|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
16.2.2010 9:12:38   
2002m
stizu za 24h

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 376
16.2.2010 10:19:03   
ksenija81
E devojke, posle onog vodenkastog iscedka, krene sinoc da me rasturaju krsta i desni kuk(ne predeo oko kuka nego sama kost) i da me boli ceo stomak tako da sam se jedva okretala i cim hocu da se istegnem pocne da me ziga sa svih strana. I tako luda odem da vezbam i tu me sve prodje. Kad sam stigla kuci i istusilrala se, ubacila sam prstice da proverim sta ima, kad ono... tegli seuser posted image user posted image user posted image jeeeeee!!!! Morala sam probuditi mm da muckamouser posted image , jadnicko, jedva je oci otvorio, ceo dan radio, al sta ce mora mora seuser posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 377
16.2.2010 10:31:02   
sunčica
da li vam trakice pokažu kad je ovulacija

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 378
16.2.2010 10:33:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ksenija81

Kad sam stigla kuci i istusilrala se, ubacila sam prstice da proverim sta ima, kad ono... tegli seuser posted image user posted image user posted image jeeeeee!!!! Morala sam probuditi mm da muckamouser posted image , jadnicko, jedva je oci otvorio, ceo dan radio, al sta ce mora mora seuser posted image

Jesam ti kazala da nakon vodenog ide belance. user posted image

Direktna veza do poruke: 379
16.2.2010 12:31:39   
ksenija81
Jesi user posted image , ali da nisam zavukla prstice, ne bih ni znala da je imam. To je verovatno dovoljnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 380
8.3.2010 21:51:57   
Anoniman
Moja ovulacija (user posted image ) je tačna ka švajcarski... tačno na 14. dan ciklusa. Žiga me desni jajnik.
Evo, malopre...

Direktna veza do poruke: 381
9.3.2010 0:47:23   
Maxin
Veca zelja za sexom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
13.3.2010 0:09:40   
Tara80
Meni je danas cervikalna sluz kremasta,masna i gusta kad je protrljam izmedju prstiju, (izvinite sto sam ovako detaljno opisala) moze li mi neko reci sta to znaci?
Hvala unapred! user posted image

(odgovor članu Maxin)
Direktna veza do poruke: 383
13.3.2010 2:20:07   
cipiripi
koji ti je dc?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Tara80)
Direktna veza do poruke: 384
13.3.2010 10:43:20   
ica82
Tara jos se nisam dovoljno ispraksovala, tako da ne znam sta to znaci, ali cipi je kolko sam ukapirala dobrica sveznalica user posted image

Nadam se da ce i meni odgovoriti na pitanjce (ona ili neka koja zna), ja ovog ciklusa svakog jutra merim temperaturu i koristim MaybeBaybe, cinilo mi sa da je o bila kao po kalendaru 16 og dc, i tako kaze paprat, medjutim zbunjuje me sto mi je temperatura tek jutros porasla (19 dc). Kada uprste temperatura poraste posle o, jel odmah sutradan ili moze i neki dan kasnije

Izvinite ako je glupo pitanje, previse informacija sam procitala za kratko vreme pa ne mogu da se sastavim, pa sam mozdra odvalila nevidjenu glupost user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 385
13.3.2010 14:35:05   
Tara80

IZVORNA PORUKA: cipiripi

koji ti je dc?

Danas mi je 14 dc, ali ja dobijam M na 34 dana. Evo i danas mi je isto tako, samo malo veca kolicina. Pijem caj od Macine trave i kapsule Ulja zutog nocurka, da bi poboljsala plodnu sluz. Da li ce mi to pomoci ili trebam nesto drugo da koristim?
Cipiripi, hvala unapred za odgovor...user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 386
13.3.2010 17:05:51   
Misica 3
Tara, ti se samo baci na posao i bice user posted image . Ja pijem virak, dobar je za sluz, a mislim da bi trebala prestati piti macinu travu kad je O, jer ona u trudnoci djeluje aborativno.Procitaj temu o cajevima...
Nadam se da nece biti pec, pecuser posted image

(odgovor članu Tara80)
Direktna veza do poruke: 387
13.3.2010 17:39:52   
cipiripi
Draga ta mlacna kremasta sluz javlja se oko plodnih dana, zatim kad ocekujes user posted image i kao znak trudnoce...

U retkim slucajevima moze niti i kandida ali nju prati crvenilo i svrab, tako da tu opciju iskljucujemo...
Cula sam i ja da oce plodna sluz da se pojaca od cajeva..ja sam ih pila 2 meseca i odustala, nisam primetila da sam je imala nesto preterano vise nego inace, ali ima zena koje jesu. user posted image

Ico, ja nikada nisam merila BT niti kupila MB..protivnik sam toga.. user posted image

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 388
13.3.2010 18:04:19   
ica82
A da li neka druga zna kako se BT ponasa oko ovulacije, da li poraste odmah sutradan ili moze i za par dana?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 389
13.3.2010 18:08:48   
Misica 3
Nisam bas sigurna,jer nikad ne merim BT, ali sam negde procitala da poraste dan posle O. Potrazi malo na netu, verovatno ces naci

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 390
13.3.2010 18:13:41   
nolinica
IZVORNA PORUKA: ica82

A da li neka druga zna kako se BT ponasa oko ovulacije, da li poraste odmah sutradan ili moze i za par dana?

