Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 10.4.2010 16:40:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Saljem ti puuuuuno srece draga! I i
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 10.4.2010 17:54:10
|
|
|
|
guppy RR
|
Za Ringerajke
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 10.4.2010 17:58:22
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Saljem ti puuuuuno srece draga! I i Hvala si!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 10.4.2010 18:07:45
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 18.4.2010 10:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Klik
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 23.4.2010 15:55:37
|
|
|
|
minavb
|
Kako sam se odusevila!!!!! Stanem u red u Veru sa punom korpom. Devojka iz drugog reda koja je dosla do kase, odgura svoja kolica i ljude iza nje, uzme mi korpu i za ruku me dovuce na njeno mesto. Divna cura zaista, bas mi je ulepsala dan!
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 23.4.2010 17:15:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Nekako sam danas ... super!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 24.4.2010 9:05:53
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Jutros sam se probudila ne verujuci sta vidim i osecam. Moj Lule mi je sisao palac na nozi!!! Sinoc je lose spavao pa sam ga stavila pored mene i on se jutros okrenuo, tiho, tiho se odvukao do mojih nogu i navalio.
|
|
[Obrisana poruka] 24.4.2010 9:07:22
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 24.4.2010 9:16:32
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Ne ljutis se, naravno da cu ciste, a i da nisu.... Pre neki dan je zvonjao svadbene cipele mog muza, pa mu nije nista. Trenutak ne paznje( drugo dvoje dece su me nesto zapricali) i dobijes bebu umazanu imalinom. Brci od uva do uva! I osmeh sa dva zuba! Kakva je to slika bila
|
|
[Obrisana poruka] 24.4.2010 9:17:56
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 24.4.2010 9:53:23
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Sve je super dok se ne ugazi u kerece govno!!!
|
|
[Obrisana poruka] 24.4.2010 10:13:24
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.4.2010 11:25:58
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.4.2010 12:41:22
|
|
|
|
pepino
|
Joj Kali slucajno na tv pjesma od Divljih jagoda ,,MOTORI,, a ja gledam ovog tvog macka kako sizi,isto kao da je cuo ovu pjesmu,ritam nije promasio
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.4.2010 13:34:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Joj Kali slucajno na tv pjesma od Divljih jagoda ,,MOTORI,, a ja gledam ovog tvog macka kako sizi,isto kao da je cuo ovu pjesmu,ritam nije promasio Ej, jel da da je dobar? Meni je dovoljan samo pogled na njega i već se smejem ...
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.4.2010 13:39:01
|
|
|
|
pepino
|
Pravi!Trebalo mi je danas bar malo smijeha,jer sam nikakva!!!Kao da me poplava izbacila!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.4.2010 13:47:12
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Prosle nedelje BG Zoo vrt
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.4.2010 17:11:58
|
|
|
|
minavb
|
O kako smo divnu ogradicu i pokrivac sveki i ja kupile na sajmu, lepse nisam mogla ni da zamislim. Bas se radujem kad kupujem stvarcice za mog vragolana!!!!!! Posebno mi je drago sto mi se sveki raspilavila.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.4.2010 19:04:19
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Kaliopi macak je skroz lud!! I moji klinci svakih 5 min traze da ga vide, pa i oni tako skacu.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 24.4.2010 21:40:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb O kako smo divnu ogradicu i pokrivac sveki i ja kupile na sajmu, lepse nisam mogla ni da zamislim. Bas se radujem kad kupujem stvarcice za mog vragolana!!!!!! Posebno mi je drago sto mi se sveki raspilavila. i za stvarčice i za sveki
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.4.2010 15:11:49
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.4.2010 15:14:56
|
|
|
|
Jeca*
|
za zaposlene....
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.4.2010 15:21:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
вртић.пеперутка16Који вртић похађа ваше дете?Не иде у вртић, имам га код куће. (
100%)
Јавни. (
0%)
Приватни. (
0%)
Валдорф. (
0%)
Монтесори. (
0%)
Ukupan broj glasova: 2Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!