Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:42:59
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:43:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 sutra mi je rodjusss ,idemo na zurkicuuuu Muz dobio posao danasssss bas sam happy happy..tralalalalaaa Ceeeeeeestitam za posao!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:44:53
|
|
|
|
eni26
|
hvala Vekiiiii I ja sam se obradovalaaaa,sve nesto cekamo staln i konacno ga zovnuli
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:46:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 hvala Vekiiiii I ja sam se obradovalaaaa,sve nesto cekamo staln i konacno ga zovnuli Odlicno..Bice i on srecniji...Znas kako to ide- sad ce mu s malo smiriti muski ego...Superiska...
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 16:48:51
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: eni26 hvala Vekiiiii I ja sam se obradovalaaaa,sve nesto cekamo staln i konacno ga zovnuli Odlicno..Bice i on srecniji...Znas kako to ide- sad ce mu s malo smiriti muski ego...Superiska... Daaa,kako je bio tuzan,odsutan .. Eto,sad ima da me ne vidja i da se odmori od mene
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.6.2010 17:16:41
|
|
|
|
Ellenica
|
Ajde malo pozitive. Danas je DIVAN dan, kad se moje dete probudi ješće i onda idemo u duuuuuuugu šetnju sa našim novim kolicima. A u nedelju idemo kod bake na selo i neće nas biti 10-ak dana, Jurićemo koke i igrati se sa loptom po velikom dvorištu.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 13:21:06
|
|
|
|
Anoniman
|
danas sam bila sa drugaricom da uzme dete u vrticu i upale smo bas na podnevnu dremku...sam pogled na malisane kako spavkaju kao kiflice jedan pored drugog me je napunio pozitivnom energijom za citav svet i onda Matija koji drekne:MAAAAMAAAAAAAAAAAAAA,i deca krecu da se bude...trljaju nosice,protezu se i ja iskoristih priliku sto mi je vaspitacica komsinica i udjem unutra..... kao da su videli cirkuzanta svi su me gledali,a ja sela medju njih i samo ih gledam i mislim:Boze koje lepote krenem da im pricam,pa ih pitam kako se zovu,koliko imaju godinica.....i jedna devojcica krene da place:OCU KOD MOJE MAMEEEEEEEE....ustade iz kreveta,otvori ormaric i krenu dete kuci ja je uhvatim za rukice I kazem : ZLATICE PA KAKO MAMA TVOJA DA ZABORAVI TEBE,PA SAD CE ONA DA DODJE... a ona ce ociju punim suzica:A EL OCES TI DA ZOVEF MOJU MAMU MOJIM TE?-i pogleda me najsladjim pogledom na svetu... A KOJI JE BROJ TVOJE MAME DUSO?- a ona ce meni:JEDAN,DA,TLI,CETLI,PET.... ja je kao pozovem,i kazem joj evo mama stize po tebe i dete mi se samo popne u krilo i kaze:A JEL OCEF TI DA CEKAF SA MNOM DOK MOJA MAMA NE DODJE? u tom trenutku me moja drugarica zove da krenemo.... A JA SAM OSTALA SA MALOM DA CEKAMO MAMU I samo sam pomislila OVAKO CE MOJE DETE MENE CEKATI JEDNOG DANA SRCE MI JE KAO SVEMIR!!!!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio banini -- 1.7.2010 13:22:53 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 13:25:44
|
|
|
|
bebironcic
|
Samo da znas,Banini,podelila si mi pozitivnu energiju pre par minuta....ti si jedno veliko i od sada kad god sam off zvacu te,pa makar bila i u Tunguziji!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 13:28:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ako se ti preselis na Mars a ja u Kuvajt bice to veeeeeliki telefonski racun AL NEMA VEZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 13:31:45
|
|
|
|
bebironcic
|
Ma,neka bude....bitno je da se mi druzimo,lepo slazemo,razumemo,podrzavamo.....
