|
|