caca81 -> RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja (30.3.2011 10:49:16)
|
Ja se već neke 2 godine (posle 2. porođaja) "borim" sa kilogramima...dođe mi neki period pa se hranim umereno i zdravo, vežbam i smršam 3, 4-5kg, super se osećam i onda se vratim opet na staro...da iznesem taj redukovani jelovnik... Ustajem u 6h ujutro, na poslu sam od 7:30-15:30. Kada dođem na posao popijem čašu hladne vode, i pijem je na svakih sat vremena, oko 10h i 13h pojedem voće. Kući stižem oko 17h, tada opet popijem vodu i ručam ostatke hrane od dece, nekad se desi i da nema ostataka, pa pojedem voće...popijem zadnju čašu vode oko 19h. To je ustvari neki režim ishrane, koji mi odgovara i od kojeg uspešno mršavim ili održavam željenu kilažu...znam da ovo ustvari izgleda da uopšte i ne jedem i zato i ne mogu dugo da izdržim tj, da se tako stalno hranim, ali koristeći UN dijetu i onu od 15 dana, ja nisam ništa smršala, tj. možda 1-2kg, a baš sam se strogo pridržavala... Imam utisak da moj organizam funkcioniše na sledeći način-ako unosim puno hrane, onda samo traži još i ne mogu nikako da se zasitim bez obzira koliko količinski i kalorijski jedem, a ako jedem ovako minimalno, ne osećam glad uopšte i fizički se dobro osećam....da li imam neki poremećaj?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|