Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
[Anketa]
|
Kupovne ili domace kasice
|
Domaće kašice |
|
Kupovne kašice |
|
Ukupno glasova: 22
|
(Poslednji glas : 27.6.2020 11:41:06)
(Glasanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:44:51
|
|
|
|
minavb
|
I dalje mi nije jasno sto su se svi popalili. Vukosava pitala, ja odgovorila, i eto. Vuko, za.ebi pitanja, vidis da samo pravimo sra.a.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:45:36
|
|
|
|
Anoniman
|
I jako bi volela da je malo drugačije vreme, da ovaj svet nije 'vako lud pa da se ne brinemo toliko šta jedemo i šta dajemo deci . I još bih volela da mogu bar još jednom da popijem vareniku koju je baba tek pomuzla, i da budem bezbrižna kao tad kad sam imala 7-8 godina.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:47:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb I dalje mi nije jasno sto su se svi popalili. Vukosava pitala, ja odgovorila, i eto. Vuko, za.ebi pitanja, vidis da samo pravimo sra.a. Mina, ti, Vuka i još možda jedna osoba ste jedine tu i govorile o onome što znate, većina se igrala "ja ću pobediti u ovoj igri nadmudrivanja" . Rekoh već, vama skidam kapu.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:48:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Andrej je jeo samo kupovne kasice dok nije krenuo u jaslice .. Petru hranim pola pola .. Zasto , zato
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:49:35
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: minavb I dalje mi nije jasno sto su se svi popalili. Vukosava pitala, ja odgovorila, i eto. Vuko, za.ebi pitanja, vidis da samo pravimo sra.a. ja sam citala samo poslednju stranu i dala svoj komentar,nemam pojma sta ste vas dve pisale
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:50:57
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: minavb I dalje mi nije jasno sto su se svi popalili. Vukosava pitala, ja odgovorila, i eto. Vuko, za.ebi pitanja, vidis da samo pravimo sra.a. ja sam citala samo poslednju stranu i dala svoj komentar,nemam pojma sta ste vas dve pisale Isto...
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:50:57
|
|
|
|
Olga75
|
vi jos ovde samo da vam kazem : svi cemo umreti , nema veze sta jedemo i kako zivimo
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:51:10
|
|
|
|
minavb
|
Me neke smo gluposti pisale, pusti ti nas.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:53:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ta ti je dobra Olga
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:55:29
|
|
|
|
eni26
|
ne razumem ako je tema kupovne ili domace kasice...zasto ne napisete samo kupovne dajem ili domace dajem... da bude lakse nama koji tek treba da pocnemo sa tim... a u ishrani bebe imamo detalje ...
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:58:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR vi jos ovde samo da vam kazem : svi cemo umreti , nema veze sta jedemo i kako zivimo A don vona daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:59:14
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: eni26 ne razumem ako je tema kupovne ili domace kasice...zasto ne napisete samo kupovne dajem ili domace dajem... da bude lakse nama koji tek treba da pocnemo sa tim... a u ishrani bebe imamo detalje ... , Ne moze samo tako,kako ces ti onda znati koje su bolje
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 10:59:52
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Andrej je jeo samo kupovne kasice dok nije krenuo u jaslice .. Petru hranim pola pola .. Zasto , zato
< Poruku je uredio indy_25 -- 7.6.2011 11:00:16 >
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 11:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene..... žene...... Jedno zapamtite: nikad ne dirajte u lepotu druge žene i u njenu "kutlaču"!
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 11:00:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: eni26 ne razumem ako je tema kupovne ili domace kasice...zasto ne napisete samo kupovne dajem ili domace dajem... da bude lakse nama koji tek treba da pocnemo sa tim... a u ishrani bebe imamo detalje ... , Ne moze samo tako,kako ces ti onda znati koje su bolje Neee, kako ćeš onda znati čiji je tata jači od tvog tate i koliko ko ima Dr Mr Med u familiji
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 11:01:48
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: eni26 ne razumem ako je tema kupovne ili domace kasice...zasto ne napisete samo kupovne dajem ili domace dajem... da bude lakse nama koji tek treba da pocnemo sa tim... a u ishrani bebe imamo detalje ... , Ne moze samo tako,kako ces ti onda znati koje su bolje hehe
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 11:05:42
|
|
|
|
Olga75
|
ajde da zavrsimo tema je : Kupovne ili domace kasice ja sam davala i jedne i druge ne mozes nikako izbeci neizbezno ( znam da zvuci maloumno ) ali li svi cemo umreti kad nam dodje vreme od necega i sad molim vas samo da pricamo o kasicama bez osudjivanja i dvosmislenosti nemote da se ponavljam
