|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
4.10.2009 8:50:09   
nakins
Extra su kolica Trcosava.
Kod nas su takva Cam-ova 36000din a chicco-va oko 70000din. Cene da padnes na d... user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 151
4.10.2009 8:53:22   
nakins
Meni je termin oko 1.februara tako da ne znam da li da uopste kupujem kolica do aprila? Bice zima pa ne verujem da cemo ici negde  u setnju sem u savetovaliste.
Ako neko ima pametan savet, neka pomazeeeee user posted image

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 152
4.10.2009 9:05:53   
Trcosava
Nakis, ja nemam iskustva, no pogledaj mi ticker, ja trebam u novembru da se porodim, a kolica smo uzeli jer imaju i on veliku korpu i ono autosedište.
Drugi razlog što sam uzela kolica sada je što će mi sigurno biti lakše da tutnem bebca u kolica i da ih guram tamo-amo po stanu nego da je cucam na rukama. Mi kao planiramo i da je šetnemo malo ako ne bude zima -1000 stepeni user posted image user posted image user posted image

A o ceni kolica - hah pa ja da ti kažem da sam se šlogirala kad sam prvi put videla cene, mi smo prošli super sa cenom

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 153
4.10.2009 9:06:04   
cicko
Naki, pretpostavljam da ne treba da zuris sa kupovinom bas u februaru...opusteno, ali mislim da bi i ona kolica koja budes kupila u aprilu bila ista. Ne znam da li sam se dobro izrazila, ali mislim da ne treba da kupis jedino ako ces za njih da stedis jos mesec-dva.user posted image

IZVORNA PORUKA: nakins

Meni je termin oko 1.februara tako da ne znam da li da uopste kupujem kolica do aprila? Bice zima pa ne verujem da cemo ici negde  u setnju sem u savetovaliste.
Ako neko ima pametan savet, neka pomazeeeee user posted image

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 154
4.10.2009 9:10:35   
cicko
Mi smo ovih dana malo razgledali opremu za bebe, i mogu vam reci da ima vrlo lepih i funkcionalnih kolica do 10.000. U Aksi je sad neka akcija, a povoljne su cene i u Bebi shopu Sandra na Klisi- juce smo bili, kolica su kod njih od 7.000 (za novorodjence), pa nadalje. Videli smo jedna prelepa za 16.000 din., i ima ih u 4 boje.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 155
4.10.2009 9:17:47   
nakins
Svuda sam bila ali nisam u Sandri. Jeste da ce mi koristiti i za drugo dete, ali mi je nesto puno  40000 za kolica. Stvarno nisam od onoh stedljivih ali je u danasnje vreme  jako puno s obzirom kakve su nam plate.
Inace kod mene, baka i deka kupuju kolica tako da mi je lakse, ali kad pogledam da je moja rodjena sestra u 27. nedelji user posted image  i da treba i ona da ih dobije.... samo pomoslim, jadni mama i tata user posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 156
4.10.2009 9:19:22   
Trcosava
Nakis što ne pogledaš malo polovna kolica? Mi smo uzeli polovna, žena jedva da ih je i vozila, pisala sam u onom postu juče.

a mama i tata - ja sam jedinica i sećam se kad smo mama i ja išle da kupimo neka kišobran kolica za jednu rođaku,tek će moja mama ''Moje unuče će imati najskuplja i najbolja kolica''
Kako je samo zezam sa tim kolicima od 700€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svi bi mi voleli najbolje za naše dete, isto kao i buduće bake i deke, ali svi opet dobro znamo kakva je situacija...

< Poruku je uredio Trcosava -- 4.10.2009 9:21:35 >

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 157
4.10.2009 9:23:27   
nakins
Da, citala sam malo pre. Pa znas kako, kaze mama ''prvo dete ti je, pa treba da imas sve novo'', a meni kao zao da daju tolike pare. Izgleda da sam u celoj toj prici ja blesava user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 158
4.10.2009 9:26:37   
Anoniman
Naki, ima jedna mala prodavnica u Branimira Cosica, imaju samo Pier Cardin kolica, koja smo mi uzeli. Pokazala su se kao super izbor, mi smo ih pre 1,5 god platili 12000, a sada su mislim oko 17000. Citam ove cene i zavrtelo mi se u glavi.

(odgovor članu nakins)
  Direktna veza do poruke: 159
4.10.2009 9:27:00   
Trcosava

Da, citala sam malo pre. Pa znas kako, kaze mama ''prvo dete ti je, pa treba da imas sve novo'', a meni kao zao da daju tolike pare. Izgleda da sam u celoj toj prici ja blesava user posted image

Da, znam i vodila sam mali rat sa mojom mamom, no, ona je u Bgd, a ja sam u Sloveniji. Nisam zaposlena tako da sam imala dobre argumente i pobedila. Isto sam vodila rat sa njom oko kupovine pre rođenja bebe. Ako tvoji imaju (a verujem da odavno oni štede za unučiće - to im je najveća radost posle rođenja sopstvene dece) neka kupe, znaš šta ti treba za bebu što se tiče kolica, pa ti samo odluči kada hoćeš da kupiš i mirna siuser posted image

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 160
4.10.2009 9:33:21   
nakins
Nedjo e hvala na savetu, ici cu da vidim user posted image

Trcosava, ma u pravu si ti skroz. Poslusam ja ebe pa kud puklo user posted image

Stedeli su nego sta....Ja se udala u julu 2007 a sestra u maju 2008, hahaha
Sta kazete na to? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
4.10.2009 9:37:04   
Trcosava
Da su se tvoji naigrali na svadbama?user posted image Neka su, veselo im iz godine u godinu (sad tjem zatjutim po ovom pitanju, tema ipak za kolica da ne bude pec-pec) user posted image

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 162
4.10.2009 9:38:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava

da dodam da smo se mm i ja pola sata guzili oko njih pokušavajući da provalimo kako se skida ''sportski deo'' tj da dođemo do samog kostura i da nakačimo onu veliku korpu.

