|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza?
2.6.2010 20:22:57   
Anoniman
Sad sam doletela do kompa, da vidim sta [ises, odsekla sam se za sms u trenutku. Dobro je da je sve proslo, jos da stignu rezultati i da uzivas! Ljubim te, draga! Odmaraj! user posted image

(odgovor članu Pipi duga carapa)
  Direktna veza do poruke: 401
2.6.2010 20:24:28   
anajid
Cipi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 402
2.6.2010 21:33:39   
diamond
cipi...mila moja...user posted image user posted image user posted image

prošlo je i to...biće sve ok...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 403
2.6.2010 22:32:34   
Mari86
Draga rekla sam ti sve danas...proslo je mila...ti si moja hrabrica...
navijamo za sutra user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 404
3.6.2010 0:56:47   
cipiripi
e zene koje su radile amneo treba mi odgovor ali iskren user posted image
jel normalno blago grcenje stomaka nakon amneo?
nista strasno..nije konstantno samo ponekad.. ustvari nije klasicno grcenje vec kao da rade creva u donjem delu stomaka...kao kad imate gas koji se sprema da izleti? user posted image
inace nista me ne boli..rana i to.. imam gazu sa jodom koju skidam sutra...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 405
3.6.2010 1:10:32   
gagana83
Uh ja sad tek procitala...

Drzi se Cipi,pregrmela si najgoreuser posted image user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 406
3.6.2010 1:18:57   
dacica
cipi-user posted image user posted image ja sad citala u temi dabl i nije mi jasno zasto si radila amino-kad su ti rez.ok i kad ti ona dr.garantovala da netreba da radis amino...user posted image user posted image sad nista ne razumem...

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 407
3.6.2010 6:29:20   
bebironcic
Cipi,ti si zena heroj!Sta si sve prosla....uz tebe smo i navijamo danasuser posted image Bice sve dobro mila moja Cipiuser posted image user posted image Veliki poljubac za tbe i malog Cipiripija  user posted image  

< Poruku je uredio bebironcic -- 3.6.2010 6:30:22 >

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 408
3.6.2010 7:26:45   
Anoniman
Uh,draga,svaka ti cast kako ti to sve prolazis...nema sta zena je cudo!'bem ti muske,oni kroz to ne bi mogli prolaziti user posted image !Ali cipi,ti si stvarno zena zmaj i jaka si kao kliker,ne moze nista da te "pokvari"!Ljubim te puno i cuvaj se user posted image

(odgovor članu bebironcic)
  Direktna veza do poruke: 409
3.6.2010 8:41:10   
mihi
Nisam imala takav osećaj, to mogu da budu blage kontrakcije, ali dobila si utrogestan i antibiotik? BIće to ok ne briniuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
3.6.2010 8:47:01   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: cipiripi

e zene koje su radile amneo treba mi odgovor ali iskren user posted image
jel normalno blago grcenje stomaka nakon amneo?
nista strasno..nije konstantno samo ponekad.. ustvari nije klasicno grcenje vec kao da rade creva u donjem delu stomaka...kao kad imate gas koji se sprema da izleti? user posted image
inace nista me ne boli..rana i to.. imam gazu sa jodom koju skidam sutra...

ja sam radila kordo, i jedino sto mi je smetalo jeste to kada je dr malo "dublje'''' gurao iglu jer je krv kretala na po kap a trebalo je da se napune 2 bocice... pa kako gurne dublje iglu da bi krv kao bolje krenula... posle toga nisam osecala vise nista, nikakvo probadanje, nikakav bol, ama bas nista, posle 30 min. kao da mi nista nisu ni radili.
cipi draga, vazno je da je sve proslo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pahulja76 -- 3.6.2010 8:50:15 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 411
3.6.2010 8:49:45   
mihi

znate sta sam sve pregurala do sad.. i tO nije apsolutno nista naspram ovoga..UZAS JEDAN!!!!!

kao prvo...sam ubod se cuje kao da iglu nabijes u koznu garnituru a samo izvacenje vode kao najjaci menstrualni grc!!!!
meni nepada napamet da lazem druge.. iskreno!

ako se odlucim za sledece dete AC radim iskljucivo u totalnoj!!

a da vam ne pricam koliko su mi podigli zivac kad su rekli da su rez za 3 nedelje...odustala sam odmah od te varijate i rekla im : "jel ste vi normalni..ja da pocnem da osecam pokrete i vi tek onda da mi kazete rezultat, ne dolazi u obzir!!!"

zvala sam ove iz helixlaba odmah su dosli po uzorak..i sutra popodne saznajemo sve pa i pol...

