Jeca* -> RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja (13.4.2011 10:32:33)
|
Dosadila sam i vrapcima, hvalice se oko ove ishrane, ali MORAM još ovo da napišem. od 31.01.2011. do danas, od kako se strogo pridrzavam ovog rezima (samo sam 27.marta zgresila parcetom hleba i parcetom torte), samo sam jednom "upala u hipoglikemiju" u kasnim popodnevnim satima, ceo dan sam jurcala i bas sam se premorila...onako su mi se tresle ruke i pao mi je pritisak (koji je inace standardan 80/60 [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), tad sam uzela komadic suhomesnatog i proslo je brzo. Nijednom ili sam svega jednom popila brufen. Nikakve migrene, glavobolje i sl, a vrlo sam sklona tome. Radila sam krvnu sliku savršena je. Da li je ovo povezano sa ovim kvalitetnim naicnom ishrane, ne znam, verovatno jeste, mozda uticu i neki drugi faktori, ali mislim da je iskljucivo vezano za to, jer se nikada nisam osecala zdravije. Eto na stranu kg, ovo je stvarno bitno! Sem 1 tablete beviplexa uvece i 1 tablete vitamina c ujutru, ja nijednu drugu tabletu ne popih od januara, a pre toga sam stalno bila bolesna
|
|
|
|