|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
20.10.2009 22:43:46   
cicko
Ja sam isto malo razgledala kolica ovih dana, ali uglavnom po nekim katalozima i sajtovima. Razocaralo me je to sto su vrlo retka kolica koja se uklapaju u ono sto bih ja zelela, a i ako se uklope cena vristi.
Zelela bih da pronadjem kolica koja nisu previse teska, da imaju najmanje tri polozaja za bebu, da se jednostavno sklapaju, da imaju dve pozicije (da mogu gledati bebu dok guram kolica i obrnuto), i veliku korpu za prtljag.
E sad kad bi jos i cena bila povoljna...  Da li sam nesto od potrebnog preskocila ili imam viska???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 201
20.10.2009 22:46:06   
Anoniman
Takva kolica bi bila idealna po meni! user posted image

(odgovor članu cicko)
  Direktna veza do poruke: 202
20.10.2009 22:49:05   
sephora
ta kolica da se ručka može pomerati preko kolica, odnosno, da možeš gurati bebu i da je gledaš, pa promeniš i da ona gleda napred, su po meni najbolja, ali retko koja to imaju...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 203
20.10.2009 22:56:15   
Anoniman
user posted image Slažem se! Ja sam se zeznula i moja to ne mogu. 

(odgovor članu sephora)
  Direktna veza do poruke: 204
20.10.2009 22:56:24   
gagana83
Ima i varijante gde uz kolica dobijes i nosiljku koju stavis umesto standardnog sedista a mozes je staviti i da beba bude okrenuta ka tebi. Nosiljka moze i samostalno da se koristi. Samo tu nosiljku beba preraste za par meseci. Mi imamo takva kolica.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 205
20.10.2009 22:58:49   
cicko
Takva kolica sam videla u prodavnici Baby Land, u B. Cosica, ali ona opet imaju neke druge nedostatke. Prvo, teska su oko 15 kg. To su ona Pjer C. Kad sam rekla da su teska prodavac kaze "gospodjo, to su ozbiljna kolica, ona laksa su nekvalitetna"...user posted image

IZVORNA PORUKA: sephora

ta kolica da se ručka može pomerati preko kolica, odnosno, da možeš gurati bebu i da je gledaš, pa promeniš i da ona gleda napred, su po meni najbolja, ali retko koja to imaju...

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 206
20.10.2009 22:59:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagana83

Ima i varijante gde uz kolica dobijes i nosiljku koju stavis umesto standardnog sedista a mozes je staviti i da beba bude okrenuta ka tebi. Nosiljka moze i samostalno da se koristi. Samo tu nosiljku beba preraste za par meseci. Mi imamo takva kolica.

Pre 15 god kada je moja mama kupila kolica za mog brata, ta nosiljka o kojoj gagana priča je imala mogućnost da se rasklopi skroz za sedeći položaj deteta. Peg Perego kolica su bila (i jesu još uvek, ništa im ne fali, eno ih kod mame). Super je što se ta sedalica (znači korpa rasklopljena u klasična sedeća kolica) skidala sa rama kolica, pa je mama to ubacivala na zadnje sedište u autu i koristila i kao AS. I sada to koristi kada Luku vodi nekuda.

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 207
20.10.2009 23:01:54   
sephora
mislim da sam videla da PegPerego ima takav model i meni su se jako svidela, da sam kupovala kolica verovatno bi ih uzela, ali sam iz finansijskih i praktičnih razloga ipak pozajmila kolica od komšinice...