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.7.2010 22:04:35
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: banini danas sam bila sa drugaricom da uzme dete u vrticu i upale smo bas na podnevnu dremku...sam pogled na malisane kako spavkaju kao kiflice jedan pored drugog me je napunio pozitivnom energijom za citav svet i onda Matija koji drekne:MAAAAMAAAAAAAAAAAAAA,i deca krecu da se bude...trljaju nosice,protezu se i ja iskoristih priliku sto mi je vaspitacica komsinica i udjem unutra..... kao da su videli cirkuzanta svi su me gledali,a ja sela medju njih i samo ih gledam i mislim:Boze koje lepote krenem da im pricam,pa ih pitam kako se zovu,koliko imaju godinica.....i jedna devojcica krene da place:OCU KOD MOJE MAMEEEEEEEE....ustade iz kreveta,otvori ormaric i krenu dete kuci ja je uhvatim za rukice I kazem : ZLATICE PA KAKO MAMA TVOJA DA ZABORAVI TEBE,PA SAD CE ONA DA DODJE... a ona ce ociju punim suzica:A EL OCES TI DA ZOVEF MOJU MAMU MOJIM TE?-i pogleda me najsladjim pogledom na svetu... A KOJI JE BROJ TVOJE MAME DUSO?- a ona ce meni:JEDAN,DA,TLI,CETLI,PET.... ja je kao pozovem,i kazem joj evo mama stize po tebe i dete mi se samo popne u krilo i kaze:A JEL OCEF TI DA CEKAF SA MNOM DOK MOJA MAMA NE DODJE? u tom trenutku me moja drugarica zove da krenemo.... A JA SAM OSTALA SA MALOM DA CEKAMO MAMU I samo sam pomislila OVAKO CE MOJE DETE MENE CEKATI JEDNOG DANA SRCE MI JE KAO SVEMIR!!!!!!!!!!!!!!!! Kako to napisa,rasplaka me,al basssss
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 13:45:27
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Akcija, akcija...mogu sve kad hocu .A hocu mnogo...tu mesta izolaciji nema. Svako svoju glavu nosi i treba da je koristi. Uzasavam se smotanih zena! Pa pobogu mi smo pametnije, sposobnije, lepse u svemu superiornije, zar od gorih da zavisimo? ...iz teme brak-izolacija
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 14:47:49
|
|
|
|
Lu
|
E sad se super osjećam
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 15:26:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Tamara je upravo sebi napravila ICE COFEE sa puuuuuuno cimeta, sladoleda, tecne cokolade i leda, kupila novine, zapalila cigaru i digla noge na stolicu. Macak je zakuntao konacno i sada uzivam!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 18:52:53
|
|
|
|
jance
|
vracam se kucici svojoooooj mom krevetu, mom tusu, mojoj hrani, mom slobodnom vremenu, jao kako ce to da bude dobro UUF
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 19:16:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Za punjenje baterija --> Jedno parce cheesecake-a, hladni nes, prazna kuca, neki casopis i fotelja na terasi - MILINA!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.7.2010 19:19:21
|
|
|
|
Anoniman
|
jao ako je cheese cake iz Pleasure-a POTPUNO TE RAZUMEM!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaa,ide mi voda na usta.......
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.7.2010 12:50:27
|
|
|
|
Anoniman
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.7.2010 14:51:46
|
|
|
|
Nena81
|
KALIOPI SE VRATILA
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 6.7.2010 7:56:39
|
|
|
|
New Mom
|
Ljubav je...
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 6.7.2010 8:02:46
|
|
|
|
Nena81
|
ja imam najboljeg sina na svetu ostao je da spava dusa moja malu sam iznelaiz sobe,jer se ranije probudila dasa je ustao skinuo gacice sam seo na nosu piskio i onda me tek zvao pa zar nije najbolji sad bih plakala od srece
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 6.7.2010 8:05:03
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.7.2010 16:37:07
|
|
|
|
BabyG
|
Postacu tetka, po treci put!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.7.2010 17:09:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Banini draga ....
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.7.2010 17:10:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 KALIOPI SE VRATILA E, ti si moja lujka neviđena ....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
ime za devojcicualexxxapomozite nam vašim glasanjemdoris (
10%)
lara (
19%)
ena (
18%)
maša (
21%)
sofija (
25%)
tina (
7%)
Ukupan broj glasova: 272Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!