Jao kada se setim ovoga... user posted image user posted image

Ako neko ima pametan savet, neka pomazeeeee

Kada nema košave draga, bebu dobro ušuškaš i slobodno napolje. Bebi će prijati, bolje će spavati. (tako sam ja...) Išla sam napolje pre podne na sat, popodne na sat. Da ne kažem da sada imaš i tržnih centara po NS gde bi mogla popiti kafu sa drugaricama dok beba spava u kolicima...

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 163
4.10.2009 9:40:13   
nakins
Ma i to sto kazes Tasho.
Odem kupim i zavrsim stvar.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 164
4.10.2009 9:41:24   
Anoniman
Da ne kažem da sam ja bebu često uspavljivala u kolicima, ili sam ga gurala reko praga, ili po pločicama u kuhinji - samo da štrucka. user posted image

(odgovor članu nakins)
  Direktna veza do poruke: 165
4.10.2009 9:43:43   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Da ne kažem da sam ja bebu često uspavljivala u kolicima, ili sam ga gurala reko praga, ili po pločicama u kuhinji - samo da štrucka. user posted image

ahahahaha jaoj Tasho!!!! Znači pragovi su čudo za uspavljivanje? Već zamišljam scenu preko praga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 166
4.10.2009 9:45:12   
Anoniman
Samo lagano da detetu ne slomiš vrat! user posted image Ali ozbiljno sam to radila. Ili na ivicu tepiha. Moralo je da štrucka, inače nije zaspao. Po ulici smo šetali strogo po kaldrmi. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 167
4.10.2009 9:46:34   
Trcosava
Nemamo pragove u kući, samo mala razlika u nivoima, 1cm - vrat je siguran user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 168
4.10.2009 10:37:27   
simke

IZVORNA PORUKA: Nedja

Naki, ima jedna mala prodavnica u Branimira Cosica, imaju samo Pier Cardin kolica, koja smo mi uzeli. Pokazala su se kao super izbor, mi smo ih pre 1,5 god platili 12000, a sada su mislim oko 17000. Citam ove cene i zavrtelo mi se u glavi.

Ja sam uzela tamo Pierre Cardin kolica bila su negde oko 300e.Imaju malu autosedalicu(do 12kg)user posted image koja moze biti nosiljka,a moze i da se namontira na kolica.Pokusala sam da nadjem sliku,ali nema tog modela nigde.Elem,tockovi su gumirani,ima 3 polozaja,sve navlake se skidaju i mogu da se peru masinski,ma prava limuzinauser posted image Ja sam prezadovoljnauser posted image Ako i kad ugrabim vremena uslikacu ih,pa postaviti slikeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 169
4.10.2009 12:36:44   
Anoniman
Evo naki, da ne moras da ides, sva tri polozaja, s tim sto te rucice za guranje mogu da se prebace da gledas dete i da ga ne gledas. Svi modeli su im slicni, imas skuplje (bolje, naravno), i ove jeftinije (koji su sasvim ok)

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 170
4.10.2009 13:43:32   
marince1
Ja sam kupila neka,marka je nepoznata ''space'',mala su imaju sva tri polozaja,i uz njih dodje samo onajpokrivac za zimu.
Na snizenju su bila i platilaih 6.500 dinara
Bas jeftino!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 171
4.10.2009 22:41:11   
sneza24
IZVORNA PORUKA: marince

Ja sam kupila neka,marka je nepoznata ''space'',mala su imaju sva tri polozaja,i uz njih dodje samo onajpokrivac za zimu.
Bas jeftino!

I ja sam uzela ista ta kolica.Kod nas su 8000.user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 172
4.10.2009 22:52:34   
sanji
user posted image
Evo i naših! Imaju sva tri položaja i lagana su a sa cenom smo super prošli. Ostala su bila samo ta jedna ne popustu 8900,00.

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 173
5.10.2009 12:02:53   
marince1
IZVORNA PORUKA: sneza24

IZVORNA PORUKA: marince

Bas jeftino!

I ja sam uzela ista ta kolica.Kod nas su 8000.user posted image

Uzela ih je i jedan mojadrugarica,u susednom gradu i otprilike ih latila kao i ti.
Ova su bila jeftinija,jer su bila jedina takva u radnji,pa da ih prodaju.
Drugaricina su narandzasto siva,a moja teget siva.
A vasa? user posted image
Jesi li ih koristila?Jesi li zadovoljna?

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 174
10.10.2009 19:18:31   
cicko
Da li ste kolica kupovale pre ili nakon porodjaja? Ako ste pre, koliko pre? Dve- tri nedelje ili mesec-dva ranije?

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

Anketa

Porodiliste u Bgd
buhla

U kom porodilistu ste se ili bi ste se porodili?

Narodni Front (43%)

Visegradska (20%)

Zvezdara (10%)

Dragise Misovic (20%)

Zemunska (7%)

Ukupan broj glasova: 136

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here