Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 14:45:05
|
|
|
|
Verus
|
Mene ova tema iskreno totalno uzasava. Vuci, ne vuci, svasta cujes, ja stvarno ne znam sta da radim I ovde kazu da se nista ne dira, a opet, citala sam i horor price gde je posle bilo puno problema ako se uopste ne dira. Onda sam nasla da nakon 3-4 meseca zivota, povuces tek toliko koliko samo ide i tu speres vrh pise, a i svekrva mi je rekla da je tako radila, znaci samo po malo, ne dirati na silu....Eto, nisam pametna...
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 14:47:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm nisu ništa dirali, ali uopšte... I išao je na zasecanje sa dve godine, tako da mi nismo mnogo razmišljali kako ćemo sa Mihajlom Stalno samo po malko.... I sa 4 meseca je strčala do pola
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 14:48:00
|
|
|
|
Jeca*
|
ja ne diram. pa kad jos malo poraste ici cemo kod lekara da mu sredi. ne mogu vise da se stresiram oko toga. Kapiram dok nema problema (Bogu hvala) cutim i ne diram
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 14:49:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvuči kao SF, ali sveki je upravu Šalu na stranu, ja sam isto tako. Kompromis između potpuno oprečnih stavova - povlačila sam pomalo, do granice do koje je opušteno išlo samo i malo polivala da operem. Sad on sam prevlači pišu kad se tušira, to mu je jako zanimljivo i ja ponekad i zaboravim na to, pa me on podseti
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 15:00:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Nama je dr rekla da po malo povlačimo tokom kupanja, tek toliko da operemo lepo vrh. A mnogo je smešan, skroz se umiri kad to radimo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 15:12:34
|
|
|
|
nela79
|
Cekaj samo jos malo, vidjeces kako im to postale omiljena igracka . Vanja se nauzivao ovo ljeto
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 15:21:34
|
|
|
|
Verus
|
Pa mm nema i nije imao problema, pa sam kontala da cu da je i poslusam. Jel istina da treba cekati tih 3-4 meseca pre nego sto se sa tim pocne? Znaci Jeco onda kada mu je onaj urolog naglo cimnuo to u stvari nije nista ni napravilo, ostalo je slepljeno? JaooooojIZVORNA PORUKA: Nedja RR Zvuči kao SF, ali sveki je upravu Šalu na stranu, ja sam isto tako. Kompromis između potpuno oprečnih stavova - povlačila sam pomalo, do granice do koje je opušteno išlo samo i malo polivala da operem. Sad on sam prevlači pišu kad se tušira, to mu je jako zanimljivo i ja ponekad i zaboravim na to, pa me on podseti
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 15:22:02
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nama je dr rekla da po malo povlačimo tokom kupanja, tek toliko da operemo lepo vrh. A mnogo je smešan, skroz se umiri kad to radimo
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 15:22:46
|
|
|
|
Verus
|
Na UZ sa 20 nedelja, bata je levom rukom lepo krenuo medju noge i cacka. C C C rano je poceo
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 15:27:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Rano Verka, evo vidiš moj Mare već uživa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 15:31:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskreno, ne sećam se koliko smo čekali, ali čini mi se da nismo toliko, da smo počeli da mu, najblaže moguće, povlačimo kožicu sa nekih mesec-dva.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 15:33:29
|
|
|
|
Jeca*
|
Verus, bili smo na kontroli godinu dana nakon toga kod onog privatnog sto mi je rekao da ne diramo i kad je on posle godinu dana povukao kozicu nije bilo nista slepljeno. Sad ce tacno godina od tad i razmisljam da mozda opet odemo na kontrolu da cujem sta sad kaze. Ali on mi je rekao da ne diram nista
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 17:38:19
|
|
|
|
Brana
|
Ja mom Lakiju povlacim kozicu od kako se rodio,to mi je preporucio i pedijatar,necu da razmisljam o mogucnosti da ispadne neki problem zbog nepovlacenja..i nasi muzevi povlace kozicu kada se peru,pa je logicno i bebama da se povlaci i pere pisa jer se tu skuplja sekret od mokrace pa samim tim i bakterije..Za sada nije bilo nikakvih problema,osim toga sto mu se pre 2-3 meseca vece nakon povlacenja,dodatno kozica odvojila i svukla do pola pise sto je i trebalo da se desi,jer u suprotnom ako se dovoljno ne odlepi tokom vremena,onda se izvodi hiruski zahvat..
