|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Delimo pozitivnu energiju!
28.6.2010 21:38:28   
Nena81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 251
28.6.2010 22:04:44   
New Mom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 252
28.6.2010 22:06:00   
New Mom
Sledi jedna sebična izjava, izvinjavam se: Mom se sexala i juče i danas i opet ću! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 253
28.6.2010 22:06:19   
Anck Su Nmaun
Moja drugarica se porodila jutros ..eno mm otisao na veselje ... mi jos nemozemo jer smo maaaali user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 254
28.6.2010 22:06:52   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: New Mom

Sledi jedna sebična izjava, izvinjavam se: Mom se sexala i juče i danas i opet ću! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeej i aj sam preksinoc    jeeeeeeeeeeej  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 255
28.6.2010 22:07:29   
magde
user posted image user posted image user posted image moj muz je u bosnuuuuuuuuuu

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 256
28.6.2010 22:44:35   
pepino
IZVORNA PORUKA: cipiripi

AJDE SAD RUKE GORE SVIIIII user posted image user posted image user posted image
JAVILA MI JE DRUGARICA DA JE TRUDNA KOJA JE TO DUGOOOOO ZELELA, A DUGOOO JOJ SE NIJE DALOOOOOO !!!

MNOGO SAM SRECNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da nije ona Ann,sto je imala septum?
Bravo i cestitam koja god da je!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 257
28.6.2010 22:45:53   
Nena81

E uspaljenice jedna gora si od cipike kad uzjases ne znas da sjases
jos samo bic da ti nabavimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 258
28.6.2010 22:47:00   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: pepino

Bravo i cestitam koja god da je!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nije Ann, ona radi na tome.. user posted image
Druga jedna.... zasluzila je user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 259
28.6.2010 22:47:24   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Nena81

E uspaljenice jedna gora si od cipike kad uzjases ne znas da sjases
jos samo bic da ti nabavimouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Svi rekviziti dolaze u obzir! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 260
28.6.2010 22:48:05   
pepino
IZVORNA PORUKA: cipiripi

IZVORNA PORUKA: pepino

Nije Ann, ona radi na tome.. user posted image
Druga jedna.... zasluzila je user posted image

Ma koja god da je zasluzila je i drago mi je,pogotovo ako je dugo radila na tome!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 261
29.6.2010 12:16:31   
AtenA
dve najbolje drugarice su mi user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i bice dve svadbe!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u avgustu i septembru!!!!!!
i u septembru cu da budem kuma!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 262
29.6.2010 12:45:19   
Nena81
Uuuu atena sto te krenulo
nek je sa srecom user posted image

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 263
29.6.2010 12:51:41   
Mimče
Juce su  nam stigle ugradna rerna i ringla i nas stan pocinje da dobija obrise koje smo zamislili, danas idemo da kupimo ostatak materijala i da pogledamo KREVETIC za bebana................

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 264
29.6.2010 12:52:48   
Mimče

ako duso samo navali , meni je to sada samo u snovima i to vrlo cestouser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 265
29.6.2010 12:56:28   
Nena81
IZVORNA PORUKA: Mimče

Juce su  nam stigle ugradna rerna i ringla i nas stan pocinje da dobija obrise koje smo zamislili, danas idemo da kupimo ostatak materijala i da pogledamo KREVETIC za bebana................

uzivajte u sredjivanju user posted image

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 266
29.6.2010 13:00:16   
Mimče
Neni trudimo se ali sve ide usporeno , mm 2 meseca nije primio platu pa se krpimo od moje a ovo smo uzeli na cekove i rate....sve me strah da li cemo sve stici dok ne stigne gospodin maji

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 267
29.6.2010 13:02:21   
Nena81
samo par osnovnih stvari ti treba za pocetak, polako jedno po jedno sve ce srediti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzivajte

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 268
29.6.2010 13:08:17   
Anoniman

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 269
29.6.2010 13:10:03   
Anoniman
Tek sad videh poruku u kuhinji: ''TI SI POKLON OD BOGA.... VOLIM TE... ZAUVEK!!!'' user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 270
29.6.2010 14:08:25   
New Mom
Jao Nejt... Mmmmmm.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
29.6.2010 22:31:09   
Anoniman
New mom, nemoj samo da nam zaglavis ovih dana u temi Pilula za dan posle! user posted image
Sumnjiva si mi postala ovih dana! user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 272
29.6.2010 22:33:27   
New Mom
user posted image user posted image user posted image user posted image  Paziću da ne preteram! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
29.6.2010 22:37:47   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image  Paziću da ne preteram! user posted image user posted image user posted image

Ma ko je rekao da ne preterujes! Samo napred, draga! Nego ja, kao sveki, da udelim koji savet! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 274
30.6.2010 16:41:49   
eni26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sutra mi je rodjusss ,idemo na zurkicuuuu user posted image user posted image user posted image

Muz dobio posao danasssss user posted image user posted image user posted image  bas sam happy happy..tralalalalaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Koje ime da dam cerkici?
Jelena27

KOJE IME DA DAM CERKICI?!

Nina (19%)

Mia (12%)

Iva (13%)

Ivona (12%)

Lana (23%)

Anja (20%)

Ukupan broj glasova: 288

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here