Anoniman -> RE: Školica za roditelje (15.5.2009 12:10:40)
|
Školica može imati i loš efekat... Iz teme: "Eugenija": IZVORNA PORUKA: eugenija Curke, izuzetno sam nervozna i isprepadana. Pucam po šavovima, a ne želim to. Borim se i čupam, sve pokušavam da budem ok, ali mi ne ide. Puknem u stotinki i uopšte ne ličim na sebe. Brojim sitno, da.. Posteljica je zrela, beba se okrenula kako treba, i sad ostaje to čekanje. Oko mene sve horor priče, pa nisam ni zamišljala da sve može biti tako crno.. Ništa lepo ne čuh oko svega, samo iz jedne frke - čeka me druga. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jao draga, kako nisi čula ništa lepo? Zašto se viđaš sa tim negativnim ljudima? IZVORNA PORUKA: eugenija Zato što su u Školici za trudnice većina njih, uključujući i doktorku... Dođe mi da zabranim svaku priču o svemu do kraja... Više me uopšte ne interesuje ni kako ću roditi, ni kako ću dojiti, ni kako ću menjati pelene, ni šta je široko motanje, ni šta je postporođajna depresija, ni kako se diše... Muka mi je! IZVORNA PORUKA: eugenija Neću više ići. Sada sam na ivici samoj, sada ne mogu nigde ići. Jedva sam juče otišla da kupimo za bebu šta treba. Nemam pojma zašto je Školica tako negativno uticala na mene, verovatno jer se sprdam zadnjih 9 meseci.. Pa za mene skoro da nije bilo ozbiljne teme. Ni ovde, ni u društvu, ni bilo gde. Ali mislim da je to bio mehanizam odbrane. Nisam bila svesna. U Školici su me osvestili. Mislim da se to desilo. A možda je i normalno da ulaskom u deveti postoje razni strahovi koji se javljaju oko mnogo čega... >ovo je samo skraćena verzija prepiske, za detalje pogledati u navedenoj temi.<
|
|
|
|