< Poruku je uredio Brana -- 12.10.2011 17:41:52 >
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 19:46:22
|
|
|
|
cockic
|
nama je kozica povucena sa 2 meseca. i evo sad kad je primao revakicimu sa 17m pogledala je i rekla da je ok i da do 4 god treba cela da se spusti. i da mu to povremeno povlacim.ali njemu mislim da je ok spusa mu se perko celog glavica sad samo onaj ravan deo je ostao ala sam ja opisala kako to izgleda kao da vi ne znate
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.10.2011 19:55:53
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: cockic ala sam ja opisala kako to izgleda kao da vi ne znate razumeli smo se
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.10.2011 8:53:01
|
|
|
|
lajla
|
Upravo smo dosli od dr.za pisu je rekla da nista mi tu nediramo do 3 god ,A u porodilistu su nam rekli da kad odpadne pupak krenemo da povlacimo....zbunitis sam skroz
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.10.2011 8:54:33
|
|
|
|
Lu
|
Očigledno je na tebi da odlučiš Ne znam, ako si dosada po malo prevlačila ja bi tako i nastavila, ne može da naškodi
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.10.2011 8:57:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Vama u većim gradovima je baš zeznuto-svugde oprečna mišljenja Kod nas su se bar svi dogovorili da govore roditeljima isto,pa bar nemamo ovakvu dilemu... Iskreno, ja sam se zblanula kad sam prvi put nabasala na ovu temu-nisam imala pojma da postoji dilema: povlačiti ili ne?! U školici za trudnice smo već učene kako to da radimo, pa pri otpustu iz porodilišta, pa patronažna isto, pedijatri isto.... Tek sam na forumu naišla na mišljenje da se ne dira Ali mi već prevukli tako da ...
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.10.2011 9:00:36
|
|
|
|
lajla
|
Pa i ja tako mislim..ipak i tu treba da se opere prilikom kupanja,mislim da cu nastaviti po malo da povlacim
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 17.10.2011 23:50:30
|
|
|
|
Joj@
|
ja sam se jednom zaj***la da slusam onog idijota od patronazne da nepovlacimo...pisa mu se toliko ojela da je vristao kad piski. Sad i kad perem i kad cistim ja mu povlacim, ako se svidja mom muzu svidja se i njemu. Necu uopste vise da razmisljam o tome sta bi mglo da se desi
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 18.10.2011 10:47:48
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
ja mu povlacim pri svakom kupanju,nista preterano,cisto da mogu da operem,a i ponekad kad ga presvlacim
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 18.10.2011 11:18:13
|
|
|
|
jovicaa
|
kaze mm da sad ide malo bolje, poceo je da mu nateze jace.... ne znam, ja ne mogu vise ni da gledam, kad sam videla da uopste ne moze ni malo da se prevuce - pozlilo mi je
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 18.10.2011 13:25:37
|
|
|
|
mikica sa
|
jovica, i ja sam imala puno dileme oko toga dok mi prijateljica nije rekla da je na kraju morala to hirurski da izvede kod dr svom mladjem sinu jer se upalilo i bilo je jako opasno. od tad sam pocela. prije nepuna dva mjeseca sam uspjela skroz a onda je tata nastavio jer se on vise bojao nego mama ja jesam plasljiva ali kad shvatim da imam samo dva izbora: hirurg ili ja da uzmem stvar u svoje ruke (al sam opasna ) onda nema dvoumljenja.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 18.10.2011 14:53:35
|
|
|
|
jovicaa
|
pa da, ali stvar je sto aleksu to ne ide kako treba, svaka kozica je drugacija
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 25.10.2011 17:34:38
|
|
|
|
majax3
|
Drage moje pomagate, ja sam sa sobom načisto mi kožicu povlačimo od prvog dana, jer mnogi naši poznanici i prijatelji su imali problema sa dečacima i morali su da idu na seckanje te kožice, a od toga se deca grono istraumiraju, pa bih ja da to izbegnem! Ali mi je dr. na kontroli sa 4 meseca rekao da je to slabo koliko smo mi uspeli, i objasnio mi da tu ima 2 sloja i ja neznam šta da radim kad sam posle pregleda 2 dana malo jače povukla odmah sam mu raskrvarila jer je popucala ta kožica, strašnooo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?