|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
14.8.2010 13:44:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: verolino
Mene na momente zaboli jedan pa to traje minut dva u prekidima, pa me onda za neko vreme zaboli drugi...I tako naizmenicno...
I mene je tako boluckalo  kad sam zatrudnelauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 526
14.8.2010 13:47:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: miljanaM

Mene na momente zaboli jedan pa to traje minut dva u prekidima, pa me onda za neko vreme zaboli drugi...I tako naizmenicno...

Ovo bi onda bio jedan od retkih sluchajeva da ja osetim ovulaciju...Mozz biti da je bol od preteranog sexauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 527
14.8.2010 13:50:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: miljanaM

Ovo bi onda bio jedan od retkih sluchajeva da ja oset_im ovulaciju...Mozz biti da je bol od preteranog sexauser posted image
ni ja nisam osecala ta boluckanja ali taj mesec jesam i odmah sam rekla mm polazi u sobu user posted image ovulacija nastupa i kad ono stvarno. i secas se da smo taj mesec krecili stan, sto znaci seksa je bilo samo tada i do dana danasnjeg nista user posted image ,a bese to odavno pocetak juna user posted image . Tako da ja navijam da je  to touser posted image

< Poruku je uredio miljanaM -- 14.8.2010 13:53:31 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 528
14.8.2010 13:58:37   
Anoniman
A je l' te boluckalo samo jedan dan??Mene zigaju vec treci dan...Danas malo blaze, ali juce su me strecali posteno...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 529
14.8.2010 13:59:22   
Anoniman

A je l' te boluckalo samo jedan dan??Mene zigaju vec treci dan...Danas malo blaze, ali juce su me strecali posteno...
koliko se secam 2 dana

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 530
14.8.2010 14:03:37   
Anoniman
Pa, da...To je to...E, to bi onda znacilo da mi se normalizovala ovulacija-vec par meseci mi je bila na 20-21 dc, a sad 14-15dc...Valjda cemo nesto pochiniti...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 531
14.8.2010 14:04:33   
Anoniman

Pa, da...To je to...E, to bi onda znacilo da mi se normalizovala ovulacija-vec par meseci mi je bila na 20-21 dc, a sad 14-15dc...Valjda cemo nesto pochiniti...user posted image
I batali dijete i ostale zajebancije, ali stvarno!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 532
14.8.2010 14:06:02   
Anoniman
Ok, kapetane...Nego, sad bi ja isla da vidim da li su momci popucali, ali mi ginekolog na odmoru do kraja avgustauser posted image Jbga, sta bude bice....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 533
14.8.2010 14:09:58   
Anoniman

Ok, kapetane...Nego, sad bi ja isla da vidim da li su momci popucali, ali mi ginekolog na odmoru do kraja avgustauser posted image Jbga, sta bude bice....user posted image
Ne opterecej se, bas kao sto kazes sta bude bice,ja mislim da su popucali, evo ti primer ja sam bila puna vodenih cisti i uspeli su da popuicaju oni najbitniji koji su odradili posao user posted image , zato ti jos jednom kazem opusti seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 534
15.8.2010 9:10:23   
Anoniman
Bol je prosao. Nadam se da su popucaliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 535
15.8.2010 9:14:36   
ksenija81
uopste ne znam u cemu je fora i meni O seta tamo vamo i sad merim bt da vidim na cemu sam. Pre dva meseca dr mi je radio uz 15dc i bio je folikul pred pucanjem, a ovaj po bt mislim da je juce pukao, nem pojma vise user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 536
15.8.2010 9:18:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ksenija81

uopste ne znam u cemu je fora i meni O seta tamo vamo i sad merim bt da vidim na cemu sam. Pre dva meseca dr mi je radio uz 15dc i bio je folikul pred pucanjem, a ovaj po bt mislim da je juce pukao, nem pojma vise user posted image

Sacekaj josh..Ovulacija mozze da kasni. Tamo na tvom grafu mi se nesto ne chini da je bila jucha, ali nisam bas neki strucnjak za to.user posted image
Meni je ovulacija sest meseci na 20-21 dc. E, a sad sam osecala to probadanje, pa mislim da je stigla na vreme. Al' za svaki sluchaj muckacu i 20dcuser posted image

(odgovor članu ksenija81)
  Direktna veza do poruke: 537
15.8.2010 9:21:46   
ksenija81
Ali imala sam taj egg bas dosta i tem mi od juce skace i meni se cini da je bila, ali mozda padne i skoci jos jednom ne znam. Bas sam imala neki cudan osecaj i neku nabreklost sam osecala dole user posted image user posted image user posted image user posted image .
Merim i dalje pa cemo videti, a sutra svakako idem na uz pa cu videti sta dr kaze

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
15.8.2010 9:22:18   
ksenija81

Sacekaj josh..Ovulacija mozze da kasni. Tamo na tvom grafu mi se nesto ne chini da je bila jucha, ali nisam bas neki strucnjak za to.user posted image
Meni je ovulacija sest meseci na 20-21 dc. E, a sad sam osecala to probadanje, pa mislim da je stigla na vreme. Al' za svaki sluchaj muckacu i 20dcuser posted image

A na koliko inace dobijas?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 539
15.8.2010 9:31:41   
Anoniman
Ma meni seta od kad smo poceli da pravimo user posted image ...od 28-34 dana...Samo jednom mi je ovulacija bila normalna i ted sam zabebila, ali nazalostuser posted image ..Meni je problem skracena lutealna faza.