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 208
20.10.2009 23:04:02   
cicko

Prakticna jesu, ali je po meni to bacanje para s obzirom da tu nosiljku mozes koristiti 2-3 meseca i gotovo. Posle vise beba ne staje u njih. Ili mozda gresim, ne znam, neka me neko ispravi.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 209
20.10.2009 23:06:47   
cicko
Meni ta nosiljka koja moze posluziti i kao sediste za auto deluje malecko... Znaci, ipak moze dugo da se koristi...? Izvinjavam se, nemam iskustva pa pricam napamet.user posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 210
20.10.2009 23:13:04   
gagana83
Moja una ima mesec i 10 dana i dve nje mogu da stanu u nosiljkuuser posted image . Sigurno ce moci jos 3-4 meseca da je koristi

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 211
20.10.2009 23:26:06   
Anoniman
Tek sada sam primetila da se cickovi papagaji mrdaju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 212
20.10.2009 23:27:47   
gagana83
Hahaha ni je ne bih znala da ti sad nisi reklauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
20.10.2009 23:29:35   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Pre 15 god kada je moja mama kupila kolica za mog brata, ta nosiljka o kojoj gagana priča je imala mogućnost da se rasklopi skroz za sedeći položaj deteta. Peg Perego kolica su bila (i jesu još uvek, ništa im ne fali, eno ih kod mame). Super je što se ta sedalica (znači korpa rasklopljena u klasična sedeća kolica) skidala sa rama kolica, pa je mama to ubacivala na zadnje sedište u autu i koristila i kao AS. I sada to koristi kada Luku vodi nekuda.

Pa to i jeste prva AS,one su 0-13 kg,opet zavisi kolika je beba,mi smo ju koristili do 8.mjeseca.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 214
20.10.2009 23:31:50   
Anoniman
Joj pa nije kao ove AS koje se koriste sada... Nedja je stavila AS u toj temi, ovo je malo... klimavije. Nema pojaseve preko ramena već samo oko struka, ali nikada se nije ništa desilo ni mom bratu ni Luki (kuc-kuc-kuc, da zlo ne čuje).

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 215
20.10.2009 23:33:25   
2002m
mi imamo chicco, kada smo bili maiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 216
20.10.2009 23:34:28   
Lu
Pa moja AS se montirala na kolica kada je beba mala da gleda u mamu,ovako kako gagana objašnjava ali je prava AS...a gdje mogu vdjeto to drugouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 217
20.10.2009 23:36:32   
Anoniman
Jooooooooj teraš me na zlo. Čekaj naći ću fotke. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 218
20.10.2009 23:39:59   
Lu
Ajde Tasha... čekam sliku da ide spavatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 219
20.10.2009 23:43:09   
Lu

Mame,je li neka od vas imala iskustva sa kolicima sa 3 tocka? Mi videli neka koja nam odgovaraju ali ne znamo koliko su prakticna ta 3 tocka?user posted image evo ovako izgledaju

Eeeee ja sam imala i još uvijek imam eno ih ko nova,super se probijamo kroz gužvu na prednjem točkuuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 220
20.10.2009 23:43:26   
Anoniman
Joj sunčice, ne znam gde. Majku mu, juče sam gledala u tel-u, i sada je nema. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 221
20.10.2009 23:46:05   
2002m
mislim da ova nisu skupauser posted image user posted image user posted image , cim zatrudnim  kupujem
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
20.10.2009 23:46:57   
Lu
Ok,sutra stavi slikicu,u svakom slučaju ako to nije prava AS ja ne bi vozala bebu u tomeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 223
20.10.2009 23:48:36   
Lu
2002,bitno je da imaju alu-felgeuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 224
20.10.2009 23:48:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: 2002m

mislim da ova nisu skupauser posted image user posted image user posted image , cim zatrudnim  kupujem
user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ne moraš ni čekati da zatrudniš, možeš ih kupiti odmah, ona se uvek mogu iskoristiti za različite namene user posted image

< Poruku je uredio Katjica -- 20.10.2009 23:49:32 >

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

Anketa

ime za seku
miminecanata

Imamo: Milicu Nemanju Nataliju i...

Sofiju (41%)

Anu (20%)

Aleksandru (15%)

Andjeliju (24%)

Ukupan broj glasova: 256

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here