ishler -> RE: Takmicarsko roditeljstvo (8.3.2012 16:51:51)
|
Ljudi i ne vide koliko su smesni,a u sustini lazu sebe.[sm=smiley2.gif] To je ono,, moje dete sedi s tri,stoji i hoda sa 6,sa 5 naucilo da govori,do prvog rodjendana zna 5 jezika,,ha,ha,ha[sm=smiley36.gif] Stvarno svasta,ne vidim potrebu za tim. Svako dete je individualno ne vidim porebu da se hvalim njegovim razvojem. To dodje kao uporedjivanje gradje i lepote deteta, Koliko primecujem ljudi se hvale decom kao da su igracke za pokazivanje. Svakome je njegovo dete najlepse,najpametnije, ali potreba da nesto isticemo po svaku cenu pa cak i da je istina ,je po meni lecenje komleksa roditelja koji su apsolutno frustrirani sobom. tj izgledaju kao akrepi a gradjeni su kao trutovi. U sustini zele da prikazu dete,kakvo oni nisu bili,pa tako lece komplekse. Na takve izjave kazem kako sam odusevljena,verovatno imaju buduceg svetskog sampiona u gimnastici ili buduceg Teslu. Blago njima[sm=smiley1.gif] Covek koji ima lepo dete,sposobno i pametno,koji je zadovoljan sobom nece nikada to ni pomenuti.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|