Anoniman -> RE: Znaci trudnoće (27.7.2010 16:05:00)
|
citam vec sto godina ringeraju i uglavnom vezano za zatrudnjivanje, kao i porodjajne price :)... posto sam do sada vec nekoliko puta umisljala razne simptome trudnoce i razmisljala kakvi li ce biti moji i da li cu uopste znati kada budem :), rekoh da vam ispricam sada kad jesam trudna :), jer sam sad sigurna da ne umisljam :)... mozda nekom nesto pomogne... mi smo se 'trudili' mesec dana, a pre toga dva, tri meseca onako 'neobavezno' :)... oboje smo potpuno zdravi, sve po pravilima- mene su boluckali jajnici kad mi je ovulacija, ciklusi na 28, 30 dana, grudi pocnu da bole par dana nakon ovulacije i tako sve do dan, dva pre menstruacije... cak sam u pmsu imala i mucnine, preosetljivost na mirise, piskila sam svako malo itd i sve sam to uvek uzimala kao znakove trudnoce... tako je bilo i ovaj put, s tim sto su grudi nastavile da me boluckaju i nisu ni prestale (zbog toga sam prvo posumnjala da sam trudna), iako je dan za menstruaciju dosao i prosao... jajnici su me pomalo zigali po par puta u toku dana 4, 5 dana pre nego sto je trebalo da dobijem i ponekad zabole onako kao 'evo gotovo dobila sam' i to je sve... nemam mucnine, nemam preosetljive bradavice, nemam vene na grudima (mozda samo mrvicu se naziru)- samo su mi grudi malo tvrdje nego inace, nisam imala krvarenja zbog implantacije, malo cesce nego inace idem da piskim, ne pije mi se kafa (to je jedino alarmantno :)), malo mi je stomak naduven... to je bukvalno to... cekala sam nekoliko dana da mi kasni da bih uradila test, pa ujutru jos jedan... i eto... od silnog zamisljanja svega i svacega ja prodjoh potpuno bez simptoma i skroz uverena da cu dobiti... samo sto ispade trudnoca :) tako da, nemojte da se smorite ako i vama izostanu 'tradicionalni' simptomi, jer nikad se ne zna :)
|
|
|
|