Mariya -> RE: Takmicarsko roditeljstvo (3.4.2012 0:25:06)
|
Razlika između kumine K. i moje Lu je 17 dana (Lu je mlađa). Nakon naših porođaja krenulo je takmičenje između moje svekrve i kumine svekrve (one su drugarice), čije unuče jede,pije,kaki podriguje više, ma bitno je bilo čak i to koja je ranije primila vakcinu[sm=zmeden.gif] i da li je imala reakciju na nju. To me je užasno nerviralo jer je moja svekrva svaki put prepričavala šta sve K. radi. Nije ona omalovažavala moje dete već me je to upoređivanje nerviralo. Naravno da je Lu kasnila sa svime 2 nedelje. Međutim, kako je vreme prolazilo, moja Lu je napredovala više od K., počela da spava celu noć, polako je u svemu "postala bolja" i odjednom je takmičenje prestalo... I jeste me nerviralo, ali kad sam videla da kumina K. ne zna da se okrene sa leđa na stomak i sa stomaka na leđa (neverovatno za dete od 7 meseci, ali kuma joj ne da da to radi jer će se udariti[sm=zmeden.gif]), a moja lu se bacaka po krevetu, otkotrlja se do stvari koja joj je zapela za oko i uzme je, a evo danas je počela i da sedi, taako sam ponosna na nju, baš me nešto tera da kumi da pošaljem mail da joj natrljam na nos da moje dete sedi! (valjda je to takmičasrki duh). Joj što sam gadura[sm=hudicek.gif]Postadoh i ja takmičarska majka...
|
|
|
|