Kada sam pisala o svojoj amniocentezi bila sam 100% iskrena, nikakav bol nisam osetila niti bilo šta drugo što je opisano u gornjem tekstu. Radio mi je dr Saša Ljubić, pažljiv, ljubazan sve je prošlo za par minuta, apsolutno nikakvo ružno ni bolno iskustvo nisam imala, Rezultati su rađeni u Helixs labu i bili gotovi za dva dana. Anestezija se daje samo za površni sloj kože ubod kroz matericu se malo oseti ali to nije bilo bolno. Pričala sam sa ženama koje su radile u GAK bez anestezije i drugih udobnosti koje pruža privatna klinika i ni jedna mi nije rekla ovako nešto. No svi smo mi različiti i imamo različite senzacije za istu stvar. Prema tome žene koje budu radile amnicentezu ubuduće, nema mesta panici čak i da malo boli nije to ništa strašno verujte, i vredno je svakog osmeha naše dece.user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 412
3.6.2010 8:55:28   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: mihi

znate sta sam sve pregurala do sad.. i tO nije apsolutno nista naspram ovoga..UZAS JEDAN!!!!!

kao prvo...sam ubod se cuje kao da iglu nabijes u koznu garnituru a samo izvacenje vode kao najjaci menstrualni grc!!!!
meni nepada napamet da lazem druge.. iskreno!

ako se odlucim za sledece dete AC radim iskljucivo u totalnoj!!

a da vam ne pricam koliko su mi podigli zivac kad su rekli da su rez za 3 nedelje...odustala sam odmah od te varijate i rekla im : "jel ste vi normalni..ja da pocnem da osecam pokrete i vi tek onda da mi kazete rezultat, ne dolazi u obzir!!!"

zvala sam ove iz helixlaba odmah su dosli po uzorak..i sutra popodne saznajemo sve pa i pol...

Kada sam pisala o svojoj amniocentezi bila sam 100% iskrena, nikakav bol nisam osetila niti bilo šta drugo što je opisano u gornjem tekstu. Radio mi je dr Saša Ljubić, pažljiv, ljubazan sve je prošlo za par minuta, apsolutno nikakvo ružno ni bolno iskustvo nisam imala, Rezultati su rađeni u Helixs labu i bili gotovi za dva dana. Anestezija se daje samo za površni sloj kože ubod kroz matericu se malo oseti ali to nije bilo bolno. Pričala sam sa ženama koje su radile u GAK bez anestezije i drugih udobnosti koje pruža privatna klinika i ni jedna mi nije rekla ovako nešto. No svi smo mi različiti i imamo različite senzacije za istu stvar. Prema tome žene koje budu radile amnicentezu ubuduće, nema mesta panici čak i da malo boli nije to ništa strašno verujte, i vredno je svakog osmeha naše dece.user posted image

user posted image bol nisam osetila kao sto sam vec pisala, jedino sto sam ja pre toga primila inekciju bensedina jer su mi rekli da pred kordo mora a zene koje su radile amnio nisu primale nista i nijednu nije bolelo, kasnije su se neke zalile na probadanje u stomaku al tek posle intervencije... vazno je samo ne plasiti se i ne misliti o tome pre same intervencije.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 413
3.6.2010 9:25:22   
Iva979
Samo nek je prošlo Cipi.... user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 414
3.6.2010 11:59:22   
Mari86
Kada treba da budu rezultati ????? Jel se Cipi javljala??user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 415
3.6.2010 12:00:52   
Anoniman
UPRAVO user posted image [image]

< Poruku je uredio viking RR -- 12.8.2013 0:00:09 >

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 416
3.6.2010 12:01:50   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

I MENIIII user posted image [image]

< Poruku je uredio viking RR -- 12.8.2013 0:00:46 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 417
3.6.2010 12:08:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86

I MENIIII user posted image [image]

CIIIIIPIIIII user posted image [image]

< Poruku je uredio viking RR -- 12.8.2013 0:01:36 >

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 418
3.6.2010 12:10:55   
Mari86
CIPI I CIPIRIPIKAAAAA user posted image [image]

< Poruku je uredio viking RR -- 12.8.2013 0:02:06 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 419
3.6.2010 12:12:31   
pepino
Ma bezobraznice sta upravo i vamaaa?????
Pisite,sto skrtarite!!!!!
Vidim da je sve okkkk,superrrr

< Poruku je uredio viking RR -- 12.8.2013 0:02:47 >

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 420
3.6.2010 12:18:22   
gagins
Mene takodje nije bolelo nista jace nego kad se vadi krv.Ne vidim razlog zasto bih nekoga lagala,ovde smo sve da kazemo svoje iskustvo.Cipi ne mislim nista lose na tvoju poruku,verujem da te je bolelo,kao sto je neko vec rekao svako ima drugacije reakcije na razicite stvari.Ja sam popila bensedin i nije bilo nikakve anestezije,ali je zato lekar fenomenalno "nezan" i pazljiv,sve pohvale DR Kolarskom(valjda sam tacno napisala prezime) iz Decije bolnice!

Cipi,svi ocekujemo da nam saopstis lepe vesti(navijamo za momkauser posted image )user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 421
3.6.2010 12:18:22   
Mari86
Sve je u redu sa bebicom i devojka je!

< Poruku je uredio viking RR -- 12.8.2013 0:03:23 >

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 422
3.6.2010 12:21:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepino

Vidim da je sve okkkk,superrrr

Htela sam da pustim Cipi da vam saopsti, ali Mari je preduhitrila user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 12.8.2013 0:03:50 >

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 423
3.6.2010 12:22:42   
Mari86

IZVORNA PORUKA: pepino

Vidim da je sve okkkk,superrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Htela sam da pustim Cipi da vam saopsti, ali Mari je preduhitrila user posted image

Nece se Cipi ljutiti user posted image user posted image user posted image user posted image   ona zna da ja ne mogu da izdrzim user posted image user posted image user posted image
A ona ce to sve lepse objasniti od mene...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 424
3.6.2010 12:23:49   
Iva979
Opa, sad cemo u kolce da se ufatimo pa da zaigramo user posted image user posted image user posted image
Bravo CIPI!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here