|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
15.8.2010 10:49:55   
ksenija81
Aleksandrova, super sto znas kad ti je O, ja nikako da provalim, imam ovaj mesec taj egg tri dana i evo cetvrti onaj vodeni user posted image
Videcu sta kaze ff

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 551
15.8.2010 10:56:41   
Anoniman
Ksendzi, ja kad sam radila lh trake meni se ovulacija po njima nije slagala sa pojavom plodne sluzi...Ako ovog meseca ne zabebim, ici cu na folikulometriju i koristicu lh tracice uporedo, da vidim sta se tu desava.

(odgovor članu ksenija81)
  Direktna veza do poruke: 552
15.8.2010 10:58:55   
ksenija81
Jel ti bila velika razlika?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 553
15.8.2010 11:04:39   
Anoniman
Pa bogami jeste..Egg mi se zavrsio 14dc, a ovulacija po trakama bila 20-tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenija81)
  Direktna veza do poruke: 554
30.8.2010 11:08:04   
milabb
cao devojke dugo me nije bilo,evo ja i dalje radim na user posted image ali nista jos uvek. posle spontanog nece pa neceuser posted image . neznam vise sta da radim. dali je neka od vas ostala user posted image ,za ovo vreme sto me nije bilo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 555
30.8.2010 12:12:20   
ivanakrsmanovic
pozdrav milabb. i ja vec 10-ak meseci pokusavam, ali nikako, isto sam imala spontani u 11-oj nedelji... to mi je bila prva beba. imam 28 godina. mada ja ne pratim ni plodne dane, niti merim temperaturu, niiista apsolutno, idem samo na redovne kontrole, sve mi je ok, opusteno, pa kad bude... mislim da se ne treba ni opterecivati previse, ukoliko je to moguce. planiram u oktobru, ako do tad ne bude nista, da odem na pracenje folikula. nikada nikakve posebne analize nisam radila, osim onih redovnih i klasicnih, brisevi, UZ, kolposkopija... mm nikada nije isao ni na kakvu kontrolu, a mozda bi trebao, nemam pojma.... e sad, zanima me sledece-jel si ti radila neke specijalne analize posle spontanog i ako jesi sta? pozdrav i bice bebi uskoro.... user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 556
30.8.2010 12:57:20   
Anoniman
nemam vremena da iscitavam sve stranice, ali pogledavsi onako letimice vidim da dosta nas oseca probadanje. ja ga u poslednjih 6 meseci osetim tacno 12og dana ciklusa. zanima me da li to znaci da treba "mutiti" pre toga ili nakon toga? jel moze neko da mi pojasni? planiram za mesec dana da se pridruzim cekalicama, pa da znam kako da pomognem sebi da manje cekam, ako je moguce user posted image

(odgovor članu ivanakrsmanovic)
  Direktna veza do poruke: 557
30.8.2010 13:07:06   
ivanakrsmanovic
Ja nikada nista nisam osecala, tako da ti ne mogu pomoci user posted image ali, sto vise-to bolje!!! Pozdrav!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 558
30.8.2010 13:09:26   
Anoniman
hihihih...znaaaam...prosli put smo svaki dan, ponekad i dva puta, al moram da priznam da je bilo malo iscrpljujuce i na kraju prestane da bude zabavno user posted image

Direktna veza do poruke: 559
30.8.2010 13:11:56   
Anoniman
Evo u clanku pise
"Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrijevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu. To je vrijeme kada je žena plodna i kada nezaštićeni spolni odnosi 4-5 dana prije toga i 24 sata poslije toga mogu dovesti do trudnoće. Naime, spermatozoidi žive 4-5 dana, a jajna ćelija tek 24 sata poslije izlaska iz jajnika."
dakle, najbolje je cim prestane menstruacija...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 560
30.8.2010 13:13:11   
ivanakrsmanovic
ma samo napred i nemoj da se opterecujes!!a sto se tice simptoma, mislim da su razliciti od osobe do osobe...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 561
30.8.2010 13:17:32   
ivanakrsmanovic
znas sta, sve je to individualno... moja sestra je imala odnos za vreme menstruacije i zatrudnela, tako da..... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 562
30.8.2010 17:13:28   
milabb
znas kako nisam imala nikakve kontrole posle spontanog bas kao i ti bris cerviksa,ultr zvuk,radili su mi bakterioloske nalaze u slucaju da nemam neke bakterije,i ostale brisove. nisam isla na neke druge preglede,ja pokusavam vec skoro goinu i nesto ali nista jos uvek. do sada sto su mi radili bilo je ok,bas sam pre par dana bila kod gin.i sve ok mada ako ne ostanem jos neko vreme moram ici da mi urade te ostale nalaze kako se vec zovu posto neznam sta se tu jos radi.  tako da ivana nadajmo se uskoro naj boljemuser posted image user posted image user posted image a to jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Direktna veza do poruke: 563
30.8.2010 17:55:03   
Marija190
Meni dr rekla da je recept za user posted image odnosi od 11. dana ciklusa svaki drugi dan, pa do 19. dana. To vazi samo za zene koje imaju relativno redovan ciklus, koji traje izmedju 26 do 31 dana ili tako nesto.

Moj ciklus traje 27 dana, a O mi je 16. dana (najcesce).

