crazymama -> RE: Amniocenteza? (2.2.2012 21:43:25)
|
zivka, kad sam napisala da smatram da ozbiljnije pristupaju uzimanju uzorka, mislila sam na svoje iskustvo iz fronta gde me je mlada dr ubadala dva puta i uplaseno vadila iglu, jer je na UZ videla da se beba primakla glavicom, zatim mi rekla da ustanem i da idem "da prosetam malo po bolnici", pa da pokusamo ponovo za 15-20minuta... zar to nije neozbiljno? zavrsilo se tako sto je usla starija dr i rekla "Ej, jesi gotova, da odradim jedan vaginalni pregled na brzaka?", a mladja njoj "da li mozete da pogledate ovo, nisko mi je da ubodem treci put..?" starija prilazi i ne seda, vec mi onako i prolazu zabada iglu i uzima uzorak, jer je zurila da pregleda tu neku svoju vaginalno... nakon svega toga, daju mi spric u koverti najobicnijoj i kazu mi da neko moj to treba da odnese u NS u institut za genetiku... obzirom da na institut za majku i dete dodjes, odradis, odlezis 3 dana, i ne setas sa uzorkom u spricu okolo - meni je to dovoljno ozbiljnije za sledeci put! hvala Bogu, pa sam imala srece u frontu i sve je u redu... sanchy, drago mi je da si i ti prezivela.
|
|
|
|