|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
23.3.2010 9:12:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milabb

Pre par dana radila sam cervikalni bris i sve u redu. Jutros sam uradila test jer mi mens.kasni 5 dana i napokon sam ugledala svojeuser posted image crtice. To i zelim svim devojkama na forumu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Čestitam! user posted image

pepino user posted image

(odgovor članu milabb)
  Direktna veza do poruke: 426
   Znaci ovulacije
23.3.2010 22:23:20   
eni26
ja koristim "maybe baby" test za utvrdjivanje plodnih dana..videcemo u ova 3 dana jesam li zakacilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
23.3.2010 22:25:33   
kleopatra*

Pre par dana radila sam cervikalni bris i sve u redu. Jutros sam uradila test jer mi mens.kasni 5 dana i napokon sam ugledala svojeuser posted image crtice. To i zelim svim devojkama na forumu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 428
23.3.2010 22:26:16   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: eni26

ja koristim "maybe baby" test za utvrdjivanje plodnih dana..videcemo u ova 3 dana jesam li zakacilauser posted image

Dobrodosla i drzim pesniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 429
23.3.2010 22:33:11   
eni26
ja sam jednom ostala trudna 2007 i imala sam spontani i od tad nikako da zakacim..psiha,sta li je??sad se trudim i dalje ..hvala na podrsci ,a tebi sve najjjj..blago tebi user posted image

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 430
23.3.2010 22:52:40   
kleopatra*

ja sam jednom ostala trudna 2007 i imala sam spontani i od tad nikako da zakacim..psiha,sta li je??sad se trudim i dalje ..hvala na podrsci ,a tebi sve najjjj..blago tebi user posted image

Draga pridruzi nam se u temi cekamo dve crtice,ovde su sve devojke super i tu smo da delimo i dobro i zlouser posted image
Mila ,a sto blago meni?

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 431
23.3.2010 23:06:01   
BabyG

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam! Uživaj u trudnoći... user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 432
24.3.2010 8:03:05   
milabb
Hvala svim devojkama. I dacu vam jedan savet,nemojte da se opterecujete i da previse razmisljate pa kako pa zasto pa zbog cega nemogu i ja da zatrudnim. Evo ja se nisam zadnja 2 meseca opterecivala,pa ostala trudna bitno je ne opterecivati se previse i sve dodje na svoje jer psiha je jako opasna to sam ja videla i znam po sebi.Samo nemojte da brinete i sve ce biti ok.A ja vam zelim da sve sto pre ostanete user posted image .

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 433
24.3.2010 8:22:35   
milabb
I ako moze jedna molba za bilo koju devojku da mi izracuna u kojoj sam nedelji trudnoce,jer ja sam nesto racunala i dodje mi kao 5 nedelja a ja sam zadnji put imala user posted image ,19.2.2010.  PA AKO NIJE PROBLEM DA MI IZRACUNATE. HVALA PUNO UNAPRED.

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 434
24.3.2010 9:14:56   
Lilly*
Mila, vidi gore u alatima, uđi u "kalendar ovulacije", tamo će ti se pojaviti da upišeš datum svoje poslednje menstruacije i kada klikneš "idi" boldovanim slovima pisaće "datum vašeg porođaja biće...", e to ti je VTP. Onda, uđi opet u alate, pa u "Kalendar trudnoće", tamo imaš da upišeš VTP, klikneš "Napred", pojaviti se "Trudni ste... nedelja..." i piše "Mama u ... nedelji" "Plod u ... nedelji"... i to će ti svake nedelje stizati sa novim i korisnim informacijama u "Moja RR". Ima puno informacija, ali nije teško, probaj, ako se ne snađeš "viči" user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 435
24.3.2010 9:29:20   
milabb
Lilly nemogu da se snadjem ako mi verujes. Ajde mi ti to pogledaj molim te. Poslednji put sam dobila 19.2.2010. Ako ti nije problem.user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 436
24.3.2010 9:33:07   
Lilly*
Pogledaću ti u kalendar ovulacije, a ti onda probaj da namestiš u kalendar trudnoće, jer bude super, kada uđeš u Moja RR imaš da pročitaš sve specifičnosti vezane za tu nedelju user posted image
VTP ti je 26.11. 2010.

