|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
4.12.2009 11:31:31   
Anoniman
Bez džaka:

user posted image

(odgovor članu mejra81)
  Direktna veza do poruke: 251
4.12.2009 11:33:14   
sneza24
IZVORNA PORUKA: marince

IZVORNA PORUKA: sneza24

IZVORNA PORUKA: marince

Ja sam kupila neka,marka je nepoznata ''space'',mala su imaju sva tri polozaja,i uz njih dodje samo onajpokrivac za zimu.
Na snizenju su bila i platilaih 6.500 dinara
Bas jeftino!

I ja sam uzela ista ta kolica.Kod nas su 8000.user posted image

Uzela ih je i jedan mojadrugarica,u susednom gradu i otprilike ih latila kao i ti.
Ova su bila jeftinija,jer su bila jedina takva u radnji,pa da ih prodaju.
Drugaricina su narandzasto siva,a moja teget siva.
A vasa? user posted image
Jesi li ih koristila?Jesi li zadovoljna?

Ja sam tek sad videla sta si me pitala.Moja kolica su isto kao tvoja.Ja sam zadovoljna.Bas smo dosta setali kad je bilo lepo vreme.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 252
4.12.2009 11:33:36   
Dora
Ja sam odlučila da kupim kolica Graco ona sa tri točka. Nemaju ništa posebno osim džaka za hladno vreme, a meni ni ne treba ništa. Auto sedište imam, tj. dala sam ga ali ću ga do tad dobiti nazad...
Mislim da su Graco kolica vrlo kvalitetna a i lepa. Ovaj model košta 23 000 din. što je sasvim ok.

(odgovor članu mejra81)
Direktna veza do poruke: 253
4.12.2009 11:33:49   
mejra81
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
4.12.2009 11:33:52   
Anoniman
mejra, ne bih da se trpam, ali to su letnja kolica po mojim shvatanjima. Možda grešim...
Mislim moja letnja su takva slična. Isto Chiccova, malo stariji model. To je tanko platno za pod guzu i leđa za novorođenče.

< Poruku je uredio Tasha RR -- 4.12.2009 11:35:42 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 255
4.12.2009 11:37:51   
mejra81

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

mejra, ne bih da se trpam, ali to su letnja kolica po mojim shvatanjima. Možda grešim...

Pa kako letnja a imaju dzak...?
Moja sestra ih je videla u Cacku pa mi kaze da su dobra(ima vec dvoje dece).
Ja planiram da kupim jedna kolica i da mi sluze duze vreme...
I onako ga necu setati u kolicima pre marta meseca...A trazim neka jednostavnija i lagana jer zivim na drugom spratu...
Slobodno mi reci na sta si mislila....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 256
4.12.2009 11:39:58   
mejra81

Bez džaka:

user posted image

Videla sam i ova na sajtu al sestra mi kaze da imaju onu plastiku ispred za casu i ono ostalo pa sam se zbog toga zbunila...
Nista dok ne odem u neku radnju......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 257
4.12.2009 12:01:42   
Anoniman
AKO SU KAO MOJA, onda pod guzom i na leđima imaju samo tu tanku tkaninu, i na leđima dve letvice koje drže oblik. Kroz to curi kiša i duva vetar (iz iskustva ti kažem). Moja zimska koliga, ima ih negde na prethodnim stranicama, su kao... tapacirana. Ide čvrsta plastika pa nekako sunđerasto za lažanje, pa sam i u njih umela da podmetnem još i ćebe zimi... Pošto smo mi zimi išli napolje.

