|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
24.7.2010 12:37:28   
dobro bice iz bajke
Nadam se da ce ih biti!!user posted image ! Hvala ti maslinice..

Od ponedeljka user posted image

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 501
24.7.2010 12:39:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maslinica

IZVORNA PORUKA: verolino

E ovako..Trazim misljenje...Radila sam LH tracicu i kad mi je pokazala user posted image  iste jecine, posle par sati su pocele da me bole grudi...Kako je to moguce???Lh tracica najavljuje ovulaciju za 18-36 sati unapred, a grudi bole koliko ja znam tek kad se ovulacija vec desila...user posted image user posted image user posted image user posted image
Misljenja???????????????/

ja nisam koristila nikada te trakice, a da ti budem iskrena ni grudi me nisu bolele..nije ti ta bol grudi bas 100%-ni pokazatelj, jedino ako ti je bas svaki mesec isto, mada i dalje ne mora da znaci nista!!!

Meni je dr rekao da grudi bole kad je progesteron visok....

Direktna veza do poruke: 502
24.7.2010 12:41:49   
maslinica
ma ti kreni vec danasuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 503
24.7.2010 12:43:38   
dobro bice iz bajke
Jos juce pocela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 504
24.7.2010 12:44:41   
maslinica

IZVORNA PORUKA: maslinica

E ovako..Trazim misljenje...Radila sam LH tracicu i kad mi je pokazala user posted image  iste jecine, posle par sati su pocele da me bole grudi...Kako je to moguce???Lh tracica najavljuje ovulaciju za 18-36 sati unapred, a grudi bole koliko ja znam tek kad se ovulacija vec desila...user posted image user posted image user posted image user posted image
Misljenja???????????????/

ja nisam koristila nikada te trakice, a da ti budem iskrena ni grudi me nisu bolele..nije ti ta bol grudi bas 100%-ni pokazatelj, jedino ako ti je bas svaki mesec isto, mada i dalje ne mora da znaci nista!!!

Meni je dr rekao da grudi bole kad je progesteron visok....

moguceuser posted image ...ja sam pila dufaston drugi deo ciklusa, nije se progesteron dizao adekvatno...ali se i dalje ne secam boli...mislim da su ti simptomi individualni kod svakog...ja nisam imala ni jedan jedini simptom trudnoce...sve je to do osobe!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 505
24.7.2010 12:45:58   
Anoniman
Da. Simptomi su razliciti...
Hvala na odgovoru maco..user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 506
26.7.2010 9:11:55   
dobro bice iz bajke
Joj zene mene boli stomak kao da ce svakog casa stici user posted image ..Ne znam da li je to normalno,posto me nikada nije boleo ovako,pred ovulaciju,bole me i krsta!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 507
26.7.2010 9:26:54   
pepino
Dobro bice da se nisi prehladila?user posted image
Mene isto cudi sto me prije 2 dana zabolio kao da cu dobiti,a ne trebam jos najmanje za 2 nedelje,a juce tokom odnosa me boljela desna strana,blizu slezene!?user posted image
Jutros ledja-krsta bole,vjerovatno sam se malo prehladila ovih dana,pretpostavljamuser posted image

Direktna veza do poruke: 508
26.7.2010 16:20:30   
dobro bice iz bajke
Pepino,nisam se prehladila..Nikad se ovako nisam osecala..Ja mislim da mi je to od hormona koje sam pila!!!Kako ti je danas?

< Poruku je uredio dobro bice iz bajke -- 26.7.2010 16:33:12 >

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 509
26.7.2010 19:38:35   
mickybap
jel znak ovulacije moze biti onako kao kad imas temperaturu,vrucina mi je jako....

Direktna veza do poruke: 510
28.7.2010 21:21:12   
ishler
Drage moje, ja u ovulaciji  imam puno tog sekreta kao belance,i muka mi je ali nikako da ostanem trudna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 511
28.7.2010 21:22:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ishler

Drage moje, ja u ovulaciji  imam puno tog sekreta kao belance,i muka mi je ali nikako da ostanem trudna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 512
28.7.2010 21:22:59   
dobro bice iz bajke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 513
28.7.2010 21:29:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mickybap

jel znak ovulacije moze biti onako kao kad imas temperaturu,vrucina mi je jako....

Pa koji ti je dc?

(odgovor članu mickybap)
  Direktna veza do poruke: 514
28.7.2010 23:20:50   
mickybap
danas mi je 15 dc na 12,13 ili 14 mi je bilo vrucina

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 515
28.7.2010 23:23:36   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: mickybap

danas mi je 15 dc na 12,13 ili 14 mi je bilo vrucina

Temperatura obicno padne kad je ovulacija

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 516
14.8.2010 9:09:54   
Anoniman
E ovako..Ovog meseca sam batalila LH tracice. Sad mi je 14-ti dan ciklusa i imam plodnu sluz, a jajnici me bole naizmenicno-prvo jedan, pa drugi. To nije konstantna bol, vec pulsirajuce probadanje. Interesuje me (kod onih koji osecaju ovulaciju) kako vas bole jajnici i da li ovo kod mene mozze biti ovulacija ili ne?user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 517
14.8.2010 9:26:13   
Anoniman
Veki mene ovaj mesec bolela samo desna strana ,kao da cu da dobijem ali samo malo slabije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 518
14.8.2010 9:27:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Veki mene ovaj mesec bolela samo desna strana ,kao da cu da dobijem ali samo malo slabije user posted image

Ja nemam bolove kad treba da dobijem, zato ne znam da ocenim..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 519
14.8.2010 9:28:14   
Anoniman

Tip cervikalne sluzi - Moguća plodnost

Suva - Verovatno neplodno
Lepljiva - Verovatno neplodno
Kremasta - Moguce plodno
Vodena - Plodno
Belance bela (egg white) - Najplodniji

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 520
14.8.2010 9:28:58   
Anoniman
Pa neki tup bol u donjem delu stomaka!

Ja sam ovaj mesec prvi put zapazila white egg

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 14.8.2010 9:29:50 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 521
14.8.2010 9:29:23   
Anoniman
Belance bela je...Mozzda ovaj mesec i bude nestouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 522
14.8.2010 9:30:12   
Anoniman
a ti vala kako si aktivna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 523
14.8.2010 9:30:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Pa neki tup bol u donjem delu stomaka! 

Ne boli mene tako..Mene na momente zaboli jedan pa to traje minut dva u prekidima, pa me onda za neko vreme zaboli drugi...I tako naizmenicno...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 524
14.8.2010 9:32:53   
Anoniman
pa ne znam kako da ti objasnim,za mene je to tupo jer kad treba da dobijem ubija me user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 14.8.2010 9:33:03 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here