Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 10:40:32
|
|
|
|
LillyT
|
KLIK KLIK Da li se jos neko seca? Nedeljno prepodne uz TV. Joj, sto sam matora
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 10:42:44
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: LillyT KLIK KLIK Da li se jos neko seca? Nedeljno prepodne uz TV. Joj, sto sam matora Ja se ovoga ne sećam
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 10:44:34
|
|
|
|
eugenija
|
Joj podseti me na ovo
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 10:47:29
|
|
|
|
Snelle
|
Jao, a OVO sam redovno gledala! Bože, kako leti vreme, čini mi se ko da sam ove emisije gledala pre godinu dana poslednji put
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 10:50:24
|
|
|
|
LillyT
|
Snelle, koje si godiste? Ne znam, ovo je bila nama kultna emisija
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 10:51:38
|
|
|
|
Snelle
|
LillyT, godinu dana mladja od tebe Ne znam, izgleda da imam neke rupe u sećanju
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 10:55:29
|
|
|
|
LillyT
|
Rupe ja kazem da su me oteli svemirci pa da se ne secam. Kada sam pronasla to, otvorila se pored jos gomila emisija, sto smo nekada gledali. Kako je bio super taj skolski program
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 10:59:25
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Joj podseti me na ovo Uvek sam nosila u dzepu moj srecni kanapcic, specijalno uvezan samo za ove igrarije. Mislim da se jos megde muva kod mame po vitrinama.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 11:00:32
|
|
|
|
afrodita
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 11:00:45
|
|
|
|
eugenija
|
Ja sam koristila svaki kanapčić gde god bi se našao da ga pletem nevešto po prstima. Znala sam samo do pola da smotam kolarića, nikad nisam naučila do kraja
< Poruku je uredio eugenija -- 28.4.2010 11:01:04 >
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 11:02:48
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Ja sam koristila svaki kanapčić gde god bi se našao da ga pletem nevešto po prstima. Znala sam samo do pola da smotam kolarića, nikad nisam naučila do kraja smotya ...pazi Petre da se ne zapetljas...
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 11:03:43
|
|
|
|
eugenija
|
Kopiraću postove u Nostalgiju
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 11:03:55
|
|
|
|
Snelle
|
Da znaš da jeste bio odličan. Danas takvih stvari nema da naša deca mogu da gledaju. Ali super je stvar što postoji na you tube-u, pa može da se skine. A kad se setim samo onih dugometražnih crtaća, pored Disney-jevih, tipa Snorkijevci, Štrumfovi, Leteći medvedići......., ja bih sve to ovako matora opet gledala
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 11:05:16
|
|
|
|
anajid
|
Jao setila se ja sebe i svog lepog detinjstva ah ti crtici!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 14:11:41
|
|
|
|
Lilly*
|
Žene moje, samo sam došla da malo podelim svoju pozitivnu energiju, pa moram da brišem Tako se dobro osećam! Nema neki poseban razlog, što je super, osim tog da sam jutros bila na kontroli i dr je rekao da je beba super i da jalo lepo napreduje Bila sam na pijaci, i svi su uglavnom bili baš ljubazni- teta mi bira lepšu salatu, čika u ribarnici mi očistio i isekao ribu, i mislim, jeste to njegov posao, ali opet, ja sam mu se zahvalila i rekla kako je ljubazan, i on se verovatno bolje oseća a i ja. Hoću da kažem da jako često stav drugih ljudi prema nama zavisi od nas samih, pa "Nije teško biti fin" Šaljem vam svima i
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.4.2010 14:13:27
|
|
|
|
Jeca*
|
e ovo je bio razlog vise sto sam volela trudnocu....tako su svi bili divni. Premda iskreno, uglavnom su svi divni prema meni jer sam ja po prirodi nasmejana osoba i ljude obicno osmeh razgali... evo jednog osmeha i za vas
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.4.2010 11:56:33
|
|
|
|
LillyT
|
Kad vec spomenu pijacu...ja sam najvise problema imala u trudnoci u DZ-u (u lab) sa penzosima. Nikako nisu mogli da prihvate da trudnice imaju prednost i stalno su se svadjali i gurali. Medjutim, isti ti penzosi, kada me vide na pijaci, odmah se razgale, pa se sve smeskaju i sklanjaju (to je bilo u devetom) da mogu da prodjem, zenice se gurkaju i smejulje, kao, vidi je sto je slatka bakice mi nude cevece, ma na pijaci je bila milina jedna....
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.4.2010 14:42:44
|
|
|
|
minavb
|
Jutros mi je delovalo da cu imati uzasan dan. Probudila se u 3h, celu noc samu sebe nervirala glupostima, boleo me zeludac...a onda je sinulo sunce, lepo sam se nasetala i uzivala u kafici sa OTI i Teodorom. Sad se bas divno osecam
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.4.2010 14:45:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jutros mi je delovalo da cu imati uzasan dan. Probudila se u 3h, celu noc samu sebe nervirala glupostima, boleo me zeludac...a onda je sinulo sunce, lepo sam se nasetala i uzivala u kafici sa OTI i Teodorom. Sad se bas divno osecam
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.5.2010 15:10:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Zbog ovog prizora sam zadrhtala....
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.5.2010 15:56:10
|
|
|
|
minavb
|
Sveki i ja kupile bebecu torbicu. Nije bas ista kao kolica, ali se slaze. Bas sam zadovoljna.
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 7.5.2010 21:17:42
|
|
|
|
New Mom
|
Moj bata danas diplomirao!
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 7.5.2010 22:35:13
|
|
|
|
AtenA
|
moje dve najbolje drugarice su trudne! PRESRECNA SAM!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.5.2010 15:21:42
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 16.5.2010 22:12:31
|
|
|
|
cipiripi
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jela sam breskve jela sam breskve jela sam breskve NEKTARINE MOJE TOLIKO SAM VAS CEKALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
Anketa
kupanjerajkicakupanje u gumenom bazenuda (
79%)
ne (
21%)
Ukupan broj glasova: 47Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!