Vučica78 -> RE: Trudnički meni (28.10.2011 19:47:12)
|
Inice, ako je za utjehu, evo i meni se pomutio dan. Normalno je počeo, ali okasnih s ručkom, pa sad nisam gladna na vrijeme za večeru. D: Normalan. Maza sa Patelina lososom i majonezom, malo musakice od kelerabe od jučerašnjeg ručka i šolja mlijeka. Nekoliko paprika iz turšije. U: Limunada u kafiću U2: Jabuka (ovdje je već bilo oko 3h i bila sam mrtva gladna, ali se zadržah u firmi zbog doznaka i posle u šetnji pored Save, i tek sam bila počela da spremam ručak, pa nisam imala šta kvalitetno da pojedem, a morala sam nešto, te pojedoh jabuku. Znala sam da će ručak za oko sat vremena). R: integralni pirinač (sa lukom, šafranom, medom i senfom), i sos od govedine (sa paradajz sosom, lukom, mirođijom i malo pečuraka sunčanica). Salata sa svakakvih svježim povrćem. V: ovo još nisam pojela jer sam mnogo kasno ručala, tek oko 5h, a obično ručam oko 2-2:30, ali planiram jednu mandarinicu i ako budem gladna, onda ću i koju kiflicu što sam pravila danas sa džemom, i mlijeko. A možda i ne budem više gladna. Trenutno nisam. Mada od ove priče ogladnjeh, tako da... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|