Jele -> RE: Amniocenteza? (27.1.2012 9:11:43)
|
Ne znam sad da li ću ovim svojim postom nekome pomoći, ali... Sa prvim detetom mi je savetovana AC zbog godina i nisam je uradila, bila sam izbezumljena, zbunjena, sve živo sam iščitala, prvo dete, neznanje, neiskustvo, nesigurnost, itd. te dve nedelje odluke da ili ne su za mene bile pakao, očekivala sam od doktora da mi kažu da li da radim ili ne - niko ti neće dati taj odgovor, oni zbog godina savetuju da se uradi... Taj procenat mogućnosti pobačaja usled komplikacije AC je za mene bio ogroman, sve sam preuveličavala, uglavnom bila sam preplašena. Ostatak trudnoće sam provela nervirajući se da li će sve biti ok, budući da smo odlučili da ne radimo AC. Kod drugog deteta smo odlučili da radimo AC bez puno dvoumljenja. Kada sam dobila rezultate bila sam toliko srećna i neki ogroman teret je kao spao sa mene što se tog pitanja tiče. Nervirala sam se zbog nekih drugih stvari, ali makar nisam morala da se nerviram još i oko toga. Na kraju mogu samo reći da bih se kod trećeg (a iskreno se nadam da ćemo imati još dece) sigurno radila AC.
|
|
|
|