New Mom -> RE: Amniocenteza? (7.2.2012 13:11:59)
|
IZVORNA PORUKA: nacima82 Draga New Mom, napokon sam pronasla nekoga ko je radio privatno analizu a sam proces drzavno.Poljubac Jesi li ti to radila u Novom Sadu? Gde si radila privatno? Izvini sto te ovako bombardujem pitanjima ali mnogo bi mi znacili tvoji odgovori. Hvala ti puno, unapred. Poljubac Da, samo vađenje plodove vode sam radila u Betaniji (ne zakazuje se, od ponedeljka do četvrtka se radi. Potrebno je da sa uputom, kr.grupom, nalazom genetičara, ličnom kartom i zdrastvenom dođeš do 8h ispred dela za Patologiju trudnoće. Tamo dođe zadužena sestra da uzme podatke.). Znam da se radi i u Dečijoj bolnici, ali nekako mi ovo delovalo pouzdanije. Radio mi je prof.dr Belopavlović. Analizu sam radila privatno u NS isto. Ima smao jedna baš genetska laboratorija ovde KLIK, sama analiza je bila 18 ili 19 hiljada dinara (mozak mi sada stoji), nalazi su gotovi za 8-10 dana. Ja sam kod njih išla prvo na genetsko savetovalište, ni to nisam radila u Dečijoj, plaća se 2500 pri prvom razgovoru, posle se ne plaća.
|
|
|
|