|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
16.3.2010 14:47:44   
Tara80

IZVORNA PORUKA: cipiripi

vodi ljubav, ne pravi bebu user posted image i ona ce doci... user posted image

Hvala ti puno Cipiripi!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 401
17.3.2010 11:48:31   
milabb
Dali neko moze da mi kaze sta je cervikalni bris. hitno mi je

(odgovor članu Tara80)
Direktna veza do poruke: 402
17.3.2010 12:05:14   
cipiripi
to je bris grlica materice user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 403
17.3.2010 13:11:18   
milabb
Aha nisam razumela doktorku kada mi je to uzimala. a sta ako imam na primer neke bakterije na grlicu materice jeli moze i preko toga da se ostane u drugom stanju. hvala.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 404
17.3.2010 13:15:19   
cipiripi
sve te bakterije su izlecive i jako je vazno da se prvo izlece pa da tek onda radis na trudnoci..generealno je moguce ali nije preporucljivo...a ako se slucajno desi, leci se.. user posted image ne sekiraj se user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 405
18.3.2010 18:48:41   
sunce ***
vec sam pisala u dve crtice ali da probam ovde ovog meseca sam prvi put u zivotu kao pipkala to dole da ustanovim O i ispalo da mi je 13-tog a to mi je bio 15 dc ta sluz bila onako providna i rastelgjiva kao zvaka valjda je to to a da li ta takva sluz moze da znaci jos nesto osim ovulacije?

< Poruku je uredio sunce *** -- 18.3.2010 18:49:06 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 406
18.3.2010 18:51:24   
cipiripi
koliko ja znam, to belance sluti iskljucivo na O user posted image
ne valja kad postoji svrab i sekret ima jak i neprijatan miris user posted image

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 407
18.3.2010 18:54:10   
sunce ***

koliko ja znam, to belance sluti iskljucivo na O user posted image
ne valja kad postoji svrab i sekret ima jak i neprijatan miris user posted image

ne bilo je bez svraba i mirisa,ali danas sam primetila nekakav zuckast vise suv iscedak sta li je to sada e i to je bez mirisa ali me malkice peckalo nista posebno.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 408
18.3.2010 18:58:31   
Anoniman
To je sluz koja ide posle ovulacije.

Postoji vodenast iscedak, eggwhite, sticky, i koji još Cipi?

Direktna veza do poruke: 409
18.3.2010 19:02:19   
cipiripi
pa to je to...onaj beli mlecni - sticky..user posted image ja ga zovem malo komplikovanijeuser posted image user posted image

a taj zuti prati...ako se pojaca idi kod dr..moze da se plaknes malo vodom i sodom bikarbonom (razmustis kasicicu sode u solji vode i plaknes se) izbegavaj sapune ovih dana.. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
18.3.2010 22:17:55   
sunce ***

pa to je to...onaj beli mlecni - sticky..user posted image ja ga zovem malo komplikovanijeuser posted image user posted image

a taj zuti prati...ako se pojaca idi kod dr..moze da se plaknes malo vodom i sodom bikarbonom (razmustis kasicicu sode u solji vode i plaknes se) izbegavaj sapune ovih dana.. user posted image

hvala cipi user posted image dobro to bar pokazuje da sam izgleda bila u pravu za O,mada ne ocekujem puno ovo meseca malo smo radili na bebi,sledeci put cu otprlike znati kada mi je ovulacija,e jos jedno pitanje da li to znaci da mi je O uvek 15-ti dc?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 411
18.3.2010 23:02:52   
cipiripi
ne mora da znaci... user posted image

Direktna veza do poruke: 412
19.3.2010 12:20:39   
mina@
Meni je upravo pravi pokazatelj za O bila ta sluz, bas kao belance i tada sam i ostala user posted image , ali posle izgubljene trudnoce evo vec godinu dana sam bez O, nema sluzi a i hor.status to potvrdio pa se sad kljukam klomifenom, i jedva cekam da ugledam moju sluz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 413
19.3.2010 12:27:31   
sunčica
IZVORNA PORUKA: mina@

Meni je upravo pravi pokazatelj za O bila ta sluz, bas kao belance i tada sam i ostala user posted image , ali posle izgubljene trudnoce evo vec godinu dana sam bez O, nema sluzi a i hor.status to potvrdio pa se sad kljukam klomifenom, i jedva cekam da ugledam moju sluz user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je ta providna sluz bila 14-15 dan, pa poslije toga malo gušća, danas mi je 17 dan a sinoć su mi folikuli bili 17 i 20mm,   

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 414
19.3.2010 12:34:29   
mina@
ona bi po nekom pravilu i trebala da se pojavljuje dan-dva pred O, ali i u tom periodu je zena plodna....meni se tako desila user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 415
19.3.2010 18:51:48   
Nanet
Meni je folikul pre tri dana bio 16mm i dr je rekao da bi O trebalo da se desi u petak tj. danas. Prethodnih par dana sam imala beličasto - vodenast iscedak (možda je to taj stickyuser posted image ), a danas mi se pojavla providna sluz. Onda mogu da pretpostavim da mi je danas O user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 416
19.3.2010 18:55:44   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: Nanet

Meni je folikul pre tri dana bio 16mm i dr je rekao da bi O trebalo da se desi u petak tj. danas. Prethodnih par dana sam imala beličasto - vodenast iscedak (možda je to taj stickyuser posted image ), a danas mi se pojavla providna sluz. Onda mogu da pretpostavim da mi je danas O user posted image user posted image user posted image

neka uspe danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 417
19.3.2010 22:48:40   
Nanet
IZVORNA PORUKA: sunce ***

neka uspe danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Sunceuser posted image
Ovaj lakši deo je odrađenuser posted image
...a sad prelazimo na teži deo - čekanje..........................