Da, temperatura poraste odmah sutradan.

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 391
13.3.2010 18:21:23   
ica82
Hvala na odgovoru, to mi bas ne odgovara, ali sta cu sad user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 392
15.3.2010 11:03:22   
Tara80

IZVORNA PORUKA: Misica 3

Tara, ti se samo baci na posao i bice user posted image . Ja pijem virak, dobar je za sluz, a mislim da bi trebala prestati piti macinu travu kad je O, jer ona u trudnoci djeluje aborativno.Procitaj temu o cajevima...
Nadam se da nece biti pec, pecuser posted image

Misice, ja sam upravo skuvala virak i sada pijem. Znam da macina trava ne valja da se pije posle ovulacije, zato dam je i pila do sredine ciklusa, virak cu piti sada sve dok ne dobijem user posted image ... Malo sam bolesna, tako da se slabo nadam da ce ovog meseca biti user posted image .
Reci mi kako kod tebe deluje caj od virka, koliko ga dugo pijes, ima li neke razlike?

Pozdrav! user posted image

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 393
15.3.2010 11:11:23   
Tara80

Draga ta mlacna kremasta sluz javlja se oko plodnih dana, zatim kad ocekujes user posted image i kao znak trudnoce...

U retkim slucajevima moze niti i kandida ali nju prati crvenilo i svrab, tako da tu opciju iskljucujemo...
Cula sam i ja da oce plodna sluz da se pojaca od cajeva..ja sam ih pila 2 meseca i odustala, nisam primetila da sam je imala nesto preterano vise nego inace, ali ima zena koje jesu. user posted image

Evo i dalje je ta mlecna sluz, ali manje kremasta, nije mi jasno kada ce mi onda biti ovulacija ako mi je danas vec 16 DC.
Iskreno ja sam vec dve nedelje, malo bolesna, bila sam na antibioticima, ali sam koristila kansen vaginalete da bi sprecila pojavu kandide, tako da nju sigurno nemam. Jos uvek se borim sa kijavicom i svim njenim propratnim simptomima... Tako da ne znam, da li mi se zbog toga sada to poremetilo. Sta ti Cipi mislis o tome ili je nesto drugo u pitanju?
Veliki pozdrav!user posted image

< Poruku je uredio Tara80 -- 15.3.2010 11:14:12 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 394
15.3.2010 12:37:14   
cipiripi
oce antibiotici da naprave karambol...ja sam skoro pila palitrex stukla sam 2 kutije i kutiju vaginaleta...imala sam kandidu u jednom tragu posle... user posted image

aj da se nadamo najboljem... user posted image
nema svako skolsku O..nekome moze da bude pred samu user posted image a nekome posle user posted image ...vodi ljubav user posted image user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 15.3.2010 12:38:54 >

(odgovor članu Tara80)
Direktna veza do poruke: 395
15.3.2010 14:27:41   
Misica 3
Tara, pijem virak od decembra, primetila sam da imam vise sluzi kad su mi plodni dani i skoro da nemam bolne menstruacije, a pre je bilo uzasno.
user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 396
15.3.2010 14:58:48   
Sanjica26 RR
Misice, dali si meni dobar predlog da pijem taj caj. Imam bas jake menstrualne bolove.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 397
15.3.2010 20:24:44   
Tara80

oce antibiotici da naprave karambol...ja sam skoro pila palitrex stukla sam 2 kutije i kutiju vaginaleta...imala sam kandidu u jednom tragu posle... user posted image

aj da se nadamo najboljem... user posted image
nema svako skolsku O..nekome moze da bude pred samu user posted image a nekome posle user posted image ...vodi ljubav user posted image user posted image

Cipiripi, hvala puno na lepim recima, to puno znaci...user posted image

Ovih dana se posvecujem pravljenju user posted image , pa sta bude. Ako ne bude sada tu je sledeci mesec... Ko zna zasto je to dobro...

Veliki pozdrav za tebe! user posted image

< Poruku je uredio Tara80 -- 15.3.2010 20:26:25 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 398
15.3.2010 20:26:28   
cipiripi
vodi ljubav, ne pravi bebu user posted image i ona ce doci... user posted image

(odgovor članu Tara80)
Direktna veza do poruke: 399
15.3.2010 21:10:52   
Anoniman
Joj Cipi kako si to lepo napisala user posted image ,i definitivno si u pravu user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here