|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
23.6.2010 21:16:58   
bluka
IZVORNA PORUKA: Sanchy

Taj sedamnaesti dan ciklusa progesteron mi je bio 8.14,a juce tj.22d.c. 49.7...to znaci da je ovulacija bila?Ima li koga da me prosvetliuser posted image ...

progesteron kaže da je bila, najbolje bi bilo da si otišla i na uzv nakon ovulacije da dr potvrdi puknuće folikula.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 476
23.6.2010 23:49:26   
Sanchy
Hm..da,samo sto ona nije videla folikul pre tog vadjenja progesterona zato me je uputila da ga uradim a sa rezultatima tek u septembru kod nje...tako funkcionise nase zdravstvo...nema veze ici cu kod nekog drugog u medjuvremenu sta da se radi...hvala ti na odgovoruuser posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 477
24.6.2010 23:09:51   
lidija 011
Sanchy imas ppuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 478
7.7.2010 19:40:27   
ksenija81
uopste ne znam dal pripadam ovoj temi jer mi je 7 dc a vestica sedmi dan i braokasto-zuta. Bole me cice uzasno a rano je za O. Simp kao pms???

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 479
7.7.2010 20:04:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ksenija81

uopste ne znam dal pripadam ovoj temi jer mi je 7 dc a vestica sedmi dan i braokasto-zuta. Bole me cice uzasno a rano je za O. Simp kao pms???

Moze biti da ti je ovulacija poranila..Na koliko inace dobijas???

(odgovor članu ksenija81)
  Direktna veza do poruke: 480
7.7.2010 20:11:45   
ksenija81
na 30-31 dan, ne verujem da je poranila bude mi nekad ok 12, 13dc ali ovo je stvarno prerano. Ne znam sta da mislim

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 481
7.7.2010 20:32:37   
Anoniman
Ja jedino mogu da ti savetujem da sutra ujutro izvadis progesteron..Moze cak biti da si trudna (bez obzira na ciklus)...

Direktna veza do poruke: 482
7.7.2010 22:44:17   
ksenija81
e Verolino kako bih volela, al nisam te srece. Videcemo sutra kako ce bitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 483
20.7.2010 14:54:20   
Misica 3
Svaki mesec nakon O bole me grudi, a evo zadnja tri meseca apsolutno nista. Je li to znaci da nije bila O? Procitah negde da je to znak. Je li se vama desilo da vas grudi ne bole, a da ste sigurne da je bila O?

Direktna veza do poruke: 484
20.7.2010 15:00:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Misica 3

Svaki mesec nakon O bole me grudi, a evo zadnja tri meseca apsolutno nista. Je li to znaci da nije bila O? Procitah negde da je to znak. Je li se vama desilo da vas grudi ne bole, a da ste sigurne da je bila O?

Grudi te bole od progesterona i to jeste siguran znak da je bila ovulacija. E sad, progesteron se luci u razlicitim kolicinama. Nekad ga bude malo, pa grudi ne bole, a ovulacija se desila. Npr. moja snajka nikada nije imala bolne grudi, a ima dvoje dece. Tako da to nije merilo.

(odgovor članu Misica 3)
  Direktna veza do poruke: 485
20.7.2010 15:07:22   
Misica 3
Kad sam procitala, bas sam bila zabrinuta. Jos bi mi samo to trebalouser posted image . Bas uvek sam imala bolne grudi do pre tri meseca, a od tada bas nimalo ne bole.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 486
20.7.2010 15:09:25   
Anoniman

Kad sam procitala, bas sam bila zabrinuta. Jos bi mi samo to trebalouser posted image . Bas uvek sam imala bolne grudi do pre tri meseca, a od tada bas nimalo ne bole.

Gde si to procitala?