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 564
30.8.2010 18:22:22   
milabb
meni sto se ovulacije i plodnih dana tice nije nista govorila pa sam sada promenila doktora a ni sadasnji doktor nista nije govorijo. a meni su ciklusi nekada na 28,29,30,31 desavalo se da mi bude i na 35 dana e sada neznam dali je to normalno tako mi je od spontanog a pre mi je bilo uredno na 28 dana.

(odgovor članu Marija190)
Direktna veza do poruke: 565
30.8.2010 18:37:00   
Marija190
Cini mi se da pod "normalnim" ciklusom oni podrazumevaju ciklus koji traje izmedju 25 i 35 dana.

Meni se isto u jednom trenutku bez nekog posebnog razloga poremetio ciklus i dr mi je rekla da su takve stvari sasvim normalne cak i kod onih zena kod kojih je ciklus uvek tacan. Kao, malo se prehladis, malo imas stres na poslu/kod kuce... - i eto poremecenog ciklusa.

Znam da se to mnogima desava posle spontanog, mislim da je sasvim normalno.

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 566
30.8.2010 18:58:42   
Anoniman
meni se pre dve godine poremitio ciklus, trajao je od 28 do 45 dana, nikad nisam znala kad cu dobiti. ali posle spontanog se ponovo unormalio i traje 29, 30 dana a i pojavilo se to probadanje u jajniku 12og dana..

(odgovor članu Marija190)
  Direktna veza do poruke: 567
31.8.2010 9:44:20   
ivanakrsmanovic
milabb imas PP! user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 568
31.8.2010 10:50:19   
milabb
cao ivana nisam videla poruku sinoc,suprug bio na internetu tako da nisem bila na forumu. znas kako ja ti se slabo razumem u komp.a sta znaci to PP.ja ti samo znam da udjem na forum i jos po nesto,a P.P. slabo znam sta je to.user posted image user posted image .

Direktna veza do poruke: 569
1.9.2010 13:30:29   
Anoniman
evo, rece mi dr da je to sto osecam ovulacija i da je onda najbolje posto to osecam 12og dana, da od 10og do 14og dana intenziviramo pokusaje, ali da to ne znaci da treba da budemo lenji ostalih dana u mesecu user posted image

(odgovor članu milabb)
  Direktna veza do poruke: 570
1.9.2010 21:17:39   
ivanakrsmanovic
user posted image  milabb PP ti je privatna poruka koju sam ti posala, a nju ces naci na svom profilu na RR user posted image  nema veze i ako je ne nadjes, pitala sam te uopsteno, u kojoj nedelji si imala spontani, jel prva beba i bla, bla... nista specijalno.... i koliko vec pokusavas, koliko je vremena proslo posle spontanog. Pozz. user posted image user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 571
6.9.2010 11:48:03   
milabb
Cao ivana spontani sam imala u 8 nedelji 5 meseci je vec proslo,od spontanog bila je mala trudnoca a i imala sam jake prehlade pa se sve to zbog upale izdesavalo. Na bebi radimo vec skoro godinu ipo. Nadam se da ovog meseca nece dociuser posted image i da cu konacno biti user posted image . Sto zelim i tebi. A ti koliko vec radis na bebi,kada si imala spontani,kako se to desilo. Al nemoj da se sekiras bice beba uskoro samo netreba da se opterecujes i sve ce da bude okuser posted image . Pozzz...

Direktna veza do poruke: 572
6.9.2010 13:32:17   
ivanakrsmanovic
milabb, ja sam u 11-oj nedelji imala spontani, tj. imala sam kiretazu, jer je bebi prestalo da kuca srce, uzrok nije otkriven, jer je na svim nalazima sve bilo ok, tako da DESILO SE (tako doktori kazu i to me bas nervira kad tako kazu)... :-) ali dobro... sad pokusavam nekih 10-ak meseci, tj imamo nezasticene odnose. ne merim temperaturu. ne pratim plodne dane. ne gledam sekret. imamo odnose kad osetimo zelju... nista programirano. idem na redovne kontrole i sve je u redu. znaci-totalno neoptereceno. ako se uskoro nista ne desi, ici cu na pracenje folikula, to mi je predlozio moj ginekolog. ako te jos nesto zanima, pitaj... moj savet-ne brini, ne stvaraj tenziju, uzivaj i rezultat mora da dodje.....ja sam i prvi put zatrudnela tek posle nekih 7-8 meseci nezasticenih odnosa...pozdrav i zagrljaj! :-)

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 573
6.9.2010 14:13:54   
milabb
Takodje i ja merila sam temperaturu sada to neradi pratila sekret takdje to neradim ne opterecujem se pa kada bude bice al nadam se uskoro user posted image . pa ako se setim necega sto me bude zanimalo ja cu pisati.Pozic i zagrljajcicuser posted image user posted image user posted image .

Direktna veza do poruke: 574
10.9.2010 20:58:39   
jance
videcu kod dr. verovatno sad kad odem sta on kaze, al ja pretpostavljam da je O u pitanju, naime danas me je onako fest probo jajnik, bas je zabolelo, izbilo mi vazduh .... i pocele su grudi jace da me bole...posto treba da dobijem 23ceg kontam da je tesko da je PMS.... posto me tada grudi bas bole..... ovo je sad kanda bila O.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here