(odgovor članu mejra81)
  Direktna veza do poruke: 258
4.12.2009 12:09:18   
mejra81

AKO SU KAO MOJA, onda pod guzom i na leđima imaju samo tu tanku tkaninu, i na leđima dve letvice koje drže oblik. Kroz to curi kiša i duva vetar (iz iskustva ti kažem). Moja zimska koliga, ima ih negde na prethodnim stranicama, su kao... tapacirana. Ide čvrsta plastika pa nekako sunđerasto za lažanje, pa sam i u njih umela da podmetnem još i ćebe zimi... Pošto smo mi zimi išli napolje.

user posted image
Dobro si mi to rekla,da obratim paznju,ono i kad je vece ne bi valjalo da bude na vetrometrini...
Nista dok uzivo ne vidim...
Ja nemam ni jedna kolica gde da drzim a kamoli dvoje...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 259
4.12.2009 12:16:39   
Anoniman
Znaš kako, sva konkretna kolica su teška bar 10kg, ako ne i više. A ova Chiccova sa slike, ako su kao moja, ne mogu da se spuste u skroz ravan položaj, a meni su rekli da beba prva 3 meseca mora u skroz ravan položaj.

Kišobran kolica KLIK

Ah da, zaboravih, i moja imaju džak, međutim tanak je, a ovaj "tvoj" se čini deblji.

(odgovor članu mejra81)
  Direktna veza do poruke: 260
4.12.2009 12:20:00   
engimengi
Mejra i ja sam gledala ova kolica al uzivo i bas su mi se dopala,mogu za novorodjenu bebu,imaju i pokrivac za zimu i za kišu,al eto nisam znala da pipnem ta ledja ko sto tasha kaze moraću da proverim!Inace ja bi kupila 2 para pa spojila spojnicama

(odgovor članu mejra81)
Direktna veza do poruke: 261
4.12.2009 12:20:17   
mejra81

Znaš kako, sva konkretna kolica su teška bar 10kg, ako ne i više. A ova Chiccova sa slike, ako su kao moja, ne mogu da se spuste u skroz ravan položaj, a meni su rekli da beba prva 3 meseca mora u skroz ravan položaj.

Kišobran kolica KLIK

Ah da, zaboravih, i moja imaju džak, međutim tanak je, a ovaj "tvoj" se čini deblji.

moj?user posted image

E ova kaze moze od 0,tj.imaju skroz ravan polozaj,ma ima ih trista vrsta ko ce ga znati.
Sad na slici mi tvoja deluju bas letnja u smislu tanja al otkud znam mozda su i ista...
Kad ih budem videla uzivo,reci cu ti jesu li bila ta..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 262
4.12.2009 12:23:30   
mejra81

IZVORNA PORUKA: engimengi

Mejra i ja sam gledala ova kolica al uzivo i bas su mi se dopala,mogu za novorodjenu bebu,imaju i pokrivac za zimu i za kišu,al eto nisam znala da pipnem ta ledja ko sto tasha kaze moraću da proverim!Inace ja bi kupila 2 para pa spojila spojnicama

Kontam, ako imaju taj pokrivac za zimu, da onda mogu zimi,kazem opet ja ga i ne bih vozikala pre marta meseca...
U Cacku su na snizenju za 13000(smem da pisem iznose?)
Al sto kaze Tasha,bolje proveriti...

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 263
4.12.2009 12:24:48   
Anoniman
Ma, odi u radnju i vidi. Ovako možemo do sutra. user posted image  Rekla sam ti na šta da obratiš pažnju. user posted image

(odgovor članu mejra81)
  Direktna veza do poruke: 264
4.12.2009 12:28:12   
mejra81

Ma, odi u radnju i vidi. Ovako možemo do sutra. user posted image  Rekla sam ti na šta da obratiš pažnju. user posted image

More, da ne bi tebe moje dete bi se smrzlo...user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 265
4.12.2009 12:41:12   
Anoniman
Ma ne bi, imalo bi dvoje kolica... user posted image

(odgovor članu mejra81)
  Direktna veza do poruke: 266
11.12.2009 21:23:01   
cicko
Ima li neko iskustva sa Pierre Cardin kolicima? Hajde molim vas napisite ako nesto znate; pronasla sam ih u prodavnici Baby Land, dopadaju mi se, ali me interesuje i vase misljenje, pa ako su vasa iskustva pozitivna kupila bih ih.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 267
11.12.2009 21:29:29   
simke

IZVORNA PORUKA: cicko

Ima li neko iskustva sa Pierre Cardin kolicima? Hajde molim vas napisite ako nesto znate; pronasla sam ih u prodavnici Baby Land, dopadaju mi se, ali me interesuje i vase misljenje, pa ako su vasa iskustva pozitivna kupila bih ih.