Direktna veza do poruke: 418
20.3.2010 14:08:57   
davidovska ivana
imam neredovne cikluse i bih zelela da  mi kazete koi su znaci ovulacie 

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 419
20.3.2010 15:08:58   
sunce ***

IZVORNA PORUKA: sunce ***

Hvala Sunceuser posted image
Ovaj lakši deo je odrađenuser posted image
...a sad prelazimo na teži deo - čekanje..........................

jeste cekanje zaista najtezi deo ali ako je ovaj laksi odradjen imamo sta i da cekamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 420
20.3.2010 15:27:09   
Alexis79
IZVORNA PORUKA: davidovska ivana

imam neredovne cikluse i bih zelela da  mi kazete koi su znaci ovulacie 

Kod mene je sekret onako u pocetku gusci i providno-belicas_t , a potom se onako razvlaci poput zvake.Tako mi je i sad.
Danas sam bila na UZ i folikul je bio 17 mm.I doca je potvrdio da ovuliram.
Rekao da bi sutra uvece ili ponedeljak ujutro trebalo da dodje do prskanja.

Jesi li bila na folikulumetriji ?Tako ti je najbolje da znas.
Meni ciklus traje 26-28 dana ,ali ja ovuliram cim mi prestane user posted image ,tako da mi je do polovine ciklusa ovulacija vec gotova.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu davidovska ivana)
Direktna veza do poruke: 421
23.3.2010 7:29:54   
milabb
Pre par dana radila sam cervikalni bris i sve u redu. Jutros sam uradila test jer mi mens.kasni 5 dana i napokon sam ugledala svojeuser posted image crtice. To i zelim svim devojkama na forumu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 422
23.3.2010 8:33:05   
bluka
druga trudnica od jutros! user posted image user posted image user posted image

čestitam! ''ajde ovo prijavi i u crtice da djevojke malo ohrabriš!

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 423
23.3.2010 8:35:56   
pepino
Mila cestitam!!!!Drago mi je da se i to desava,da je konacno pocelo,bila sam se zabrinula jer nas je toliko na RR koje radimo na bebama,a nesto nam bas nije islo najbolje,al kad krene....Krene...user posted image user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 424
23.3.2010 8:55:01   
pepino
Jos bi dala jedan savjet djevojkama,svim koje su u ovim temama,koje pokusavaju odgonetnuti znake ovulacije,kada im je,pa bazalna temperatura,....
Cure moje to vam je sve previse za vase glave,vasu psihu,....
Zamolila bih vas kao da ste mi sestre,pustite to malo,....
Tako ide teze vjerujte mi,pustite to da ganjate ovulaciju pa onda muza,mora se voditi ljubav da zabebimo...
Dzaba vam i ovulacija i odnosi ako vam psiha nije kako treba,sa prevelikim opterecenjem nece ici vjerujte mi...
Primjetile ste da se ja ne javljam cesto na ove teme,procitam,nesto malo se prikljucim,podrzim vas,znam ja kako je to sve,vjerujte mi,ja vec vise od 4 godine itenzivno radim na bebi,....
Priznajem lakse mi je koliko toliko nego vama sto sam vidjela da mogu ostati trudna,ali i teze,jer sam oba puta izgubila svoje mrvice,i samim tim sam i opterecena zasto se to desilo,postoji li i kod mene neki problem,mozda slican Cipikinom,al polako,korak po korak...
Ja sam radila intenzivno na tom,dizala noge,ganjala muza da vodimo ljubav kad mislim da su mi odprilike plodni dani,pa trazi folikule,klomifen,pregnil,bila sam jako opterecena,a nista se nije desavalo...(Nisam nikada mjerila temperaturu,gledala kakav mi je sekret,da li to znaci da je ovulacija,ja ni sad kad pocnemo raditi na bebi necu to da radim,ne pomaze to vjerujte mi,kod rijetkog slucaja ce upaliti)Imala sam jedino Mejbi bejbi koji mi isto nije pomogao,nikada vise ni to...Kad sam odlucila par mjeseci da ne idem kod Dr. zatrudni ja...Ni sada nisam 100% opustena jer zelim tu bebu vise od icega,isto kao i svu vi,ali necu toliko da probijam glavu,trudim se sto manje misliti...
Ako uspijem opet zatrudniti,pa nedaj Boze izgubim i tu bebu,onda cu put za Beograd i ispitati sta mogu,...Ovo sam mozda trebala napisati u temi ,,II crtice,,,ali procitace i vecina cura ovo nadam se,jer kazem vam ovo jos jednom iz najboljih namjera,manje probijajte glavu,pokusavajte da radite stvari koje volite,ide proljece,ljeto,uzivajte u zivotu,sa sojim dragim,desice se vidjecete kad se najmanje nadate...
Ljubim vas sve....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here