Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 21:38:28
|
|
|
|
Nena81
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:04:44
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:06:00
|
|
|
|
New Mom
|
Sledi jedna sebična izjava, izvinjavam se: Mom se sexala i juče i danas i opet ću!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:06:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja drugarica se porodila jutros ..eno mm otisao na veselje ... mi jos nemozemo jer smo maaaali
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:06:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Sledi jedna sebična izjava, izvinjavam se: Mom se sexala i juče i danas i opet ću! jeeeeeeeeeeeej i aj sam preksinoc jeeeeeeeeeeej
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:07:29
|
|
|
|
magde
|
moj muz je u bosnuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:44:35
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi AJDE SAD RUKE GORE SVIIIII JAVILA MI JE DRUGARICA DA JE TRUDNA KOJA JE TO DUGOOOOO ZELELA, A DUGOOO JOJ SE NIJE DALOOOOOO !!! MNOGO SAM SRECNA Da nije ona Ann,sto je imala septum? Bravo i cestitam koja god da je!!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:45:53
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Sledi jedna sebična izjava, izvinjavam se: Mom se sexala i juče i danas i opet ću! E uspaljenice jedna gora si od cipike kad uzjases ne znas da sjases jos samo bic da ti nabavimo
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:47:00
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: pepino Da nije ona Ann,sto je imala septum? Bravo i cestitam koja god da je!!!!! Nije Ann, ona radi na tome.. Druga jedna.... zasluzila je
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:47:24
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: New Mom Sledi jedna sebična izjava, izvinjavam se: Mom se sexala i juče i danas i opet ću! E uspaljenice jedna gora si od cipike kad uzjases ne znas da sjases jos samo bic da ti nabavimo Svi rekviziti dolaze u obzir!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.6.2010 22:48:05
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: pepino Da nije ona Ann,sto je imala septum? Bravo i cestitam koja god da je!!!!! Nije Ann, ona radi na tome.. Druga jedna.... zasluzila je Ma koja god da je zasluzila je i drago mi je,pogotovo ako je dugo radila na tome!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 12:16:31
|
|
|
|
AtenA
|
dve najbolje drugarice su mi !!!!!!!!!!!! i bice dve svadbe!!!!!!!!!!! u avgustu i septembru!!!!!! i u septembru cu da budem kuma!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 12:45:19
|
|
|
|
Nena81
|
Uuuu atena sto te krenulo nek je sa srecom
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 12:51:41
|
|
|
|
Mimče
|
Juce su nam stigle ugradna rerna i ringla i nas stan pocinje da dobija obrise koje smo zamislili, danas idemo da kupimo ostatak materijala i da pogledamo KREVETIC za bebana................
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 12:52:48
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Sledi jedna sebična izjava, izvinjavam se: Mom se sexala i juče i danas i opet ću! ako duso samo navali , meni je to sada samo u snovima i to vrlo cesto
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 12:56:28
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Mimče Juce su nam stigle ugradna rerna i ringla i nas stan pocinje da dobija obrise koje smo zamislili, danas idemo da kupimo ostatak materijala i da pogledamo KREVETIC za bebana................ uzivajte u sredjivanju
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 13:00:16
|
|
|
|
Mimče
|
Neni trudimo se ali sve ide usporeno , mm 2 meseca nije primio platu pa se krpimo od moje a ovo smo uzeli na cekove i rate....sve me strah da li cemo sve stici dok ne stigne gospodin maji
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 13:02:21
|
|
|
|
Nena81
|
samo par osnovnih stvari ti treba za pocetak, polako jedno po jedno sve ce srediti uzivajte
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 13:08:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Sledi jedna sebična izjava, izvinjavam se: Mom se sexala i juče i danas i opet ću!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 13:10:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Tek sad videh poruku u kuhinji: ''TI SI POKLON OD BOGA.... VOLIM TE... ZAUVEK!!!''
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 14:08:25
|
|
|
|
New Mom
|
Jao Nejt... Mmmmmm....
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 22:31:09
|
|
|
|
Anoniman
|
New mom, nemoj samo da nam zaglavis ovih dana u temi Pilula za dan posle! Sumnjiva si mi postala ovih dana!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 22:33:27
|
|
|
|
New Mom
|
Paziću da ne preteram!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.6.2010 22:37:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Paziću da ne preteram! Ma ko je rekao da ne preterujes! Samo napred, draga! Nego ja, kao sveki, da udelim koji savet!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:41:49
|
|
|
|
eni26
|
sutra mi je rodjusss ,idemo na zurkicuuuu Muz dobio posao danasssss bas sam happy happy..tralalalalaaa
|
|
|
Anketa
Koje ime da dam cerkici?Jelena27KOJE IME DA DAM CERKICI?!Nina (
19%)
Mia (
12%)
Iva (
13%)
Ivona (
12%)
Lana (
23%)
Anja (
20%)
Ukupan broj glasova: 288Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!