Imamo ih Nedja i ja,doduse razlicite modele i ja sam prezadovoljna,a koliko sam shvatila i Nedja jeuser posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 268
11.12.2009 21:32:14   
Anoniman
Ja ih imam, prezadovoljna sa, pisala sam vec ovde negde, mislim da sam cak i sliku stavila. I ja sam ih kupila tamouser posted image I znam da ih simke imauser posted image

(odgovor članu cicko)
  Direktna veza do poruke: 269
11.12.2009 21:38:09   
cicko
Ako je tako, ja cu ih sutra kupiti i da zavrsim vise sa njima. Meni su se jako dopala, uopste izgled, karakteristike i to sto za 22.900 dobijem i ono (sediste) za auto. Ovom modelu, cini mi se, jedina mana je to sto im rucke nisu pomerljive prema visini. Sve ostalo mi je skroz. Hvala vam devojke!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
11.12.2009 21:40:30   
simke

IZVORNA PORUKA: cicko

Ako je tako, ja cu ih sutra kupiti i da zavrsim vise sa njima. Meni su se jako dopala, uopste izgled, karakteristike i to sto za 22.900 dobijem i ono (sediste) za auto. Ovom modelu, cini mi se, jedina mana je to sto im rucke nisu pomerljive prema visini. Sve ostalo mi je skroz. Hvala vam devojke!

Onda su kao mojauser posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 271
11.12.2009 21:40:35   
Anoniman
Nema na cemu draga, a jel mozes da ih prebacis, da je dete okrenuto prema tebi i od tebe? Moja kolica imaju to za visinu, ali nikad nisam koristila, odgovara i mm i meniuser posted image
Moja su bila bez TOG za auto, oko 12000, ali znam da su sad mnogo poskupela kolica, tako da je to super cena. I stvarno su dobra kolica, naravno, nisu najbolja, ali su cvrsta, iszdrzljiva i stabilna.

(odgovor članu cicko)
  Direktna veza do poruke: 272
11.12.2009 21:44:28   
simke

IZVORNA PORUKA: Nedja

Nema na cemu draga, a jel mozes da ih prebacis, da je dete okrenuto prema tebi i od tebe? Moja kolica imaju to za visinu, ali nikad nisam koristila, odgovara i mm i meniuser posted image
Moja su bila bez TOG za auto, oko 12000, ali znam da su sad mnogo poskupela kolica, tako da je to super cena. I stvarno su dobra kolica, naravno, nisu najbolja, ali su cvrsta, iszdrzljiva i stabilna.

Nedjo odgovaramo u isto vremeuser posted image user posted image user posted image Ako je isti model kao kod nas,onda to autosediste moze da se montira na kolica da beba bude okrenuta ka tebiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
11.12.2009 21:45:33   
Anoniman
Bas sam se ismejala, mislim da Nedja ima pa onda ja mislim da Simke imauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 274
11.12.2009 21:46:33   
cicko
Jedan model koji sam prvo gledala imao je pomerljive rucke (prema visini) i mogle su da se prebace da beba gleda prema mami i ta su oko 16-17.000, bez tog cuda za kola i nekako su mi sitna u odnosu na ovaj drugi model koji je 22.900 sa sedalicom. Ona prva su mi nekako minijaturna. Sad cu pogledati ranije postove pa cu videti kakva su tvoja bila. Moja su verovatno kao sto ima Simke.user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here