< Poruku je uredio Olga RR -- 7.6.2011 11:06:19 >
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 11:06:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR i sad molim vas samo da pricamo o kasicama bez osudjivanja i dvosmislenosti nemote da se ponavljam Hvala
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 11:07:52
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ajde da zavrsimo tema je : Kupovne ili domace kasice ja sam davala i jedne i druge ne mozes nikako izbeci neizbezno ( znam da zvuci maloumno ) ali li svi cemo umreti kad nam dodje vreme od necega i sad molim vas samo da pricamo o kasicama bez osudjivanja i dvosmislenosti nemote da se ponavljam hvala na savetu , i ja cu tako , kad imam materijala za domace ,pravicu , kad nemam dacu iz teglice i cao.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 11:09:04
|
|
|
|
Olga75
|
nema na cem znaci ja sam kuvala ( mos mislit pola sargarepe i komadic krompira u pocetku ) ali kad sam uvodila ovo cega nije bilo na trzistu a nisam stavila u zamrzivac kupovala sam
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 22:58:55
|
|
|
|
Vika
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 A o temi... Zaista sam verovala da ce makar jedna od zena lepo priznati da kupuje tegle i teglice jer, prosto, nema vremena da sprema toliko raznovrsnih obroka, ili je na primer, nespretna u kuhinji, ili je, boooooooze moj, lenja. Nego smo sve savrsene i sve bacamo tonu para za nesto sto je, jbt, smesno jeftino kuci, i pri tome zdravije, ako nista, bar znamo sta smo sipale unutra... sve zarad stopedesetogodisnjeg zivota nase dece. A na RR se provodi po ceo dan... Ne mislim da bi takvo priznanje bilo za lincovanje, naprotiv, bilo bi postenije! Pola mojih drugarica mi otvoreno kaze da ih mrzi da kuvaju po ceo dan na ovu vrucinu, kad ima gotovo, kao sto kupuju rostilj i bureke za rucak, i bas ih briga sta mislim i ja, a kamoli neke tamo zene po forumima... IZVORNA PORUKA: Vika Bez ulaženja u raspravu šta je bolje, samo ću se izjasniti o onome što ja radim: kad me ne mrzi, kuvam, ono što imam u bašti ili kupljeno u marketu ali ređe, kada me mrzi dajem kupovne, a najčešće kombinujem npr. skuvam svoj krompir, tikvicu i domaću pileću džigericu pa dodam šargarepu iz teglice ili hipp brokoli sa rižom pomešam sa domaćom piletinom A da vam predložim kombinacija koje su nam se baš svidele: -domaća banana izmiksana sa Frutekovom šljivom -tikvice i banana - bundeva ili jabuka sa piletinom U poslednje vreme u voćne kašice koje sama pravim dodam malo kupovnog soka npr. Hipp ili Frutek, zbog vitamina C Evo ja priznala još na 14. toj strani, a ima još lenjivica koje su se ispovedile javno!
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.6.2011 23:22:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Klarita Nisam probala povrtne, ali ovih dana cu bas da probam jer K nece nista zeleno (odbija blitvu, odbija brokoli...) pa cu da joj kupim brokoli Hipp za koji sam cula da je ubica da vidim bas hoce li da jede, jer mozda joj se ne svidja kako sprema kuvarica majka Ubica u svakom smislu te rijeci Odmakni se sto dalje od teglice kad je budes otvarala, da ne bi pala u svesvjest Joj, jes' gadna ta sa brokolijem Ja za V kuvam svakog bogovetnog dana, raznovrsno, sve i svasta, i uzivam, nije mi tesko i ne mrzi me, a sve i da me mrzi hocu to da radim sad dok sam jos kuci i nemam drugog posla nego da njemu cickam. Ja stvarno nisam neki ljubitelj kuvanja i ne lozim se na to da budem kuvarica ni domacica, za tu karijeru nemam ambicija, ali bas sam srecna kad nesto skuvam i onda moje detence to pojede u slast, bas onako narastem k'o kvasac Nemam nista protiv kupovnih kasica, dajem mu kad smo van kuce, bitno mi je da i njih hoce da pojede, da ne bismo imali problem kad negde idemo. E da, dajem mu i slatke kupovne cesto, njih voli vise od slanih.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:10:48
|
|
|
|
jovicaa
|
pa ja ne mogu da verujem, jos ce ispasti da je lose ako zelis da skuvas sam svom detetu i da se hvalis time?! svasta cu ovde da cujem. i naravno da brines o zdravlju svog deteta, onoliko koliko je u tvojoj moci. ja ne osudjujem ni onog ko kupuje kasice, ni nista slicno, ko ima novAca, neka kupuje, ko misli da je to zdravije isto neka kupuje. ja niti imam novca da mi kupovne kasice budu glavne u ishrani(mislim aleksandrovoj ishrani :)), niti mi je tesko da mu skuvam. sad mi izgrizite lobanju i popite mozak zbog toga
< Poruku je uredio jovicaa -- 8.6.2011 0:12:42 >
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:12:32
|
|
|
|
jabudic
|
Ove kasice postadose popularnije od ljubavnice i homoseksualaca
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.6.2011 0:13:02
|
|
|
|
jovicaa
|
e vala neka su
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?