Direktna veza do poruke: 540
15.8.2010 9:32:35   
ksenija81
Verolino, pa nisam znala, a sta se desilo?
A sta znaci samo jednom ti je bila normalna? Kako si to utvrdila?
Tebi onda prog nije dobar?
Ju koliko pitanja user posted image

< Poruku je uredio ksenija81 -- 15.8.2010 9:33:30 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 541
15.8.2010 9:33:32   
Anoniman

Ali imala sam taj egg bas dosta i tem mi od juce skace i meni se cini da je bila, ali mozda padne i skoci jos jednom ne znam. Bas sam imala neki cudan osecaj i neku nabreklost sam osecala dole user posted image user posted image user posted image user posted image .
Merim i dalje pa cemo videti, a sutra svakako idem na uz pa cu videti sta dr kaze

E, pa super sto ides na UZ..To je najmerodavnije...Meni je zao sto mi je dr na odmoru, a iskreno ne mogu vishe da dajem pare privatno..Tako da ne znam da li su popucaliuser posted image

Direktna veza do poruke: 542
15.8.2010 9:34:56   
ksenija81
Idem na uz jer ce mi raditi ranicu, pa da pre toga vidi da li su mi ciste popucale ili ne. Eto potrefilo se da ce biti 16dc, a nakon svega toga cemo na folikulometriju

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 543
15.8.2010 9:36:19   
Anoniman

Verolino, pa nisam znala, a sta se desilo?
A sta znaci samo jednom ti je bila normalna? Kako si to utvrdila?
Tebi onda prog nije dobar?
Ju koliko pitanja user posted image

Mislim, bila mi je 14dc-skolski (pogresno sam se izrazila)user posted image
Progesteron je meni uvek extra (imam jako bolne grudi pred svaki ciklus, a to ti je odlican pokazatelj dobrog nivoa progesterona)..
Ne znam sta se desilouser posted image Bila je jako mala trudnoca-5 nedelja..Nisam cak ni na kiretazu isla..Sve je otislo ovako. Dr kaze da se priroda pobrine da odbaci ono sto nije dobrouser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 544
15.8.2010 9:36:52   
Anoniman

Idem na uz jer ce mi raditi ranicu, pa da pre toga vidi da li su mi ciste popucale ili ne. Eto potrefilo se da ce biti 16dc, a nakon svega toga cemo na folikulometriju

Hoce da ti pale ranicu???

Direktna veza do poruke: 545
15.8.2010 9:41:16   
ksenija81
Mislim da ne, nego da ce biti elektrokoagulacija user posted image
Vec treci put u pet godina a cetvrti u zivotu s tim sto sam prvi put zamrzavala.
A kad ti se to desilo? Bas mi je zao!
Ma ko ce ga znati vise sa O, ne znam vise da li stalno promasujemo ili je mm stvarno problem. Znam X slucajeva da je sam malim brojem postignuta trudnoca...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 546
15.8.2010 9:44:13   
Anoniman
Pa sto ti se stalno pojavljuje???Imunitet???
I ja brate dragi znam sluchajeve sa malim brojem spermica koji imaju po dvoje dece...

Direktna veza do poruke: 547
15.8.2010 9:48:46   
ksenija81
Ne znam sto se pojavljuje niko mi nije rekao, kazu da moze biti i hormonski. Uglavnom od svega toga su mi se napravile neke cistice na grlicu pa ce mi valjda i to srediti. Uh, bas me to sve nervira.
Bas mi mama prica kako je zatrudnela cetiri godine nakon spontanog. Imala je tako cikluse do 34 dana i dobije jednom na 28, drugi put na 28 i ostade trudna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 548
15.8.2010 10:23:42   
Anoniman

Bas mi mama prica kako je zatrudnela cetiri godine nakon spontanog. Imala je tako cikluse do 34 dana i dobije jednom na 28, drugi put na 28 i ostade trudna user posted image

Moja mama iz prve i mene i brata...Sve zavisi od zene do zene..jbga, nismo svi isti...Meni je za prvi put trebalo vise od pola godine, a ko zna koliko ce za ovaj drugi...Mozda vec sad bude u avgustu, a mozzda za par meseci..user posted image

Direktna veza do poruke: 549
15.8.2010 10:45:47   
aleksandrova
ja ranije nisam imala ni sluz ni bol ni zeganje u jajnicima sad znam tacno imam sve simptome O ... najvise verujem u sluz...nekako mi najpouzdanija...ne znam zasto...poslednja tri meseca znam kad mi je O to je jedan + za mene...al nikako da zakacim (inace smo od poslednje user posted image mutili samo sinoc jer sam koristila mumie vaginalete treba da mi je bas ova 24h O po mojim simptomima) al bice mora biti i za mene i za sve rr  user posted image user posted image user posted image samo opusteno i pozitivno i sa puno uzivanja mutite za svoje user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here