Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
[Anketa]
|
Kupovne ili domace kasice
|
Domaće kašice |
|
Kupovne kašice |
|
Ukupno glasova: 22
|
(Poslednji glas : 27.6.2020 11:41:06)
(Glasanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:24:18
|
|
|
|
jovicaa
|
mislim ako tako gledate na zivot, voda je uzasna, vazduh je uzasan, bombe, rupe, _urci palci... sto bih mislio jos i o tome sta jedem, zasto bih mislio, zaaaaaasto da koristim mozak?????????? pa onda bolje idite logikom, mene svakodnevno moze da udari kamion, padne mi cigla na glavu, ajde onda da se od ovog momenta svi maksimalno izivljavamo nad svojim organizmima, droga, nasilje, burek, cevapi sa majonezom i cvarcima za svaki obrok, ionako moze da me zgazi kamion, sto da se stedim.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:28:39
|
|
|
|
madre
|
mmmmm, burek
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:30:03
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: madre mmmmm, burek morala sam da pomenem majonez, moju najvecu nikad prezaljenu ljubav!
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:33:19
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: madre mmmmm, burek morala sam da pomenem majonez, moju najvecu nikad prezaljenu ljubav! I moju a nisam je okusila p ima sigurno 4 mjeseca a ni prije toga je nisam jela kao sto sam prije i daleko od ociju daleko i od srca preboli ja svoju ljubav majonezu
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:35:40
|
|
|
|
jovicaa
|
ahahah. luda si indi jeste daleko od ociju daleko od srca, ali mm jede majonez, pa ga imamo u frizideru i onda sam ja juce posle sto godina jela majonez ... a pre sam ga jela za svaki obrok, sad moram da pazim.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:37:11
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ove kasice postadose popularnije od ljubavnice i homoseksualaca al sam je zakuvala, koja debata
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:37:22
|
|
|
|
madre
|
ja sam kada sam bila mala majonez jela i uz pasulj
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:38:05
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ahahah. luda si indi jeste daleko od ociju daleko od srca, ali mm jede majonez, pa ga imamo u frizideru i onda sam ja juce posle sto godina jela majonez ... a pre sam ga jela za svaki obrok, sad moram da pazim. jel to neko pomenuo kasicu od bureka i majoneza?!
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:38:22
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: madre mmmmm, burek morala sam da pomenem majonez, moju najvecu nikad prezaljenu ljubav! kajmak rulez
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:39:05
|
|
|
|
jovicaa
|
da by jovicaa home made, ajmo ljudi jos malo pa nestalo nema moderatora pa divljamo ovde
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:39:25
|
|
|
|
vukosava
|
ja mislim da treba uvesti sto pre komplet lepinju da malo ojacaju
< Poruku je uredio vukosava -- 8.6.2011 0:40:19 >
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:41:26
|
|
|
|
jovicaa
|
ja mislim alkohol i nikotin da ih pripremimo na vreme za tinejdzerski period
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:41:49
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb I dalje mi nije jasno sto su se svi popalili. Vukosava pitala, ja odgovorila, i eto. Vuko, za.ebi pitanja, vidis da samo pravimo sra.a. ih, bas me briga, sta traze u ovoj temi kad vec sve znaju ja ne znam pa pitam
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:43:14
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: minavb I dalje mi nije jasno sto su se svi popalili. Vukosava pitala, ja odgovorila, i eto. Vuko, za.ebi pitanja, vidis da samo pravimo sra.a. Mina, ti, Vuka i još možda jedna osoba ste jedine tu i govorile o onome što znate, većina se igrala "ja ću pobediti u ovoj igri nadmudrivanja" . Rekoh već, vama skidam kapu. Ja sto vise citam to vise tek nemam pojma sta cu da izaberem. Ja znam da nista ne znam.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:43:15
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: madre ja sam kada sam bila mala majonez jela i uz pasulj Joj madre i ja sam i to uz sve i svasta. Znal sam onako da ga namazem na pola hljeba i sve to pojedem koji sam bolesnik i to sve do moje 24 ili 25 a kasnije sam izbacivala malo po malo. Imam je ja i sada u frizideru i to dobro sakrivena jer kad mi gosti dolaze a cesto dolaze na vecere pravim od nje tartar sos cesto uz neko meso da se premaze al ja vjeruj mi vise je nikako ne jedem. Valjda sam bila vise navucena na nju ko na heroin
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:43:20
|
|
|
|
madre
|
jao, vukosava, ja ne volim nesto komplet lepinju, ali ovu bih smlatila o cas posla bezmo ljudi odavde
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:44:24
|
|
|
|
Klarita
|
Aj da ja iskoristim i pitam...jos nismo uveli meso...dr me savetovala da pre mesa dam prvo vodicu od kuvanog mesa,ali koliko dugo...kako? Kupila bih povrtnu s piletinom...smem li? Pitam ozbiljno!
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:46:13
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Aj da ja iskoristim i pitam...jos nismo uveli meso...dr me savetovala da pre mesa dam prvo vodicu od kuvanog mesa,ali koliko dugo...kako? Kupila bih povrtnu s piletinom...smem li? Pitam ozbiljno! Ja Klarita tek juce pocela sa pirincanom kasicom, meso mi rekli cini mi se u osmom mesecu.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:46:36
|
|
|
|
madre
|
klarita, to moras da pitas u iskrani beba od 3-6 meseci verujem da ces tamo naci odgovor ili cu ja tamo probati da ti odgovorim
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:51:41
|
|
|
|
madre
|
klarita, ne mogu da nadjem temu pa mozes par dana da kuvas povrce sa mesom pa meso izvadis, a povrce razredis supicom u kojoj su se kuvali i povrce i meso i izmiksas. i tako 2-3 dana, ako ti je bas doktorka rekla. mada, ja sam odmah davala malu kolicinu mesa, nisam ga vadila.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 1:00:33
|
|
|
|
Klarita
|
Pa sutra imam neke goste, ne znam da li cu da stignem ( istresla se vec u neg energiji)...ali videcu, moram i da procunjam po okolnim mesaram da vidim imaju li sveze.. Hvala, odoh casak u temi 3-6 Vuko, mi bi vec trebali meso od 6 meseci, mozda ima veza dojena beba, nedojena, nemam vise pojma....super za pirincanu kasu. Kako je prihvatila? Dala si joj pretpostavljam par kasicica tek?
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 6:08:25
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Pa sutra imam neke goste, ne znam da li cu da stignem ( istresla se vec u neg energiji)...ali videcu, moram i da procunjam po okolnim mesaram da vidim imaju li sveze.. Hvala, odoh casak u temi 3-6 Vuko, mi bi vec trebali meso od 6 meseci, mozda ima veza dojena beba, nedojena, nemam vise pojma....super za pirincanu kasu. Kako je prihvatila? Dala si joj pretpostavljam par kasicica tek? stegla zube i nece
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 6:45:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava ja mislim da treba uvesti sto pre komplet lepinju da malo ojacaju E, vidi se da si Uzicanka
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 8:29:38
|
|
|
|
minavb
|
Ajde sad mi recite, kako je ova tema korisna nekoj mami koja je u dilemi sa cim da pocne da hrani dete? Sta ona ovde moze da nadje osim podrugljivih komentara, prepirki, prozivki i gluposti? Ne daj boze da nesto pita, jos ce veci picvajz da se napravi.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 12:14:20
|
|
|
|
Verus
|
Molim vas bez sprdnje. Ako mozete podeliti koji koristan savet oko toga ZASTO jedne ili druge kasice, odlicno, ali se uzdrzite nepotrebnih komentara. Hvala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?