nina26 -> RE: Takmicarsko roditeljstvo (25.11.2013 20:24:28)
|
Imam jednu prijateljicu, upoznale se u bolnici, cerke nam rodjene isti dan, i jako je volim, ali sto zna da me izvede iz takta pa to nije normalno[sm=smiley36.gif] Njena cerka je u odnosu na Z, od samog starta bila zivahnija, zilavija, dok je moja bila krupnija, i mirnija beba. I naravno, kako su meseci odmicali, tako me zove, svakiiiiiiiiiii daaaaaaaaan, i prica, moja se okrenula, moja prdnula sad ovako, moja sedi, kaki, blbalbalbalbalab....joj, ja sve pa super, vi ste bas napredni, itd...mislim,znam da ne radi ona to svesno, ali voli bas da se pohvali. A moja Z, je uvek kasnila za njom i to sve po mesec dana. Izasao njenoj naravno zubic,i brze bolje da mi javi. Tek posle par dana, ja kao primetim izasao i mojoj[sm=smiley1.gif] Rekoh, aj da javim prijateljici.Kad posle uvece pogledam, nema zubica??Rekoh, sta sad,majku mu, a ono ladno joj bilo mleko koje je izgledalo kao zubic[sm=smiley36.gif] I naravno, morala sam da je nazovem i da kazem da je bila lazna uzbuna[sm=smiley36.gif] Salu na stranu, ne znam, ima ljudi kojima je to stvarno dusevna hrana, zele mozda da se ostvare preko dece, jer mozda vuku neke svoje komplekse itd...sta zna, ja stvarno nisam u tom fazonu.
|
|
|
|