Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:36:00
|
|
|
|
Jeca*
|
ŽIVELA "EUFORIJA"
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:38:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:38:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Evo ga moj doprinos KLIK
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:44:55
|
|
|
|
Jeca*
|
Eugi me podset_ila na ZA MILION GODINA Verujem da se ovog sećaju samo "stariji"
< Poruku je uredio Jeca RR -- 8.4.2010 9:58:09 >
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:48:22
|
|
|
|
simke
|
KLIK
< Poruku je uredio Jeca RR -- 8.4.2010 9:59:28 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:51:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Žene, bre, imamo temu Muzika
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:51:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Eugi me podsetila na KLIK Verujem da se ovog sećaju samo "stariji" Kako je ovo dobra pesma! Ajdmo svi upaljace gore!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:56:38
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Žene, bre, imamo temu Muzika u pravu si. Molim moderatore da ovo srede. Ups...ja sam moderator ovog dela foruma evo čistim
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:58:13
|
|
|
|
minavb
|
Pravila pravila... a taman smo se pozitivno naelektrisali.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 9:58:14
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa danas je divan dan mom muzu rodjendan
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 10:03:49
|
|
|
|
Jeca*
|
hajmo, raspalite po moderatorima
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 10:07:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM E pa danas je divan dan mom muzu rodjendan Srećan rođendan mužiću
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 10:08:58
|
|
|
|
Jeca*
|
Alexx...šic sa čestitkom iz ove teme...zna se gde se obavljaju čestitanja
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 10:11:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Alexx...šic sa čestitkom iz ove teme...zna se gde se obavljaju čestitanja Ups!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 10:31:36
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Eugi me podset__ila na ZA MILION GODINA Verujem da se ovog sećaju samo "stariji" Njaaa pesmeeee Diiiivno Starija sam kao neman iz prašume , al se nešto ne sećam pesme, sad sam je preslušala par puta.. Smejala sam se Masimu Saviću na šta liči, kao da ga je neko vrteo na vrtuljku i pustio da tetura.. Hahahaha Simpa mi Čolić sa malom nigerkom :-))) Tu je i Vuletov Bajaga Super smo veseli, ja već osećam pozitivne vibracije.. vibr vibr vibr I mojoj mami je danas rođendan, i Viktoru i Davidu Diablinom 10 meseci! Njaaa
< Poruku je uredio eugenija -- 8.4.2010 10:34:46 >
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 10:33:27
|
|
|
|
eugenija
|
Grlim vas sve jednim medveđim
< Poruku je uredio eugenija -- 8.4.2010 10:34:08 >
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 10:35:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jeco, ja moram još jednom - srećan rođendan mami i 10 meseci Viktoru i Davidu, woohooooo!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 10:46:16
|
|
|
|
Jeca*
|
Te čuvene 1985-e godine, ulazi moja rodjena sestra (6 godina starije od mene) u dvorište naše kuće, ja trčim ka njoj, ona nosi novine ROCK i iz njega vadi ploču, singlericu. ZA MILIOM GODINA.... eeeee....nostalgija....
|
|
[Obrisana poruka] 8.4.2010 11:03:56
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 11:20:32
|
|
|
|
Snelle
|
Samo za moje trudnice i trudilice KLIK
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 11:31:21
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Samo za moje trudnice i trudilice KLIK Hahahaha, blesavice jedna!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 14:24:17
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Samo za moje trudnice i trudilice KLIK Ekstra!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.4.2010 14:47:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Samo za moje trudnice i trudilice KLIK A što ga prekri rukom.????pih!.......
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 10.4.2010 16:36:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Posle savrsenog prepodneva,moje divno, umiljato dete je safe and sound kod mojih...do sutra...bila sam kod frizerke, divim se sama sebi, tj svojoj kosi...i veceras izlazim sa svojom najdrazom kumom, mojom najboljom drugaricom, najvecim covekom na svetu...mm je divan prema meni vec neko duze vreme...spokojna sam, mirna,presrecna,osecam kao da letim
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 10.4.2010 16:38:06
|
|
|
|
Lu
|
Nedjoooo Ukrast ću ti malo sreće...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Beta hcg JAmyDa li vam je poznat slucaj uspjesne trudnoce, zavrsene radjanjanjem zdravog djeteta, u kojoj su vrijednosti B hcg bile jako niske i uz to su pokazivale znatno duze vrijeme dupliranja nego sto je to normalno???
Da (
29%)
Ne (
67%)
Da,to se meni desio (
4%)
Ukupan broj glasova: 102Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!