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 437
24.3.2010 9:34:22   
dijana1*
user posted image user posted image user posted image CESTITAM TIuser posted image user posted image user posted image po ovom datumu sto si napisala trenutno si u 5 nedelji trudnoce, a termin ti je 26 novembar 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 438
24.3.2010 9:42:06   
milabb
Hvala vam puno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 439
9.4.2010 10:51:09   
milabb
Cao devojke,nisam dugo pisala desilo mi se nesto za mene strasno i veoma tesko imala sam spontani i jako mi je tesko, osecam se strasno i prazno, bila sam u 7 nedelji trudnoce, i zelela bih da kazem svim devojkama da se cuvaju i da vode racuna samo o sebi i svojoj bebi i da sve druge ostave po strani, da se ne nerviraju za gluposti kao sto sam ja radila naj manje sam o sebi razmisljala,mozda ima neko od vas ko zna vise od mene ali prva tri meseca sam mirujte to je naj bitnije. Zelela sam to dete ALI mi se desilo to sto jeste MOZDA JE TAKO MORALO DA BUDE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 440
15.4.2010 10:54:19   
Anoniman
juče mi je stiglauser posted image  i primetila sam mnooogo belog sluzavog iscedka pomešanog sa krvlju(izvinite na bukvalizmuuser posted image )

interesuje me može li to da bude znak ovulacije,pošto čujem da ima žena koje imaju o za vreme user posted image ?

(odgovor članu milabb)
  Direktna veza do poruke: 441
15.4.2010 10:54:55   
Anoniman

Cao devojke,nisam dugo pisala desilo mi se nesto za mene strasno i veoma tesko imala sam spontani i jako mi je tesko, osecam se strasno i prazno, bila sam u 7 nedelji trudnoce, i zelela bih da kazem svim devojkama da se cuvaju i da vode racuna samo o sebi i svojoj bebi i da sve druge ostave po strani, da se ne nerviraju za gluposti kao sto sam ja radila naj manje sam o sebi razmisljala,mozda ima neko od vas ko zna vise od mene ali prva tri meseca sam mirujte to je naj bitnije. Zelela sam to dete ALI mi se desilo to sto jeste MOZDA JE TAKO MORALO DA BUDE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milabb)
  Direktna veza do poruke: 442
15.4.2010 10:59:12   
Iva979
IZVORNA PORUKA: banini

juče mi je stiglauser posted image  i primetila sam mnooogo belog sluzavog iscedka pomešanog sa krvlju(izvinite na bukvalizmuuser posted image )

interesuje me može li to da bude znak ovulacije,pošto čujem da ima žena koje imaju o za vreme user posted image ?

A jesi radila folikulometriju nekada? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 443
15.4.2010 10:59:38   
Iva979

user posted image user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 444
15.4.2010 11:01:42   
Anoniman
jesam iva,i to otprilike na pola ciklusa,videli su se.....

ali sad me ovo buni,reko da se nije nešto pobutalo s obzirom na vreme,stres,bla bla....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
  Direktna veza do poruke: 445
15.4.2010 11:03:40   
Iva979
Pa moguce je, citala sam da ima zena kojima je O za vreme gospoje, a tebi se mozda sada nesto poremetilo zbog stresa i drugih stvari koje si nabrojala... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 446
18.4.2010 22:03:41   
eni26
Malopre kad sam piskila,videla sam providnu sluz koja se otegla...user posted image pardoniram na izrazu,ali tako je bukvalno user posted image ....
rastegljiva je i prozirna...Koje je vase misljenje,da li je nastupila ovulacija ili tek treba?
Kad sam racunala plodne dane,pisalo je da pocinju od 18. do 23.???user posted image

< Poruku je uredio eni26 -- 18.4.2010 22:04:21 >

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 447
18.4.2010 23:24:34   
Alexis79

Malopre kad sam piskila,videla sam providnu sluz koja se otegla...user posted image pardoniram na izrazu,ali tako je bukvalno user posted image ....
rastegljiva je i prozirna...Koje je vase misljenje,da li je nastupila ovulacija ili tek treba?
Kad sam racunala plodne dane,pisalo je da pocinju od 18. do 23.???user posted image

I ja  sam mislila da tad ovuliram ,a ispostavilo se sam ovulirala tek od sledeceg dana.
Potvrdile lh-trakice a i gineklog.

A ti kreni da mutis od veceras za svaki slucajuser posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 448
19.4.2010 0:41:46   
Anoniman

Ja sam tek sad ovo videla...Jako mi je zaouser posted image ...Ali budi jaka...Imaces ti jednu debelu guzuuser posted image ...Sva moja podrska dragauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio verolino -- 19.4.2010 0:43:29 >

(odgovor članu milabb)
  Direktna veza do poruke: 449
20.4.2010 21:56:09   
eni26
Do ovulacije dolazi kada se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku u toku ciklusa odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu. To je vreme kada je žena plodna i kada nezaštićeni polni odnosi 4-5 dana pre toga i 24 sata posle toga mogu dovesti do trudnoće. Naime, spermatozoidi žive 4-5 dana, a jajna ćelija tek 12-24 sata posle izlaska iz jajnika. U tom vremenu moguća je oplodnja.
Da li je moguce da imam jos fore ?Juce bi trebalo da je bila ovulacija.A i danas imam egg white.user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here