cicko -> RE: Školica za roditelje (19.1.2010 13:47:15)
|
Ja sam "upala" kod Sladje. Ustvari, mogla sam da biram hocu li Evu ili Sladju i eto. Za sada sam prezadovoljna, detaljna je, direktna, nema da ulepsava stvari...bas kako si rekla za Mirjanu- brutalno detaljna.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ove nedelje ce i tate imati svoj cas, juce smo se slikale... A sto se tice "gradiva" zaista sam puno naucila i cini mi se da ci biti opustenija kad dodje beba nego da nisam krenula u skolicu. Takodje veoma pozitivno iskustvo! IZVORNA PORUKA: Markovicka Evo malo i da pohvalim skolicu, posto sam na pocetku kritikovala. Uvek se pozurimo da kazemo sta nam smeta, a kad je nesto dobro onda se podrazumeva. Sestra Mirjana je zaista odlicna u svom poslu, jedna pozitivna osoba koja ume lepo da objasni, ponekad brutalno detaljna- sto mi se dopada. Naucila sam dosta i upoznala drage osobe. U pocetku je bilo malo zategnuto, sad smo se opustile...Osecam se spremnije za ono sto sledi, kad slusas Mirjanu sve ti deluje nekako prirodno, laganini(uprkos mukama koje ne porice, cak istice) ali nekako ubedis sebe da imas snage za to, kao sto su milijarde zena pre tebe, kao sto ce isto toliko i posle tebe.... U svakom slucaju pozitivno iskustvo koje mi puno znaci.
|
|
|
|