(odgovor članu Misica 3)
  Direktna veza do poruke: 487
20.7.2010 15:13:36   
New Mom
Misice, mislim da to nije merilo. Nikad me nisu bolele grudi, a ciklus mi je bio kao švajcarac. Često me je bolelo u predelu jajnika u tom periodu, ali čak ni to uvek.
Mislim da je to počelo da me boli i to pošteno tek neposredno pošto sam ostala trudna.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 488
24.7.2010 11:30:18   
Anoniman
E ovako..Trazim misljenje...Radila sam LH tracicu i kad mi je pokazala user posted image  iste jecine, posle par sati su pocele da me bole grudi...Kako je to moguce???Lh tracica najavljuje ovulaciju za 18-36 sati unapred, a grudi bole koliko ja znam tek kad se ovulacija vec desila...user posted image user posted image user posted image user posted image
Misljenja???????????????/

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 489
24.7.2010 11:55:30   
dobro bice iz bajke
Verolino ne mora da znaci,mene grudi bole pre ovulacije uvek,pocnu negde da me bole 11 dc!! a 16 mi je ovulacija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 490
24.7.2010 11:57:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

Verolino ne mora da znaci,mene grudi bole pre ovulacije uvek,pocnu negde da me bole 11 dc!! a 16 mi je ovulacija.

O Boze...Ja sam zivela u zabludi....user posted image
Videla sam da ti je od ponedeljka muc-mucuser posted image

Samo napred...

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
  Direktna veza do poruke: 491
24.7.2010 11:59:28   
dobro bice iz bajke
Axa imam dva prelepa folikula ali mi je endometrijum mnogo tanak!!!

Bicu bas vredna,obecavam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 492
24.7.2010 12:01:27   
Anoniman

Znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 493
24.7.2010 12:04:04   
dobro bice iz bajke
Kazem ja mm rekla nam je DR od ponedeljka mucenje,a kaze on koliko ja kazem dve nedelje.user posted image user posted image .Bez prestankauser posted image user posted image ,on me samo pogledao onako bledo!!!Kaze jel hoce Dr da joj ja malo JM..xaxaxaxaxaxaax..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 494
24.7.2010 12:25:48   
Misica 3
IZVORNA PORUKA: verolino

Gde si to procitala?

Sad sam pokusala da nadjem, ali mi nije uspelo. Na nekom forumu, cini mi se

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 495
24.7.2010 12:27:03   
Anoniman

Kazem ja mm rekla nam je DR od ponedeljka mucenje,a kaze on koliko ja kazem dve nedelje.user posted image user posted image .Bez prestankauser posted image user posted image ,on me samo pogledao onako bledo!!!Kaze jel hoce Dr da joj ja malo JM..xaxaxaxaxaxaax..

Hahhahahahahahha...Sto zezas coeka????user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 496
24.7.2010 12:27:34   
Misica 3
IZVORNA PORUKA: New Mom

Misice, mislim da to nije merilo. Nikad me nisu bolele grudi, a ciklus mi je bio kao švajcarac. Često me je bolelo u predelu jajnika u tom periodu, ali čak ni to uvek.
Mislim da je to počelo da me boli i to pošteno tek neposredno pošto sam ostala trudna.

Sad mi je lakseuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 497
24.7.2010 12:30:57   
dobro bice iz bajke
Moram malo,mnogo se opustio!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kod nas ti je cirkus po ceo dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 498
24.7.2010 12:32:31   
maslinica
IZVORNA PORUKA: verolino

E ovako..Trazim misljenje...Radila sam LH tracicu i kad mi je pokazala user posted image  iste jecine, posle par sati su pocele da me bole grudi...Kako je to moguce???Lh tracica najavljuje ovulaciju za 18-36 sati unapred, a grudi bole koliko ja znam tek kad se ovulacija vec desila...user posted image user posted image user posted image user posted image
Misljenja???????????????/

ja nisam koristila nikada te trakice, a da ti budem iskrena ni grudi me nisu bolele..nije ti ta bol grudi bas 100%-ni pokazatelj, jedino ako ti je bas svaki mesec isto, mada i dalje ne mora da znaci nista!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 499
24.7.2010 12:34:30   
maslinica

user posted image user posted image user posted image ...cekamo lepe vestiuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here