|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
20.4.2010 21:57:41   
Anoniman
Ma zeno muckaj i ne misli! user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 20.4.2010 21:58:47 >

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 451
11.5.2010 20:15:59   
Anoniman
LJudi, imam pitanje- moze li se ovulacija desiti par dana nakon prestanka sluzi???Naime, meni se vec dva meseca desi sledece- dodje mi plodna sluz koja traje cetiri dana i onda prestane.Ja sam pola godine mislila da mi je tad ovulacija dok u martu nisam kupila lh tracice. One mi pokazuju ovulaciju tek 4-5 dana nakon prestanka sluziuser posted image user posted image user posted image Je l' se nekoj od vas to desilo???Bojim se da mi nesto u hormonima nije u redu, odnosno da mi LH kasni u procesu???

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 452
11.5.2010 20:22:28   
Misica 3
Sto se tice O meni vise nista nije jasno...a kad sve sagledam, izgleda da je sve moguce...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 453
11.5.2010 23:32:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Misica 3

Sto se tice O meni vise nista nije jasno...a kad sve sagledam, izgleda da je sve moguce...user posted image

Bogami ni meni...Totalno sam zbunjenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misica 3)
  Direktna veza do poruke: 454
11.5.2010 23:35:04   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: verolino

Bojim se da mi nesto u hormonima nije u redu, odnosno da mi LH kasni u procesu???

Draga, najbolje je da proveris hormoncice i da budes mirna user posted image
Ja nemam iskustva sa trakama...radila sam samo jednom pred inseminaciju i to kod dr u ordinaciji da bi potvrdila pucanje i zrelost folikula..

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
11.5.2010 23:43:16   
jelena038

LJudi, imam pitanje- moze li se ovulacija desiti par dana nakon prestanka sluzi???Naime, meni se vec dva meseca desi sledece- dodje mi plodna sluz koja traje cetiri dana i onda prestane.Ja sam pola godine mislila da mi je tad ovulacija dok u martu nisam kupila lh tracice. One mi pokazuju ovulaciju tek 4-5 dana nakon prestanka sluziuser posted image user posted image user posted image Je l' se nekoj od vas to desilo???Bojim se da mi nesto u hormonima nije u redu, odnosno da mi LH kasni u procesu???
trakice su zakon! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
11.5.2010 23:46:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Bojim se da mi nesto u hormonima nije u redu, odnosno da mi LH kasni u procesu???

Draga, najbolje je da proveris hormoncice i da budes mirna user posted image
Ja nemam iskustva sa trakama...radila sam samo jednom pred inseminaciju i to kod dr u ordinaciji da bi potvrdila pucanje i zrelost folikula..

Pa ponovicu pretragu hormona, mada sam ja radila analize pre cetiri meseca i sve je bilo ok...Zato sam i zbunjenauser posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 457
16.5.2010 19:32:42   
Cvetana
I ja sam bas zbunjena u vezi s znacima ovulacije. Npr. imam sluz, ali tog meseca ovulacija izostala po trakicama. E, sad trakice sam koristila svaki 2-3 dan, pa sam mozda i omasila.
Pisala sam u nkom postu ranije da mi je dr rekao da ovulacije nemam, a ja primecujem,mada ne bas svaki mesec, sluz i osecam kao neko grebuckanje u donjem stomaku, pa bih rekla da je to ovulacija. Ko ce ga znati...........user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 458
16.5.2010 23:00:39   
tatjan@
Trakice treba koristiti svaki dan otprilike u isto vreme, najbolje predvece i suzdrzavati se unosenja tecnosti 2 sata pre testiranja. Veoma lako mozes omasiti ovulaciju ako ne radis svaki dan.
Devojke rade i dvaput dnevno, ujutru i uvece, da bi uhvatile taj prvi priliv LH hormona, tada je najsigurnije da neces promasiti ovulaciju (mada po meni je to malo preterivanje).

A na osnovu cega ti doktor kaze da nemas ovulacije, jesi radila neke analize? Cervikalna sluz nije siguran znak da je doslo do ovulacije, pa cak ni trakica, pokazuju samo da se telo trudi da ovulira, znaci sazrevaju jajasca ali ne mora da znaci da ce i folikul puci..
Jedino jasan skok bazalne temperature moze da znaci da je stvarno doslo do ovulacije.

E sad ispravite me ako sam negde pogresila, ja sam to ovako shvatila.user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 459
17.5.2010 9:59:55   
Cvetana
Radila sam pre 3 godine hormone i na osnovu toga mi je utvrdio pcos, imam i te folikularne ciste, a i nekoliko puta sam radila prolaktin 21 dana ciklusa i bio je nizak, pa dr kaze da nije bilo ovulacije i da je ni nema. E, sad ja sam na osnovu trakica svojevremeno nekoliko puta videla da postoji o, ali nikad ih nisam koristila svakodnevno. A ovulaciju sam s trakicama utvrdila da imam 23-24 dana ciklusa, pa je moguce da se zbog toga 21 dana dobija tako nizak progesteren ?!
Inace, moja mama je imala slicne probleme, ali je zatrudnjivala nekoliko puta bez problema i to 20 i nekog dana ciklusa.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 460
18.5.2010 20:31:38   
mickybap
da li probadanje levog jajnika znaci ovulacija/

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 461
19.5.2010 0:16:22   
Anoniman
Može i ne mora da znači.
Može biti i znak prehlade, recimo .. u kojem si dc?

(odgovor članu mickybap)
  Direktna veza do poruke: 462
19.5.2010 0:47:53   
Anoniman
Ja sam sigurna da ovuliram 4-5 dana nakon prestanka sluzi...To je cudno, ali je sve moguce...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 463
19.5.2010 14:58:42   
mickybap
9 dc,i po trakicama su mi plodni dani odma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
2.6.2010 12:29:06   
Anoniman
Mora li da se oseti probadanje u jajniku prilikom ovulacije....?

(odgovor članu mickybap)
  Direktna veza do poruke: 465
2.6.2010 13:15:11   
strelitzia

Mora li da se oset_i probadanje u jajniku prilikom ovulacije....?

sve je to individualno. neke cure ne osjete baš ništa a neke, kao ja npr boli jako. mene ovulacije bole nekad toliko da ne znam šta da radim... da sjedim, hodam stojim...ništa ne pomaže. samo taj dan pretrpim jer moram...
prije sam mislila da svaka žena osjeti ali nedavno me je drugarica koja ima 27 godina pitala kako je to kad boli jajnik!? tako da je u suštini sve individualno.....
meni su izuzetno bolne i menstruacija i ovulacija.
i da spomenem sluz...baš tad kad smo uspjeli u namjeri i kad sam imala ovulaciju, nisam imala sluz, a skoro uvijek je imam. ne mogu ni da se sjetim kad mi se pojavila sluz taj ciklus. samo se sjećam da nije bila tačno tada kad i o.

< Poruku je uredio strelitzia -- 2.6.2010 13:18:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
6.6.2010 18:03:51   
bembela
meni bi trebala da bude ovulacija danas,sutra i uvek osetim bol u jajniku oko ovulacije,a sad nista.cak se i trudim da osetim user posted image  na kraju cu istripovati. nadam se da ne mora svaki put da zaboli kad pukne folikul user posted image  nadam se da ce puci user posted image

(odgovor članu strelitzia)
Direktna veza do poruke: 467
19.6.2010 21:41:34   
jance
ja moram samo da prijavim onu mucninu od proslog meseca, sve je sasvim isto, mada bez bolova u donjem stomaku, to sam valjda izlecila antibioticima (videcemo).
tako da je kanda ovo ipak ovulacija.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 468
20.6.2010 19:53:06   
Sanchy
Ja sam imala bol i nadutost stomaka vece pre uz,koji je bio zakazan za 16d.c.,i mnooogo sluzi,a sutradan na uz mi je videla endometrijum od 9mm,dakle u fazi ovulacije ali folikula nigdeee...nije videla ni da je pukao,niti bilo sta...uputila me da radim progesteron...tako da sve je moguce..eto ja imam sve znake ovulacije a folikula nigde..user posted image

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 469
22.6.2010 13:18:13   
Sanchy
Taj sedamnaesti dan ciklusa progesteron mi je bio 8.14,a juce tj.22d.c. 49.7...to znaci da je ovulacija bila?Ima li koga da me prosvetliuser posted image ...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 470
22.6.2010 13:19:54   
Sanchy
Zaboravila sam da napisem referentne vrednosti za lutealnu fazu od3.82 do 50.56..

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 471
22.6.2010 13:20:53   
Anoniman
Ovaj mesec - bol u predelu levog jajnika, sluzav sekret, nadutost i žešća nervoza ....

I žešća želja za sexom!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 472
22.6.2010 13:32:49   
Sanchy
Imam i ja bol u predelu desnog jajnika ...ponekad,ne svakog meseca,ali vidis danas mi je 23 d.c. i po svemu a pogotovu po progesteronu ovulacija je bila...sta je sad ovo???Zbog tog bola sam bila i na uz ranije ali nema nista..sva sam pogubljena to kod mene sve nekako van pameti..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 473
22.6.2010 14:39:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bembela

meni bi trebala da bude ovulacija danas,sutra i uvek osetim bol u jajniku oko ovulacije,a sad nista.cak se i trudim da osetim user posted image  na kraju cu istripovati. nadam se da ne mora svaki put da zaboli kad pukne folikul user posted image  nadam se da ce puci user posted image

Ja nikada nisam osetila ovulaciju...Apsolutno nikada, a ostala sam trudna...Tako da to ne mora nista da znaci...

(odgovor članu bembela)
  Direktna veza do poruke: 474
23.6.2010 21:13:13   
Sanchy
Hoce li mi neko odgovoriti na pitanje iznad ako zna ista?Ne moguce da niko od vas nije radio progesteron tri puta u lutealnoj fazi????

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here